Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 лютого 2016                                                                              № 3/16

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) громадянам по Центральному 

району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

 

1. Громадянці Мозоловській Ірині Василівні на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (кадастровий номер 4810137200:03:029:0008) площею 805 кв.м за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 24.07.2014 №42/44, з метою передачі її у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Сотий квартал, 22/6.

(Підстава: свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 02.03.2015).

Пункт 1 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол №154, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:

1. Розділ 2 рішення Миколаївської міської ради від 15.09.2015  №49/44: “2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою” викласти в такій редакції: “2. Зобов'язати замовників  надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені технічні документації по встановленню (відновленню) меж земельних ділянок натурі (на місцевості)”.

 (Підстава: ст. 22 Закону України «Про землеустрій»).

 

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянки в натурі (на місцевості).

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський  голова                                                                        О.Ф. Сєнкевич

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: