Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/23
   

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) громадянам та юридичним особам по

Центральному району  м. Миколаєва


 

   
      

  Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) юридичним особам :

 

 

 

1. ТОВ “Ерідан-Комерц ”  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки загальною площею 886 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від  18.09.2008 №27/68 з метою передачі її в оренду на 25  років  для обслуговування нежитлового об’єкта  по вул. Адмірала Макарова, 40.

 

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    08.06.2015, протокол №150 , на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

2.  Миколаївському національному аграрному університету  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки  загальною площею   20150 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 21.03.2002 № 41/10, з метою передачі її в оренду зі співвласниками на 15 років для  обслуговування виробничих приміщень по вул. Лагерне поле, 5.

 

Пункт  2   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    30.06.2015, протокол №151 , на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

3. ТОВ “Сонар”  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки  загальною площею   20150 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 21.03.2002 № 41/10, з метою передачі її в оренду зі співвласниками на 15 років для  обслуговування виробничих приміщень по вул. Лагерне поле, 5/12.

 

Пункт  3   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    30.06.2015, протокол №151, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

4. ОСББ “Люмера” надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки  орієнтовною площею 1225 кв.м з  метою  надання її  у власність    для  обслуговування  багатоквартирного житлового будинку по вул. Декабристів, 7 .

 

Пункт  4   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    30.06.2015, протокол №151, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5. ТОВ НВФ  “ Радіан ”  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки  загальною площею   20150 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 21.03.2002 № 41/10, з метою передачі її в оренду зі співвласниками на 15 років для  обслуговування виробничих приміщень по вул. Лагерне поле, 5/7.

 

Пункт  5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    30.06.2015, протокол №151, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

6. Громадянці  Жижко О.О.   для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки  загальною площею   20150 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 21.03.2002 № 41/10, з метою передачі її в оренду зі співвласниками на 15 років для обслуговування виробничих приміщень по вул. Лагерне поле,  7 .

 

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    30.06.2015, протокол №151, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

           7.  ТОВ “Лісіп” дозвіл   для  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки загальною площею  2650.33  кв.м  для будівництва   торгово- офісної будівлі  по вул. Шевченка, 57.

 

Пункт  7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від    31.08.2015, протокол №153, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

2.Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг  Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови                 Андрієнка Ю.Г.

 

 

 

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: