Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/47
   

Про надання дозволів на виготовлення проектів

землеустрою щодо відведення земельних ділянок

юридичним особам, громадянам та внесення змін до

рішень міської ради по Заводському  району м. Миколаєва

   
      

 

 

 Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

   1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та продовження терміну дії дозволу:

 

       1. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку                          «МАРС» надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в постійне користування  орієнтовною площею 4200 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Генерала Карпенка,61 (відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  28.07.2015 № 17-3313 ).

 

    Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

 1.1 Пункт 14  рішення міської ради від 30.01.2009 № 32/42 : «14.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 27119 кв.м, у тому числі 5238 кв.м під капітальною забудовою, 6 кв.м під тимчасовою забудовою, 20654 кв.м під проходами, проїздами та площадками, 1221 кв.м під зеленими насадженнями, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування  житлового будинку по вул.Генерала Карпенка, 61.

 

   Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1.- " зміна цільового використання", на земельну ділянку площею 3234 кв.м діють спеціальні обмеження типу 4.3.1. -"в санітарно - захисних зонах інженерно - технічних споруд і комунікацій".

 

     14.1. Передати об’єднанню  співвласників багатоквартирного будинку «Марс»  в оренду строком на 25 років  із співвласниками будівель  земельну ділянку площею 27119 кв.м з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул.Генерала Карпенка, 61. 

 

     14.2. З метою визначення розміру орендної плати затвердити розмір ідеальної частки ОСББ «Марс», 251/1000 від земельної ділянки площею 27119 кв. м , що складає 6807 кв.м (землі житлових кооперативів ), для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул.Генерала Карпенка, 61. 

 

   14.3. Ідеальна частка землекористування не підлягає окремому відчуженню та виділенню в натурі.

 

      Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва  та регулювання земельних відносин 26.01.09 № 16, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради»визнати таким, що втратив чинність. 

 

             Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

  2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г. 

 

 

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: