Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/21
   

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Корабельному району м. Миколаєва

   
      

Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам:

1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Андонікс” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 9782 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі в оренду, для обслуговування майнового комплексу по  вул. Айвазовського,   15-а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Андонікс” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 346 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі ділянки в оренду зі співвласником (товариством з обмеженою відповідальністю “ЛЕНТАКС-ЮГ”) з розрахунком ідеальних часток для обслуговування об’єкта транспортної інфраструктури -  залізничної колії, прилеглої до майнових комплексів по вул. Айвазовського, 15-а та по вул. Айвазовського, 15-а/5.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  2  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Любава» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2800 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі в оренду, для обслуговування їдальні по вул. Ленінградській, 101-а, за умови звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки орієнтовною площею                  640 кв.м з перенесенням огорожі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.12.2014             № 17-6549.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  3  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. Громадянину Сипку Анатолію Яковичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею              9612 кв.м (орієнтовний розмір ідеальної частки земельної ділянки гр. Сипка Анатолія Яковича складає 107 кв.м), із земель комунальної власності, з метою передачі ділянки в оренду зі співвласниками з розрахунком ідеальних часток для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Подвойського, 16.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

4.1. Зобов’язати ВАТ «Миколаївське ТЕП-14896» оформити правові документи на земельну ділянку орієнтовною площею 9612 кв.м (орієнтовний розмір ідеальної частки земельної ділянки ВАТ «Миколаївське ТЕП-14896» складає 9505 кв.м) зі співвласниками з розрахунком ідеальних часток для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Подвойського, 16.

Пункт  4   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт 5 “5. Жовтневій районній спілці споживчих товариств для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3113 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі в оренду,  для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Львівській, 1б.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  5   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.”перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради.

6. Управлінню освіти Миколаївської міської ради для складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування  земельної ділянки орієнтовною площею 7950 кв.м, із земель комунальної власності, для  обслуговування дитячого садка-ясел № 101  по просп. Корабелів, 22.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  6   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Продовжити термін дії дозволу на виготовлення проекту землеустрою юридичним особам:

1. Продовжити  обслуговуючому автогаражному кооперативу «Вокзальний» дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 19.11.2014 № 44/32, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 15870 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 26.09.2002 № 5/15, із земель комунальної власності, з метою передачі ділянки у власність, для обслуговування  обслуговуючого автогаражного кооперативу «Вокзальний» по вул. Вокзальній, 45-а на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Пункт  1   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: