Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/23
   

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Заводському  району

м. Миколаєва

   
      

Розглянувши звернення  громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 ВИРІШИЛА:

            1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

              1.  Громадянці Гачковській Зої Петрівні для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної   ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Сонячна,19 (Мала Корениха).

           Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

    2.   Громадянину Агабекову Заур Фаіг огли для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної   ділянки № 380,382  орієнтовною площею 1200 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність  для ведення садівництва в  СТ «Бугський ».

Пункт 2  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

          3.   Громадянці   Єропуновій Тетяні Анатоліївні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 329 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул.Дачна,57.

Пункт 3  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

          4. Громадянину  Юхновцю Ігорю Валерійовичу для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 155 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:                                       вул. 4 Слобідській, 141/1.

Пункт 4  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол №147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

    5.  Громадянці Каратєєвій Ірині Олександрівні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення  земельної    ділянки № 75  орієнтовною площею 371 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність для  ведення садівництва в  СТ «Гвоздика».

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол №147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

   6.   Громадянці Левківській Світлані Павлівні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення  земельної    ділянки № 114-115  орієнтовною площею 1200 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність  для  ведення садівництва в  СТ «Весняне-2».

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол №147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

          7.  Громадянці  Кранзі Лідії Павлівні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної   ділянки орієнтовною площею 886 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. 4 Слобідська, 135.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

           8. Громадянину  Ланнику Миколі Івановичу  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 211 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку,  господарських будівель і споруд  за адресою: вул. 4 Слобідська, 109/2.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

           9. Громадянці  Шамоніній Ганні Миколаївні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою:                                        вул. 1 Слобідська,105.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

           10. Громадянці  Мірошніченко  Ларисі Іванівні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 176 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:                                        вул. Бутоми,36/1.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

        11.  Громадянам  Смолькову В’ячеславу Анатолійовичу та Ішкіній Людмилі Олексіївні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 211 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у спільну сумісну власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. 4 Слобідська,109/1.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

         12.   Громадянці  Наточій Лілії Павлівні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної   ділянки орієнтовною площею 1115 кв.м, із земель комунальної власності, у тому числі 1000 кв.м у власність, 115 кв.м в оренду без права забудови ділянки,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:   вул. Миру,31 (Мала Корениха).

 

 Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

    13. Громадянину Проворному Віталію Петровичу  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення  земельної    ділянки № 125-126 орієнтовною площею 1200 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність  для  ведення садівництва в  СТ «Весняне-2».

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

        14. Громадянці Зозулі Наталі Михайлівні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної   ділянки орієнтовною площею 209 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для  визнання права власності та подальшого обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: пров.4 Парниковий, 11а.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

        15.  Громадянці Гончаровій Людмилі Миколаївні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 30 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для  визнання права власності та подальшого обслуговування елінгу, який розташований поблизу домоволодіння № 51/1 по вул.Леваневців.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

             16. Громадянину Алиєву Фаіг Іляс огли для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної   ділянки орієнтовною площею 926 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок, господарські будівлі і споруди за адресою: вул. Будьонного,12.

          Пропозиція управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради: відмовити у відведенні земельної ділянки площею 926 кв.м                                 по вул. Будьонного,12.

          Підстава: рішення Заводського районного суду м.Миколаєва від 19.12.2011 №2-4251/2011  про  знесення  самочинно  збудованого майна, ухвала апеляційного суду Миколаївської області від 31.01.2012 по справі №22ц-463/12; положення ст.376 Цивільного кодексу України, скарги суміжних землекористувачів.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.12.2014, протокол №141, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт 16 на пленарному засіданні міської ради від 28.01.2015 перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією президії міської ради від 22.01.2015.

          Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.02.2015, протокол №143, на якому рекомендовано погодити надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою та винести це питання на розгляд міської ради.

  Пункт 16 на пленарному засіданні міської ради від 18.03.2015 перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією президії міської ради від 11.03.2015.

   Пункт 16 на пленарному засіданні міської ради від 19.05.2015 перенесено на чергове засідання міської ради за результатами голосування.

          Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою та винести це питання на розгляд міської ради.

    По пункту 16 на пленарному засіданні міської ради від 18.06.2015 рішення не прийнято.

 

           2. Продовжити термін дії дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

 

            1.  Громадянину Катаєву Костянтину Миколайовичу  продовжити термін дії дозволу на складання проекту землеустрою від 19.11.2014 № 44/34 щодо    відведення   земельної    ділянки,  орієнтовною площею  145 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для                          будівництва та подальшого обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:                                        вул. Комсомольська,87/1.

         Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол №146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

          2. Громадянину Мамедову Рамін Надір огли  продовжити термін дії дозволу на складання проекту землеустрою від 27.06.2013 № 29/31    щодо    відведення   земельної    ділянки,  орієнтовною площею   841 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки  для   визнання права власності на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлі та споруди за  адресою: Залізничне селище,3.

         Пункт 2  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол №148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3.       Внести зміни до рішень міської ради:

 

         1. Пункт 29 розділу 1 рішення міської ради від 28.01.2015 № 45/31: «29.Громадянам Поповенко Людмилі Василівні та Поповенку Костянтину Анатолійовичу для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 233 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у  спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  по вул. 7 Слобідській,55/1.» викласти в такій редакції :  «29. Громадянам Поповенко Людмилі Василівні та Поповенку Костянтину Анатолійовичу для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки  орієнтовною площею 233 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у  спільну сумісну власність, для  будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  по вул. 7 Слобідській,55/1(Ленінський район)».

         Підстава: включено до рішення міської ради по Заводському району помилково.

 

         Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол №147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

          4. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.   

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: