Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/42
   

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та внесення змін до рішень міської ради по

Центральному району м. Миколаєва


 

   
      

 Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам :

 

1.  ТОВ ЖЕП “Комфорт” надати дозвіл для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  6700 кв.м  в оренду для  обслуговування  багатоповерхового житлового будинку по вул. Чкалова , 96/1.

 

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Пункт   1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру  надання адміністративних послуг  Миколаївської міської ради  погоджені  проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови                 Андрієнка Ю.Г.

 

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: