Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
   
від 24 липня 2015м. Миколаїв № 639
   

Про внесення зміни до рішення

виконавчого комітету Миколаївської

міської ради від 28.02.2014 № 199

   
      

 

З метою проведення в м. Миколаєві конкурсу з визначення проектів та заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка”, рішення міської ради від   17.10.2013 № 33/6 “Про затвердження Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в місті Миколаєві на 2014-2015 роки”, керуючись ст. 40 та ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

 

ВИРІШИВ:

 

 

 

1. Внести зміну до Положення про проведення в м. Миколаєві конкурсу з  визначення проектів та заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету, затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 28.02.2014 № 199:

 

- пункт 2.1 розділу 2 викласти в такій редакції:

 

“2.1. Рішення про оголошення конкурсу з визначення проектів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету (далі – конкурс) приймається організатором конкурсу на підставі затверджених Миколаївською міською радою міських цільових (комплексних) програм.

 

Конкурс проводиться після прийняття міського бюджету на відповідний бюджетний період.

 

Оголошення про проведення конкурсу та вимоги до конкурсної пропозиції оприлюднюються організатором конкурсу за 30 днів до закінчення приймання документів на власному офіційному веб-ресурсі та/або в інший прийнятний спосіб.”

 

 

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

      

Міський голова

    Ю.І. Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: