Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
   
від 28 травня 2015м. Миколаїв № 96p
   

Про проведення заходів, присвячених

вшануванню пам’яті загиблих героїв-

підпільників молодіжної організації

«Партизанська іскра»

   
      

 З нагоди відзначення 73-ї річниці від дня створення підпільної молодіжної організації «Партизанська іскра» та з метою вшанування пам’яті загиблих героїв-підпільників, членів молодіжної організації «Партизанська іскра», відповідно до міської програми «Молодь» на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 22.11.2012 № 22/12 (зі змінами), керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Управлінню у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради (Нікітіну) направити та забезпечити транспортом делегацію від міста для участі в урочистих заходах, присвячених вшануванню пам’яті загиблих героїв-підпільників молодіжної організації «Партизанська іскра», 30.05.2015 в с. Кримка Первомайського району Миколаївської області.

 

2. Головам адміністрацій районів Миколаївської міської ради Волкову І.В., Цуканову О.М., Карцеву В.М., Мовчану П.О. забезпечити участь представників від районів міста у складі міської делегації для участі в урочистих заходах, присвячених вшануванню пам’яті загиблих героїв-підпільників молодіжної організації «Партизанська іскра», в с. Кримка Первомайського району Миколаївської області.

 

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

      

Перший заступник

міського голови

    Ю.Г. Андрієнко
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: