Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/62
   

Про внесення змін та доповнень до рішення

Миколаївської міської ради від 09.12.2010

№1/8 «Про затвердження Регламенту

Миколаївської міської ради VI скликання»  (ВТР. ЧИН. №2/5 ВІД 28.01.16)

   
 ВТР. ЧИН.     

  Враховуючи необхідність належного балансу між дотриманням принципу гласності та забезпеченням безперешкодної та ефективної діяльності міської ради, протокольне доручення першого пленарного засідання 49-ої сесії міської ради щодо внесення змін до Регламенту Миколаївської міської ради VI скликання, керуючись ст.25, п.1 ч.1 ст.26, ч.16 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

 

1. Внести зміни та доповнення до Регламенту Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 09.12.2010 №1/8 «Про затвердження Регламенту Миколаївської міської ради VI скликання».

 

 

 

1.1. Частину третю статті 3 викласти в новій редакції:

 

«3. На пленарних засіданнях міської ради мають право бути присутні жителі міста за попереднім записом, який веде апарат ради. Заявки на запис подаються у письмовій формі на ім’я секретаря міської ради, а у випадку його відсутності на ім’я керівника апарату ради не пізніш ніж за 48 годин до початку пленарного засідання. У заявці повинна бути обумовлена мета присутності на пленарному засіданні міської ради. Особа, яка бажає взяти слово для виступу на пленарному засіданні міської ради, повинна про це письмово повідомити у заявці, у цьому випадку особою також зазначається, з якого саме питання або групи питань особа бажає виступити.

 

Особам видається разове запрошення за формою, установленою апаратом міської ради, на підставі якого запрошений має право бути присутнім під час проведення сесії міської ради, на яку видано запрошення. Відповідне запрошення видається за умови пред’явлення документа, що посвідчує особу.

 

Особи, що не мають зазначеного запрошення, не мають права бути присутніми в приміщенні залу, де проводиться сесія міської ради.

 

Особи, присутні на засіданнях міської ради, повинні утримуватися від публічних проявів свого ставлення до того, що відбувається на засіданні, і не порушувати порядку.»  

 

 

 

1.2. Частину шосту статті 23 доповнити абзацом другим у такій редакції:

 

«Особам, запрошеним на засідання міської ради, представникам пікетуючих чи мітингуючих, трудових колективів та громадських організацій слово для виступу надається за умови додержання вимог частини третьої статті 3 цього Регламенту, а у разі якщо головуючим на пленарному засіданні міської ради виступ вищезазначених осіб визнано невідкладним, слово для виступу надається після прийняття сесією міської ради процедурного рішення.»

 

 

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Калашнікова В.М.

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: