Мапа порталу

                 МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

                  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 
  від 22 серпня 2000                                                                                N 196р

 

Про Положення про Почесну

грамоту Миколаївського

міського голови

 

     Відповідно до ст.42 Закону України "Про місцеве  самоврядування в Україні":

     1. Затвердити Положення про Почесну грамоту Миколаївського міського голови (додається).

     2. Головному управлінню у справах  культури,  інформації, молоді та спорту (Гранатуров Ю.І.) опублікувати дане розпорядження в засобах масової інформації.

     3. Контроль  за  виконанням даного розпорядження покласти на заступника  міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Бугаєнко Т.І.

 

Міський голова                                                                           В.Д.Чайка

 

Додаток

до розпорядження

міського голови

від 22.08.2000

N 196р

   

П О Л О Ж Е Н Н Я

про Почесну грамоту Миколаївського міського голови

 

     1. Почесна   грамота   Миколаївського   міського   голови (далі-Почесна грамота) є заохоченням за досягнення  в розвитку та проведенні  ефективної  діяльності  виконавчих  органів,  за успіхи в розвитку народного господарства,  науки  і  культури, освіти, охорони   здоров'я,   за   високу   професійну   майстерність,миротворчу, благодійну,  громадську  діяльність,   за особисті заслуги, виявлені при захисті життя, здоров'я, прав і свобод громадян, інтересів держави, суспільства та регіону.

     2. Почесною  грамотою  нагороджуються  трудові  колективи всіх форм  власності,  військові  підрозділи,  громадські  організації, які розташовані на території міста, окремі громадяни-мешканці міста.

     3. Почесною грамотою також можуть бути нагороджені громадяни області та інших регіонів України за особистий  внесок  у соціально-економічний і культурний розвиток міста.

     4. Клопотання про нагородження Почесною  грамотою  можуть порушуватись районними  виконавчими  комітетами,  заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих  органів  ради, головами постійних комісій,  структурними підрозділами міської ради, підприємствами,  установами і організаціями, командуванням військових частин, громадськими організаціями.

     5. Клопотання про нагородження Почесною грамотою подається на  ім'я міського голови разом з характеристикою конкретних заслуг колективу чи особи,  що стали підставою  для  порушення клопотання. Головним  і визначальним критерієм при цьому мають бути наявність достатніх показників, заслуг, високих здобутків у професійній, політичній та громадській діяльності.

     6. Більшість з них,  на кого вносяться  подання,  повинні бути працівниками низових ланок, виробничої сфери та представниками  провідних  професій.

     7. Подання  надсилаються  на  адресу  міського  голови не пізніше, ніж за 15 днів до дати вручення Почесної грамоти.

     8. Пропозиції про нагородження осіб, колективів і т.п. не вважаються обгрунтованими,  якщо не мають конкретних і вагомих заслуг та приурочені до малозначущих дат і подій.Ювілей сам по собі не завжди є підставою для нагородження.

     9. Особи, нагороджені Почесною грамотою, можуть представлятися до неї знову не раніше, як через  3 роки після попереднього нагородження.

     10. Подання з порушенням встановлених порядку та вимог не розглядаються.

     11. Рішення про нагородження  Почесною  грамотою  приймає особисто міський голова.

     За його дорученням подання попередньо розглядається  заступником міського  голови  з  питань діяльності виконавчих органів ради,   відповідним   виконавчим   органом   ради   (управлінням,видділом) по підпорядкуванню.

     12. Нагородженому вручається Почесна грамота за  підписом міського голови і з гербовою  печаткою.

     13. Вручення Почесної  грамоти  проводиться  в  урочистій обстановці, як правило на урочистих зборах трудового колективу міським головою або за його дорученням  заступниками  міського голови.

     14. У трудовій книжці та  особовій  справі  нагородженого робиться відповідний запис.

     15. З метою забезпечення контролю за  врученням  Почесної грамоти ведеться журнал обліку вручення Почесних грамот. Облік ведеться організаційним відділом.

     16. Нагородження  Почесною  грамотою державного службовця може бути підставою для дострокового присвоєння йому чергового рангу державного  службовця в межах  категорії займаної  посади, подальшого просування по службі.

 

Керуючий справами виконкому                                         С.М.Мальцев


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: