Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/42
   
Щодо створення комунального підприємства Миколаївської міської ради - учасника пароплавства у місті Миколаєві   
      

Рішенням Миколаївської міської ради від 11.09.2014 № 43/10 створено тимчасову комісію з підготовки та проведення громадських слухань з питання створення пароплавства у м. Миколаєві. За результатами громадських слухань 28.10.2014 прийнято рішення підтримати створення пароплавства.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст.ст. 87, 169 Цивільного кодексу України, ст. 78 Господарського кодексу України, ст. 17, п. 30, п. 33 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Взяти до уваги рішення громадських слухань щодо створення пароплавства у м. Миколаєві та підтримати його.

2. З метою можливої участі територіальної громади м. Миколаєва у діяльності пароплавства створити комунальне підприємство Миколаївської міської ради як імовірного учасника пароплавства відповідно до норм чинного законодавства України.

3. Робочій групі, створеній розпорядженням міського голови від 09.04.2015 № 66р, спільно з громадською ініціативною групою підготувати техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) участі комунального підприємства у створенні та діяльності пароплавства й надати його на розгляд постійним комісіям міської ради та виконавчим органам Миколаївської міської ради з подальшим винесенням питання на розгляд міської ради.

4. Виконавчим органам Миколаївської міської ради за результатами розгляду ТЕО та пропозицій постійних комісій міської ради розробити статут  комунального підприємства Миколаївської міської ради – учасника пароплавства та надати його на затвердження міській раді.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань управління комунальною власністю міста (Баєва), з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (Бернацького), з питань промисловості, транспорту та зв’язку (Буркуна).

 

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: