Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 42/63 від 2009-12-18

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам,   зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради  по Заводському району м.Миколаєва(П.6.2 Р.1 ВН. ЗМІН №7/26 ВІД 07.07.11) (П.8.2 Р.1 ДОПОВНИТИ №49/33 ВІД 15.09.15)


П.6.2 Р.1 ВН. ЗМІН
П.8.2 Р.1 ДОПОВНИТИ


Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд,  додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 411  кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ізмаїльській, 14, В.Корениха.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: - типу 01.06.05 –«зміна цільового використання».
 
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09 № 33/37.
 
1.2.Надати Берсан Раїсі Василівні у власність земельну ділянку площею 411 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Ізмаїльській, 14, В.Корениха.
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
  2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 834  кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.5 Слобідській, 68.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: - типу 01.06.05 –«зміна цільового використання».
 
 
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.11.09 № 40/22.
 
2.2.Надати Яцун Людмилі Григорівні у власність земельну ділянку площею 834 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.5 Слобідській, 68.
 
 
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 504  кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Березня, 31.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: - типу 01.06.05 –«зміна цільового використання».
 
 
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.06.09 № 35/44.
 
3.2.Надати Хотєнову Миколі Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 504 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.8 Березня, 31.
 
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 261  кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  за адресою: Новий інвалідний хутір, 29.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно КООВЗД : типу 01.06.23 –інші обмеження  на площі 12 кв.м.
 
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.06.09 № 35/44.
 
4.2.Надати Ізбаш Олені Петрівні у власність земельну ділянку площею 261 кв.м для  обслуговування житлового будинку і господарських будівель за адресою:Новий  інвалідний хутір, 29.
 
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 364 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою:Залізничне селище, 885.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: - типу 01.06.05 –«зміна цільового використання».
 
 
5.1.Надати Кравченко Анжелі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 364 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою:Залізничне селище, 885.
 
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 163  кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  за адресою: Залізничне селище, 15.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: - типу 01.06.05 –«зміна цільового використання».
 
6.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08 № 22/49.
 
6.2.Надати Муковніній Людмилі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 163 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель за адресою: Залізничне селище, 15.
 
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 272  кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.Фрунзе, 42/4.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу 01.06.05- «зміна цільового використання».
 
 
7.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.09.09 № 36/52.
 
7.2.Надати Сіднєвій Ларисі Іванівні у власність земельну ділянку площею 272 кв.м для  обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул.Фрунзе, 42/4.
 
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 311  кв.м в оренду у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку  та  господарських споруд по вул.
2 Поперечній, 31.
 
Обмеження  у використанні  земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
8.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08 № 31/37.
 
8.2.Передати Мануйленко Ользі Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 311 кв.м для обслуговування житлового будинку і  господарських будівель по вул.2 Поперечній, 31.
 
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 14.12.09, протокол №51, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради 18.12.09).
 
2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 789  кв.м у спільну сумісну власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Леваневців, 51/1.
 
Обмеження  у використанні  земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.06.09 № 35/44.
 
1.2.Надати Невінчаному Миколі Михайловичу, Невінчаній Марині Миколаївні, Невінчаному Андрію Миколайовичу, Невінчаній Тамарі Миколаївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 789 кв.м для обслуговування житлового будинку  і  господарських будівель по вул.Леваневців, 51/1.
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
3.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями,  капітального гаража:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 21  кв.м в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель гаражного будівництва, для обслуговування існуючого гаража, поблизу житлового будинку № 103 по вул.8 Березня.
 
Обмеження  у використанні  земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
 
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08 № 24/26.
 
1.2.Надати Матвієнку Олександру Петровичу в оренду на 5 років земельну ділянку площею 21 кв.м для обслуговування існуючого гаража, поблизу житлового будинку № 103 по вул.8 Березня.
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 09.12.09, протокол №50, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
     
     
     4.Внести   зміни до  рішень  міської ради:
       
1.Підпункт 18.1 розділу 3 рішення міської ради від 04.09.09 № 36/61: «18.1.Надати Непочатому Василю Івановичу у власність земельну ділянку № 72 площею 405 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер» викласти в такій редакції:.
«18.1.Надати Непочатову Василю Івановичу у власність земельну ділянку № 72 площею 405 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
      (Підстава: внесення зміни до написання прізвища).
       Пункт 1 включено на пленарному засіданні міської ради 18.12.09).
 
 
Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
-замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
- укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;   
замовникам одержати документи, які посвідчують право на землю у Миколаївській  регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
5. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
 
6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: