Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/29
   
Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель юридичним особам по Корабельному району  м. Миколаєва   
      

Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель юридичним особам по Корабельному району               м. Миколаєва:

1. Фізичній особі – підприємцю Бутенко Надії Іванівні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею               1500 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 27.10.2004 № 24/16, з метою передачі в оренду для обслуговування  автостоянки по  вул. Радянської Армії, 1-а.

Пункт  1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол № 147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Металург-5” для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3801 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 16.09.2014 № 43/39, з метою передачі ділянки у власність, для обслуговування багатоквартирного жилого будинку по просп. Жовтневому, 325/3.

Пункт 2  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Фізичній особі – підприємцю Крамаренку Миколі Миколайовичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею                   98 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 12.11.2009 № 40/29, з метою передачі в оренду для реконструкції та подальшого обслуговування торговельного павільйону між житловими будинками №№ 6-8 по пр. Корабелів під магазин, з подальшим присвоєнням адреси, за умови демонтажу самовільно встановленого навісу та огорожі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.12.2014 № 17-5233.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.02.2015, протокол № 143, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Діоторг Плюс 1» для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 91 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 12.12.2013 № 36/37, з метою передачі в оренду для обслуговування  магазину по просп. Жовтневому, 342-а.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

        5. Управлінню земельних ресурсів  Миколаївської міської ради  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення  інвентаризації земель ДП “Миколаївське лісове господарство” та суміжних земельних угідь в  Корабельному районі.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: