Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 лютого 2016                                                                                   № 119

Про розгляд звернення Незалежної помісної

церкви євангельських християн «Любов

Христова» щодо проведення релігійних

заходів у м. Миколаєві

 

         Розглянувши звернення просвітера Незалежної помісної церкви євангельських християн “Любов Христова” (вх. № 2098/02.02.01-13/14/16 від 18.02.2016) про проведення щонеділі з 13:30 до 14:30 на пл. Соборній публічних заходів релігійного змісту (читання проповідей та колективних молитов за мир, за Україну, за спокій в місті та терпимість), на підставі ст.21 Закону України “Про свободу совісті та релігійні організації”, рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 22.06.2007 № 1227    “Про визначення переліку місць, заборонених для проведення масових заходів релігійного спрямування в м. Миколаєві”, пп.3 п.“б” ч.1 ст.38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради  

 
ВИРІШИВ:

 

1. Відмовити Незалежній помісній церкві євангельських християн “Любов Христова” за участі християнських церков міста Миколаєва в проведенні публічних заходів релігійного змісту щонеділі з 13:30 до 14:30 на пл. Соборній.

2. Запропонувати Незалежній помісній церкві євангельських християн “Любов Христова” за участі християнських церков міста Миколаєва провести заплановані заходи на стадіонах “Юність” (вул. Чигрина, 15) або “Молодіжний” (пр. Жовтневий, 253-А/1) за умови їх узгодження з керівництвом стадіонів.

3. Відділу громадських зв’язків Миколаївської міської ради (Ухмановській) повідомити про дане рішення Головне управління Національної поліції в Миколаївській області.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Сєнкевича О.Ф.

 

Міський голова                                                                    О.Ф. Сєнкевич

 

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: