Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/26
   
Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам та юридичним особам по Центральному району  м. Миколаєва   
      

Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) юридичним особам :

 1.   Фізичній особі – підприємцю Коноваленко Марії Яківні для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною площею  485 кв.м,  за рахунок  земельної ділянки, відведеної рішенням міської  ради  від  21.08.2012 №19/40, з метою передачі  її  в оренду   для  обслуговування комплексу  побутового обслуговування   по  пр.Г.Сталінграда, 57.

Площу земельної ділянки уточнити технічною документацією із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

  Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від   30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.  

          2. ТОВ “Прометей  Агро” для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  загальною площею  782 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 18.08.2006  № 4/29, з метою передачі її в оренду  для  будівництва та обслуговування торговельно - офісного центру по вул. Потьомкінській , 116-а.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від   20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.  

     Пункт 3 “ 3.  ТОВ “Торг-Юг ” та ТОВ “М Моторс” для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  загальною площею   2200 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 22.04.2010 №  45/38, з метою передачі її в оренду,    залишивши ділянку в землях поточного будівництва, для  будівництва  авто- сервісного центру  по автотрасі  Миколаїв -Ульянівка .

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від   20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради. “  перенесено за рекомендацією президії міської  ради  17.06.2015 (файл  S-ZR-655 розділ 1  пункт 11).

          4. ФОП Глобіну Дмитру Дмитровичу  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  загальною площею 1766 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 24.07.2014 № 42/ 40, з метою передачі її в оренду, залишивши ділянку в землях промисловості для обслуговування нежитлового об’єкта  по вул. Очаківській, 175.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від   25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.  

    5. ФОП  Тіорі  Андрію Петровичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  загальною площею   405 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 13.06.2003 №12/13 , з метою передачі її в оренду, для  обслуговування  автомийки по пр.Героїв Сталінграда, 5-д .

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від   25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.  

6. ТОВ “Югойл” для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  загальною площею 5683 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 25.03.2009 №33/41 з метою передачі її в оренду на 10 років для  обслуговування  автозаправної станції по пр. Героїв Сталінграда  , 24.

  Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від   25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.  

    7. ФОП Карасьову Д.В. для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  загальною площею 63 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 04.07.2007 №13/69 з метою передачі її в оренду на 3 роки для  обслуговування зупиночного комплексу по вул. Пушкінській ріг вул. Адміральської.

  Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від   25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.  

2.Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до центру надання адміністративних послуг  Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови                 Андрієнка Ю.Г.

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: