Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/24
   

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) громадянам та юридичним особам

по Заводському  району м. Миколаєва

   
      
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

            1.  Фізичній особі-підприємцю Савіну Віктору Михайловичу  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 845 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 01.04.2005 № 32/19, з метою передачі ділянки в оренду для обслуговування комплексу кіосків та торговельних рядів, поблизу житлового будинку № 38 по вул. Крилова.

   Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт  на пленарному засіданні міської ради від 18.06.2015 перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією президії міської ради від 17.06.2015.

   Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.06.2015, протокол №151, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

       2. Публічному акціонерному товариству «Будівельна фірма «Миколаївбуд»  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 2432 кв.м, в межах земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 12.12.2013 № 36/35, з метою передачі ділянки в оренду зі співвласниками майна з розрахунком ідеальних часток для  обслуговування адмінбудівлі за адресою: вул. Робоча,2-а.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 08.06.2015, протокол №150, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Чотири сторони»   надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 733 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 27.10.2004 № 24/14, з метою передачі ділянки в оренду для  обслуговування   нежитлового об’єкта по вул. Каботажний спуск,2

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.06.2015, протокол №151, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Добробут»  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею               1775 кв.м, у межах земельної ділянки, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради від 20.12.2012 № 23/46, з метою передачі ділянки в постійне користування для обслуговування житлового будинку по                  вул. Дунаєва,32/1 (відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.07.2015 № 17-1979).

          Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 15.09.2015 за пропозицією президії міської ради.

5.  Товариству  з обмеженою відповідальністю    “Сесса-53 ” для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 75 кв.м, яка  була  надана  рішенням  міської  ради від 25.04.2007 № 12/47, з них: земельна ділянка 60 кв. м - під  спорудою, 15 кв.м  - під проїздами та проходами, з метою передачі ділянки в оренду, для  обслуговування торговельного павільйону, поблизу житлового будинку № 3-а по вул. Червоних Майовщиків.

( Підстава -   рішення  міської ради  про продовження терміну  оренди вже прийнято  18.06.2015, необхідно виготовити технічну документацію  для реєстрації договору  оренди  в реєстраційній  службі) 

          Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

   Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 15.09.2015 за пропозицією президії міської ради.

          2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені технічні документації із землеустрою.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.                  


 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: