Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 42/14 від 2009-12-17

Про внесення змін та доповненьдо  Положень  про   виконавчі органи Миколаївської міської ради (ВТР. ЧИН. №5/3 ВІД 21.04.11)


ВТР. ЧИН.
Керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміну до рішення міської ради від 01.10.09 № 38/7 “Про внесення змін до Положення про департамент житлово-комунального господарства”.
            1.1 Пункт 1.2.1. викласти у такій редакції:
„1.2.1. Управління інвестицій, координаційної роботи з ОСББ, ОСН та перспективного розвитку ЖКГ, у тому числі:
- відділ інвестицій, впровадження комплексних програм ЖКГ та енергозберігаючих технологій;
- відділ з впровадження нових форм управління ЖКГ та координаційної роботи з ОСББ, ОСН ”.
 
2. Внести доповнення до розділу 4 „Основні функції і завдання департаменту” Положення про департамент житлово-комунального господарства, затвердженого рішенням міської ради від 23.06.06 № 2/4 „Про затвердження Положень про департаменти, управління, відділи та інші виконавчі органи Миколаївської міської ради”.
2.1. Пункт 4.19. доповнити наступним:
„ - експлуатації, ліквідації наслідків стихійних явищ та підготовки житлових будинків ОСББ, ЖБК до роботи в осінньо-зимовий період”.
 
3. Внести зміну до розділу 3.4. “У галузі житлово-комунального господарства” Положень про адміністрації районів міста виконкому Миколаївської міської ради, затверджених рішенням міської ради від 23.06.06 № 2/4 “Про затвердження Положень про департаменти, управління, відділи та інші виконавчі органи Миколаївської міської ради”, зі змінами та доповненнями.
3.1. Пункт 3.4.11. викласти у такій редакції :
“3.4.11. Координація робіт з експлуатації, підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, ліквідації наслідків стихійних явищ на об’єктах соціального, культурного та побутового призначення, відомчого житлового фонду, розташованого на території району”.
 
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Яблоновську Т.О.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: