Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/20
   

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та   внесення змін до   рішень  міської  ради  по 

Ленінському району  м. Миколаєва

   
      

 Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл для складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових об’єктів:

1. Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 430 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування для обслуговування бібліотеки-філіалу №4 по вул. Кірова,107.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015,  протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт2 "2.Ленінському районному відділу Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2000 кв.м, у тому числі 160 кв.м для благоустрою та озеленення вулиці без права забудови, за рахунок земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування для обслуговування  майнового комплексу правоохоронного закладу по вул. 12 Поздовжній,42-а

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015,  протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради" за пропозицією президії Миколаївської міської ради викладено в редакції:

"2.Ленінському районному відділу Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4150 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування для обслуговування  адміністративної будівлі Ленінського районного відділу Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області  по вул. 12 Поздовжній,42-а."

(Підстава: внесення змін до площі земельної ділянки відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.06.2015 №17-833.)

 

3.  Миколаївському професійному ліцею торгівлі та ресторанного сервісу для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  5026 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою надання у постійне користування, для обслуговування учбового професійного закладу  по вул. Маршала Василевського,40.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015,  протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Миколаївському професійному ліцею торгівлі та ресторанного сервісу для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  2400 кв.м, за рахунок земель комунальної власності, з метою надання у постійне користування, для обслуговування учбового професійного закладу  по вул. Маршала Василевського,40/6.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.02.2015,  протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 5. "Громадянину Овсепяну Арутюну Меліковичу для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  54 кв.м,за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду для обслуговування  частини адміністративно - побутової будівлі по пр. Миру,2г/7.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015,  протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради" перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Курченка О.Т.

 

 

6. Комунальному закладу "Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської обласної ради для складання проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 8855 кв.м, за рахунок земель притулку для неповнолітніх Миколаївської міської ради площею 8820 кв.м та земель комунальної власності площею 35 кв.м, з метою надання в постійне користування для обслуговування комунального закладу "Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської обласної ради по вул. Новобузькій,97.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015,  протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Продовжити дію дозволів, наданих  рішеннями міської ради, та внести зміни до рішень міської ради.

1. Продовжити фермерському господарству "Зерно" дію дозволу, наданого  рішенням міської  ради  від 29.11.2007 №18/30, для складання проекту    землеустрою   щодо    відведення земельної  ділянки площею 3525  кв. м, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду строком на 15 років для обслуговування майнового комплексу по вул. Кагатній,1/6.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015,  протокол №147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Пункт 1 рішення міської ради від 28.01.2015 № 45/29 викласти в такій редакції : "Товариству з обмеженою відповідальністю "Глобус плюс" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  143 кв.м  за рахунок земель підприємства "Ринок - Торг-Сервіс" міжгалузевого територіального об’єднання по обслуговуванню населення (сучасна назва ТОВ "Ринок - Торг-Сервіс"),  з метою передачі в оренду для обслуговування магазину-кафетерію по вул. Космонавтів,156-д."

Пункт 2 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради за пропозицією президії Миколаївської міської ради.

 

3.3обов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

4. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: