Мапа порталу

№ 225р від 2013-10-09

Про внесення змін до розпорядження Миколаївського міського голови від 30.07.2007 № 395р “Про затвердження Положення про міський комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та його персонального складу”


У зв’язку із кадровими змінами, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
 
1. Внести зміни до п.2 розпорядження Миколаївського міського голови від 30.07.2007 № 395р “Про затвердження Положення про міський комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та його персонального складу”.
1.1. Вивести зі складу міського комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури:

Головіна

Валерія Карповича

-

представника асоціації інвалідів Миколаївської області, голову Миколаївського міського громадського фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідів “Вікторія” (заступника голови комітету)

 

Мітковського

Михайла Марковича

-

заступника голови ради Миколаївської міської організації ветеранів України (члена комітету)


1.2. Ввести до складу міського комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури:

Бузика

Руслана Юрійовича

-

голову Миколаївського міського фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідів “Вікторія” (заступника голови комітету) (за погодженням)

 

Самерханову

Любов Іванівну

-

директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (члена комітету)


2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Гуллєра В.І.


Секретар міської радиЮ.І.Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: