Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/39
   

Про    надання    дозволів   на виготовлення технічної документації

із   землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в

натурі   (на місцевості)    громадянам    по Ленінському  району

м. Миколаєва (Р.4 ІНШ. РЕД. №3/14 ВІД 09.02.16)

   
 Р.4 ІНШ. РЕД.     

 

    Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

 

1. Громадянці Запатоцькій Ларисі Петрівні   на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 199 кв.м (кадастровий номер земельної ділянки 4810136900:03:075:0012), із земельної ділянки, яка знаходиться у користуванні гр.Запатоцького П.М. на підставі договору оренди землі №8582, з метою надання її у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Людмили Сталь,20.

 

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.2015, протокол № 153, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

 

2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

 

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.              

 

 

 

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: