Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/27
   
Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам та юридичним особам по Заводському  району м. Миколаєва   
      

   Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

          1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

          1 . Товариству з обмеженою відповідальністю  «ДЕПСОЛ УКРАЇНА»  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 678 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 16.10.2003 № 15/10, з метою передачі ділянки в оренду для обслуговування нежитлових приміщень (майнового комплексу) по вул.Фрунзе,115.

   Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол №147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

          2.  Фізичній особі-підприємцю Савіну Віктору Михайловичу  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 845 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 01.04.2005 № 32/19, з метою передачі ділянки в оренду для обслуговування комплексу кіосків та торговельних рядів, поблизу житлового будинку № 38 по вул. Крилова.

   Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради від 18.06.2015 перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією президії міської ради від 17.06.2015.

3. «Фірма « ННН-ЛТД» у формі ТОВ   надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 1400 кв.м, з метою передачі ділянки в оренду для  обслуговування  торговельно-офісного комплексу « Намив» по вул. Червоних Майовщиків,9-В.

   Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку  «СПАСК»  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 5336 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 08.09.2008 № 27/69, з метою передачі ділянки у власність   для обслуговування  багатоквартирного  житлового будинку по                                        вул. Нікольській, 4-а. 

   Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

5. Товариству з обмеженою відповідальністю компанії «ГАЛС-НИК»  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 78 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 19.09.2008 № 27/98, з метою передачі ділянки в оренду  для обслуговування  нежитлових приміщень магазину з кафетерієм по вул.Чигрина,72-А.

   Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

6.  Фізичній особі-підприємцю Бродовській Людмилі Миколаївні надати дозвіл   для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 48 кв.м ,за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 18.03.2015 № 46/45, з метою передачі ділянки в оренду для реконструкції та подальшого обслуговування тимчасово розміщеного зупиночного комплексу  на Привокзальній площі (відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 09.04.2015 № 17-1561).

   Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

7. Громадянину Єфимову Анатолію Вадимовичу надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 37 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 19.12.2008 № 31/41, з метою передачі ділянки в оренду для  обслуговування  нежитлової будівлі модельно-спортивного магазину по вул. Чкалова,45а.

   Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол №149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

         2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені технічні документації із землеустрою.

        3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.                   

 

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: