Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

13 травня 2015                                                                                 № 364

Про дозвіл громадянам на

укладання договору купівлі-

продажу житла, яке належить їм

на праві приватної власності

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про дозвіл на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 31,242 Цивільного кодексу України, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Дозволити законному представнику (матері), _______________________, від імені своєї малолітньої дитини, _______________________,  _______________ р.н., продати ____ частки квартири  ___по вул. Мала Морська, ____ у м. Миколаєві за умови придбання  на  ім'я дитини частки квартири _____по вул. Чкалова, ______ у м. Миколаєві в частині, не меншій, ніж  у проданому житлі та підписати відповідні документи.

2. Дозволити законному представнику (матері), ____________________, від імені своєї малолітньої дитини, __________________, __________ р.н.,  придбати  на  ім'я дитини частки квартири ____по вул. Чкалова, _______ у м. Миколаєві в частині, не меншій, ніж  у проданому житлі та підписати відповідні документи.

3 Попередити законного  представника дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

4. Зобов'язати законного представника дитини протягом трьох місяців надати до служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради копію документа, що підтверджує право власності дітей у придбаному житлі.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради Покітко А.М.

 

Міський голова                                                                          Ю.І. Гранатуров


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: