Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28 січня 2016                                                                                     №2/29

Про внесення змін до рішення міської ради від

28.08.2013 №30/12 «Про затвердження

Положення про міський цільовий фонд охорони

навколишнього природного середовища»

 

         Керуючись п. 25 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення міської ради від 28.08.2013 №30/12 «Про затвердження Положення про міський цільовий фонд охорони навколишнього природного середовища».

 

1.1. У пункті 3 рішення слова «з питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження (Крісенка)» замінити словами «з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого)».

 

1.2. Абзац другий пункту 3 Положення про міський цільовий фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого п.1 рішення, викласти в наступній редакції:

«Постійна комісія міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології узгоджує перелік природоохоронних заходів, які фінансуються з міського цільового фонду охорони навколишнього природного середовища». 

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології.

 

Міський голова                                                                  О.Ф. Сєнкевич

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: