Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 47/59 від 2010-06-25

Про продаж земельної ділянки громадянці Волковій Олені Юріївні по вул. Лазурній, 50-в для обслуговування нежитлової будівлі магазину


Розглянувши звернення Волкової О.Ю., з метою сприяння соціально-економічному розвитку міста, керуючись ст.ст. 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.09. № 381 "Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності", міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Погодити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 345 кв.м по вул. Лазурній, 50в  у Заводському районі м.Миколаєва. 
2. Затвердити вартість земельної ділянки в розмірі 68417 (шістдесят вісім тисяч чотириста сімнадцять) гривень, на підставі експертної грошової оцінки (висновок експерта про ринкову вартість земельної ділянки).
3. Відповідно до договору від 12.05.10 № 48 про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки площею 345 кв.м по вул. Лазурній, 50в гр.Волковою О.Ю. було сплачено авансовий внесок у розмірі 450 (чотириста п'ятдесят) гривень за виконання робіт по виготовленню експертної грошової оцінки в рахунок ціни продажу земельної ділянки.
4. Продати громадянці Волковій Олені Юріївні земельну ділянку площею 345 кв.м за 67967 (шістдесят сім тисяч дев'ятсот шістдесят сім) гривень для обслуговування нежитлової будівлі магазину по вул. Лазурній, 50в у Заводському районі м.Миколаєва з розстроченням платежу терміном на 2 роки.
5. Розстрочення платежу надається громадянці Волковій Олені Юріївні за умови:
- сплати протягом тридцяти календарних днів після нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу земельної ділянки не менше як 50 відсотків частини платежу;
- залишок платежу здійснюється шляхом погашення суми розстроченого платежу рівними частинами не рідше ніж один раз у три місяці протягом двох років з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу земельної ділянки.
6. Договір оренди землі, зареєстрований у Миколаївській міській раді 21.05.08 за № 5675, у державному реєстрі земель 21.05.08 за № 040800100590, розірвати з дати державної реєстрації державного акта на право власності на земельну ділянку площею 345 кв.м по вул. Лазурній, 50в у Заводському районі м. Миколаєва.
7.Після державної реєстрації державного акта на право власності на земельну ділянку площею 345 кв.м вул. Лазурній, 50в у Заводському районі м.Миколаєва пункт 6.1 розділу І рішення міської ради від 13.03.08 № 22/54 вважати таким, що втратив чинність.
8. Управлінню земельних ресурсів у встановленому порядку забезпечити оформлення договору купівлі-продажу земельної ділянки площею 345 кв.м по вул. Лазурній, 50в у Заводському районі міста Миколаєва за ціною, визначеною цим рішенням.
9. Гр.Волковій О.Ю.:
- виконувати обов’язки власника земельної ділянки згідно з вимогами ст.91 Земельного кодексу України;
- у місячний термін укласти договір купівлі – продажу земельної ділянки площею 345 кв.м по вул. Лазурній, 50в  у Заводському районі міста Миколаєва та посвідчити його нотаріально;
- після отримання державного акта на право власності на земельну ділянку та його державної реєстрації надати копію державного акта до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради.     
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: