Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 лютого 2016                                                                              № 3/12

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення

змін до рішень міської ради по Центральному району                

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

         1. Громадянину Красиворону Миколі Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 316 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. 8 Воєнній, 31.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол №154, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Громадянці Бердніковій Юлії Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 398 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Шкапіна, 43.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол №154, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Громадянці Мавроді Людмилі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 814 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Тухачевського, 44.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол №154, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 3 на І пленарному засіданні міської ради від 09.02.2016 перенесено на ІІ пленарне засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

4. Громадянину Місаренку Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 814 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Тухачевського, 44/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол №154, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 4 на І пленарному засіданні міської ради від 09.02.2016 перенесено на ІІ пленарне засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

5. Громадянину Ковалевичу Валерію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 586 кв.м, за рахунок частини земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 22.11.2012 №22/42, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Запорізькій, 20-а, поблизу житлового будинку по вул. Запорізькій, 20-а, вул. Запорізькій, 25,                      вул. Запорізькій, 27, з подальшим присвоєнням окремої адреси, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.08.2015 №15-2973.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол №154, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

6. Громадянину Бохіну Роману Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, за рахунок частини земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 22.11.2012 №22/42, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Запорізькій, 20-а, поблизу житлового будинку по вул. Запорізькій, 20-а, вул. Запорізькій, 25,                      вул. Запорізькій, 27, з подальшим присвоєнням окремої адреси, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.08.2015 №15-3019.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол №154, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 6 на І пленарному засіданні міської ради від 09.02.2016 перенесено на ІІ пленарне засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

7. Громадянці Дідан Олені Євгенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 956 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Іванова, 22.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

8. Громадянці Дерев`янко Наталі Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 490 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. 7 Військовому, 3.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

9. Громадянину Музичуку Віктору Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 540 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. 1 Інгульському, 2А.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

10. Громадянину Печененку Вячеславу Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 745 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Гагаріна, 45.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 10 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

11. Громадянину Кушніру Дмитру Григоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 523 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Партизанській, 17.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 11 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

12. Громадянці Пташкограй Лілії Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 725 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Світанковій, 6-а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 12 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

13. Громадянці Деордієвій Марії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 380 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Христо Ботєва, 48.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

14. Громадянці Попик Любові Леонідівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Леніна, 113.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 14 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 14 на І пленарному засіданні міської ради від 09.02.2016 перенесено на ІІ пленарне засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

15. Громадянці Коваленко Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною площею 304 кв.м, з метою передачі  у власність та 6 кв.м. з метою передачі в оренду, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Котельній, 62, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.08.2015 №15-2895.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 15 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

16. Громадянці Гетманчук Галині Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 818 кв.м, з метою надання в оренду, для визнання права власності на житловий будинок, господарські будівлі і споруди  по вул. Маршала Чуйкова, 45-а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 16 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

17. Громадянину Кочу Віктору Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 738 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Партизанській, 30.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 17 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

18. Громадянці Барановій Валентині Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 542 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Зарічній, 5.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 18 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

19. Громадянці Ломаці Світлані Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Герцена, 20, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.09.2015 №15-2194.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 19 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

20. Громадянину Зіновському Володимиру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Грецькій, 31.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 20 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

21. Громадянці Брик Ларисі Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 197 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Майстерській, 53.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 21 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

22. Громадянину Самсонову Дмитру Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 730 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Слов`янській, 78.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 22 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

23. Громадянину Єфіменку Сергію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 891 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Орджонікідзе, 39.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 23 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

24. Громадянину Приходченку Івану Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 603 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Клубній, 58.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 24 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

25. Громадянці Сотник Валентині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 318 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Генерала Бєлова, 23.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 25 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

26. Громадянці Палєєвій Альоні Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки №470 загальною орієнтовною площею 460 кв.м, з метою надання у власність для ведення садівництва у складі СТ «Корабели», згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 01.09.2015 №15-2821.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 26 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

27. Громадянам Моісєєвій Еллі Борисівні та Бубновій Ірині Борисівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 747 кв.м, з метою надання в оренду на 2 роки для визнання права власності на житловий будинок, господарські будівлі і споруди  по вул. 2 Набережній, 243.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 27 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:

1. Розділ 2 рішення Миколаївської міської ради від 12.08.2015  №49/14: “2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою” викласти в такій редакції:              “2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою”.

 (Підстава: ст. 22 Закону України «Про землеустрій»).

2. Розділ 4 рішення Миколаївської міської ради від 15.09.2015  №49/43: “4. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою” викласти в такій редакції:                “4. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою”.

 (Підстава: ст. 22 Закону України «Про землеустрій»).

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

 

Міський  голова                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: