Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/49
   

Про внесення зміни  до рішення Миколаївської

міської ради від 28.01.2015  № 45/43 "Про надання

згоди на прийняття до комунальної власності об'єктів

права іншої власності"

   
      

 Відповідно до додатка  10  до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік", Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 №1482 "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", керуючись ст.25, ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

       1. Внести зміну до рішення Миколаївської міської ради від 28.01.2015          № 45/43 "Про надання згоди на прийняття до комунальної власності об'єктів права іншої власності":

         - пункт 1  викласти в такій редакції:

          "1. Дати згоду на прийняття з державної власності до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва єдиного майнового комплексу Державного закладу "Вузлова лікарня станції Миколаїв  Державного підприємства "Одеська залізниця".

            Миколаївська міська рада зобов'язується використовувати за цільовим призначенням  і не відчужувати в приватну власність єдиний майновий комплекс Державного закладу "Вузлова лікарня станції Миколаїв  Державного підприємства "Одеська залізниця".

        2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну  комісію міської ради з питань управління комунальною власністю міста (Баєва), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: