Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 березня 2016                                                                             № 217

Про впровадження на території

Заводського району пілотного

проекту з вивезення ТПВ

у приватному секторі

 

З метою поліпшення санітарно-епідемічного благополуччя населення на території Заводського району, відповідно до ст. 10 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070 “Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів”, розділу 9 Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 16.05.2013 № 28/10 “Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 19.04.2007 № 12/21”, керуючись пп. 6 п. “а” ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Виконавцю послуг з вивезення ТПВ КП “Миколаївкомунтранс” (Мостовому) спільно з адміністрацією Заводського району запровадити на території приватного сектору Заводського району схему (пілотний проект) з виділенням (адміністрацією мешканцям) індивідуальних контейнерів об’ємом 240 та 120 літрів. Пілотний проект проводити поетапно.

1.1. На першому етапі з 14.03.2016 КП “Миколаївкомунтранс” забезпечити виконання послуг з вивезення ТПВ на території, яка обмежена вулицями: Морехідна, Котовського, Водопровідна, 6 Поперечна, 7 Поперечна, Паризької Комуни  згідно з пілотним проектом.

1.2. Порядок розрахунку між споживачами, виконавцем послуг з вивезення ТПВ та перевізником на час проведення пілотного проекту залишити без змін.

1.3. КП “Миколаївкомунтранс” разом з адміністрацією Заводського району Миколаївської міської ради провести роботу інформування споживачів послуг про спосіб вивезення твердих побутових відходів та проведення моніторингу кількісних та якісних показників пілотного проекту.

 

2. Адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради (Карцеву) згідно з договором позички передати мешканцям пластикові контейнери об’ємом 240 та 120 літрів для ТПВ в безоплатне користування.

 

3. Адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради (Карцеву) посилити контроль за роботою КП “Миколаївкомунтранс” стосовно вивезення ТПВ із зазначеної території.

 

4. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) опублікувати рішення у газеті “Вечерний Николаев” та розмістити на Інтернет-порталі Миколаївської міської ради.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.  

 

Міський голова                                                                     О.Ф. Сєнкевич

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: