Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/37
   

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та   внесення змін до   рішень  міської  ради  по 

Ленінському району  м. Миколаєва

   
      

  Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

         1. Надати дозвіл для складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових об’єктів:

 

1.Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Чайка" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  4750 кв.м , за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання її в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Чайковського,8.

 

         Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

         Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08. 2015,  протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

         Пункт 1 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради за пропозицією президії Миколаївської міської ради.

 

         2.Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Херсонське шосе,28" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  5560 кв.м , за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання її в постійне користування, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Херсонське шосе,28.

 

         Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

         Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015,  протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

         Пункт 2 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради за пропозицією президії Миколаївської міської ради.

 

 

 

         2.3обов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

         3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: