Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

22 січня 2010                                                                                                             №  67

Про надання квартир у житловому будинку

по ______________, видачу ордерів

 

Розглянувши надані документи, згідно з розпорядженням КМ України від 29.12.09 № 1677-р та Постановами КМ України від 23.09.09 № 1037 та від 18.11.09 № 1300, свідоцтвами від 15.12.09 № 1400000343 та від 10.12.09 № 1400000341 «Про відповідність збудованого об’єкта проектнійдокументації, вимогам державних стандартів, будівельних норм і правил», керуючись ст.ст.27, 48, 58 Житлового кодексу УРСР, ст.30 ЗаконуУкраїни «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

 ВИРІШИВ:

 

1. Надати квартири в житловому будинку по _____________

 

Міськвиконком

-кв._________, 2-кімнатна, житловою площею 33,8 кв  Шевчуку Геннадію Романовичу, на склад сім’ї із __________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,8 кв Москаленко Людмилі Анатоліївні, на склад сім’ї із 5 __________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 47,7 кв Невинській Марії Іванівні, на склад сім’ї із _______), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Лисенку Володимиру Олександровичу, на склад сім’ї із ________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.______, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Григоренко Ірині Вікторівні, на склад сім’ї із _________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, безвиключенням із квартирного обліку.

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 47,6 кв Пташкограй Людмилі  Дмитрівні, на склад сім’ї із _____________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._______, 2-кімнатна, житловою площею 34,2 кв Шевченко Тетяні Олексіївні, на склад сім’ї із ____________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.______, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Малаховій Зінаїді Федорівні, на склад сім’ї із ___________), згідно з ч.1 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.___, 2-кімнатна, житловою площею 33,5  кв Харишеву Михайлу Івановичу, на склад сім’ї із ______________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.________, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Гардашніковій Анаіді Рафаелівні, на склад сім’ї із __________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, з виключенням з квартирного обліку,

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 47,6 кв Вакулі Олександру Івановичу, на склад сім’ї із _____________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, з виключенням із квартирного обліку.

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 48,0 кв Чекунову Олександру Володимировичу, на склад сім’ї із ____________), з виключенняміз квартирного обліку.

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 47,9 кв Кірєєву Валерію Леонідовичу, на склад сім’ї із _____________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, з виключенням із квартирного обліку.

-кв._______ 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Луговському Олегу Вікторовичу, на склад сім’ї із ___________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 34,2  кв Улизько Тетяні Миколаївні, на склад сім’ї із _____________), згідно з ч.1 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 34,1 кв Земляниці Ігорю Миколайовичу, на склад сім’ї із __________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._____, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Ібрагімовій Тамарахон Рахманівні, на склад сім’ї із ______________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 47,7 кв Гурець Нелі Володимирівні, на склад сім’ї із ____________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР,з виключенням із квартирного обліку.

-кв._______, 2-кімнатна, житловою площею 33,7 кв Хакало Олені Василівні, на склад сім’ї із ______________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.______, 1-кімнатна, житловою площею 19,0 кв Маслєнніковій Ірині Олександрівні, на склад сім’ї із __________ з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Нероді Марії Андріївні, на склад сім’ї із _________), з виключенням із квартирного обліку.

-кв.__, 3-кімнатна, житловою площею 47,9 кв Улановій Маріїї Михайлівні, на склад сім’ї із ________), згідно з ч.1 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.______, 3-кімнатна, житловою площею 47,5  кв Шатохіну Валерію Віталійовичу, на склад сім’ї із ________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Щербовій Галині Леонідівні, на склад сім’ї із _________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв._____, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Кивачук Олені Іванівні, на склад сім’ї із __________), з виключенням із квартирного обліку.

-кв._______, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Головенькіній Лідії Степанівні, на склад сім’ї із _________________), згідно з ч.1 ст.48 ЖК УРСР, з виключенням із квартирного обліку.

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Безверхій Ганні Іванівні, на склад сім’ї із ____________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.________, 6-кімнатна, житловою площею 182,5 кв  Багіровій Світлані Іванівні, на склад сім’ї із _________________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 33,5 кв Хреновій Олені В’ячеславівні, на склад сім’ї із _________), з виключенням із квартирногообліку

-кв._______, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Долгих Любові Миколаївні, на склад сім’ї із __________), згідно з ч.1 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.______, 6-кімнатна, житловою площею 181,4 кв Сулім Ларисі Вікторівні, на склад сім’ї із ________________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Сінгалевичу Олегу Володимировичу, на склад сім’ї із ____________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.__, 2-кімнатна, житловою площею 33,4 кв Петровій Тетяні Петрівні, на склад сім’ї із __________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.____, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Мельниченко Тетяні Миколаївні, на склад сім’ї із _________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,1 кв Вінниченку Олегу Івановичу, на склад сім’ї із ________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Карпелюку Сергію Володимировичу, на склад сім’ї із ___________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, з виключенням із квартирного обліку.

-кв.____, 2-кімнатна, житловою площею 33,4 кв Іовенко Катерині Вікторівні, на склад сім’ї із ________,), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Трояновському Миколі Миколайовичу, на склад сім’ї із __________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,3 кв Калмику Якову Миколайовичу, на склад сім’ї із _________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.___, 3-кімнатна, житловою площею 47,7 кв Морозовій Анні Романівні, на склад сім’ї із _________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 33,4 кв Колоколовій Тетяні Євгеніївні,  на склад сім’ї із __________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.___, 2-кімнатна, житловою площею 33,5 кв Чертову Анатолію Миколайовичу  на склад сім’ї із __________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.___, 3-кімнатна, житловою площею 47,7 кв Коваль Олені  Миколаївні, на склад сім’ї із ____________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,6 кв Лисенку Олегу Миколайовичу, на склад сім’ї із __________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.___, 2-кімнатна, житловою площею 33,4 кв Друці Михайлу Юрійовичу, на склад сім’ї із ________), з виключенням із квартирного обліку.

-кв._____, 2-кімнатна, житловою площею 33,6 кв Оніщук Світлані Григорівні, на склад сім’ї із _________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,4 кв Вакуленко Ларисі Іванівні, на склад сім’ї із ___________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв._____, 3-кімнатна, житловою площею 47,3 кв Светковській Світлані Олексіївні, на склад сім’ї із ___________),  згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, з виключенням із квартирного обліку.

-кв.____, 2-кімнатна, житловою площею 33,4 кв Смирновій Євгенії Олександрівні, на склад сім’ї із _________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.____, 3-кімнатна, житловою площею 47,2 кв Осмяткіній Тетяні Василівні, на склад сім’ї із ___________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв._____, 3-кімнатна, житловою площею 47,6 кв Ященко Ользі Іванівні, на склад сім’ї із ____________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.___, 2-кімнатна, житловою площею 33,3 кв Рісінському Володимиру Володимировичу, на склад сім’ї із ___________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.____, 2-кімнатна, житловою площею 33,5 кв Кубраку Олександру Васильовичу, на склад сім’ї із ___________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._____, 3-кімнатна, житловою площею 47,6 кв Міцканюку Миколі Васильовичу, на склад сім’ї із ___________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, з виключенням із квартирного обліку.

-кв.___, 3-кімнатна, житловою площею 47,6 кв Антонюк Світлані Михайлівні, на склад сім’ї із __________), з виключенням із квартирногообліку.

-кв.___, 3-кімнатна, житловою площею 47,5 кв Коніченку Олександру Володимировичу, на склад сім’ї із ____________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв.___, 6-кімнатна, житловою площею 181,3  кв Бондар Оксані Михайлівні, на склад сім’ї із _______________), з виключенням ізквартирного обліку.

-кв._______, 2-кімнатна, житловою площею 33,4 кв Новицькому Валерію Олександровичу, на склад сім’ї із __________________),

-кв.____, 2-кімнатна, житловою площею 33,5 кв Ізюмовій Тамарі Олександрівні, на склад сім’ї із ___________), згідно з ч.2 ст.48 ЖК УРСР, звиключенням із квартирного обліку.

-кв.___, 6-кімнатна, житловою площею 181,5 кв  Козаченко Галині Яківні, на склад сім’ї із _________________), з виключенням ізквартирного обліку.

 

УПП УТОС

 

-кв._______, 3-кімнатна, житловою площею 47,9 кв Наливайко Наталі Михайлівні, на склад сім’ї із ________________), з виключенням ізквартирного обліку.

 

КЕВ м. Миколаєва

 

-кв.____, 2-кімнатна, житловою площею 33,3 кв Шохіну Олександру Володимировичу, на склад сім’ї із ____________), з виключенням ізквартирного обліку.

 

2.Ленінському районному відділу ММУ УМВС України в Миколаївській області здійснити реєстрацію громадян згідно з чиннимзаконодавством.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гранатурова Ю.І.

 

Міський голова                                                                                   В.Д.Чайка


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: