Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 36/63 від 2009-09-04

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по    Корабельному району м. Миколаєва (П.27.1 Р.3 ВН. ЗМІН №41/8 ВІД 7.12.09) (П.1.2 Р.3 ІНШ. РЕД. №38/39 ВІД 01.10.09) (П.39,39.2 Р.ІІІ ІНШ. РЕД. №45/45 ВІД 22.04.10) (П.1.1 Р.2, П.15.1 Р.1 ВН. ЗМІН №48/40 ВІД 06.09.10) (П.4,4.1 Р.І ВН. ЗМІН №2/33 ВІД 30.12.10) (П.1.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15)


П.27.1 Р.3 ВН. ЗМІН
П.1.2 Р.3 ІНШ. РЕД.
П.39,39.2 Р.ІІІ ІНШ. РЕД.
П.1.1 Р.2, П.15.1 Р.1 ВН. ЗМІН
П.4,4.1 Р.І ВН. ЗМІН
П.1.2 Р.1 ДОПОВН.


Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта,  що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1313 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м- для надання у власність, 313 кв.м- для передачі в оренду, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул.Ольшанців,67. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
1.1.Надати Андрієвській Галині Петрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1313 кв.м по вул. Ольшанців,67.
1.2.Передати Андрієвській Галині Петрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 313 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1313 кв.м по вул. Ольшанців,67 .
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 510 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по     вул. Братській,9-а.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
2.1.Надати Заінчковській Тетяні Євгенівні у власність земельну ділянку площею 510 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Братській,9-а.
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта,  що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1324 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м- для надання у власність, 324 кв.м- для передачі в оренду, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул.Ольшанців,212. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
3.1.Надати Калинці Євдокії Михайлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1324 кв.м по вул. Ольшанців,212.
3.2.Передати Калинці Євдокії Михайлівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 324 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1324 кв.м по вул. Ольшанців,212 .
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 537 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по  пров.Адмірала Нахімова,48.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
4.1.Надати Севідовій Людмилі Федорівні у власність земельну ділянку площею 537 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.Адмірала Нахімова,48.
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 630 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   вул.Терешкової,107.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
5.1.Надати Мананникову Кузьмі Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 630 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Терешкової,107.
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 824 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   вул.Генерала Попеля,95.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
6.1.Надати Павловій Марії Гаврилівні у власність земельну ділянку площею 824 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Генерала Попеля,95.
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 845 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по    пр.Жовтневому,383.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
7.1.Надати Білоножку Володимиру Віталійовичу у власність земельну ділянку площею 845 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневий,383.
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 946 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   вул.Литовченка,6 .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
8.1.Надати Дризі Оксані Вадимівні у власність земельну ділянку площею 946 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Литовченка,6 .
 
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 564 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   пров.4 Братському, 18
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
9.1.Надати Андріяшу Іллі Петровичу у власність земельну ділянку площею 564 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.4 Братському,18 .
 
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 634 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по    вул.Толстого,40 .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
10.1.Надати Кармазиновському Івану Григоровичу у власність земельну ділянку площею 634 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Толстого,40 .
 
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 473 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по     пр.Жовтневому,228.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
11.1.Надати Алдабаєву Петру Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 473 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневому,228.
 
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 517 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   вул.Толстого,121 .
На частину земельної ділянки площею 9 кв.м діють обмеження на використання земельної ділянки, згідно з КООВЗД : інші обмеження, типу 01.06.23 ( газопровід низького тиску ).
12.1.Надати Бендусу Сергію Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 517 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Толстого,121 .
 
13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 627 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   вул.Остапа Вишні ,15 .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
13.1.Надати Вишневецькій Любові Василівні у власність земельну ділянку площею 627 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Остапа Вишні,15 .
 
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта,  що посвідчує право власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1589 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м- для надання у власність, 589 кв.м- для передачі в оренду, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул.Ватутіна,225. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД- відсутні.
14.1.Надати Кузьменко Людмилі Михайлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1589 кв.м по вул.Ватутіна,225.
14.2.Передати Кузьменко Людмилі Михайлівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 589 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1589 кв.м по вул. Ватутіна,225 .
 
15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 414 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   пр.Жовтневому,183.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
15.1.Надати Батмановій Марії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 414 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневоу,183.
 
16.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Рильського,11.
16.1. На частину земельної ділянки площею 23 кв.м діють обмеження на використання земельної ділянки, згідно з КООВЗД: спеціальні охоронні зони, типу 01.01.04-«охоронна зона (вздовж) об’єкта зв’язку» .
16.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08  № 23/39.
16.3.Надати Ковальчуку Віктору Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Рильського,11.
 
17.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Торговій,240.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
17.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.11.07  № 18/32.
17.2.Надати Мар’янку Володимиру Григоровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул.Торговій,240.
 
18.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 500 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Літній,33.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
18.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08  № 24/29.
18.2.Надати Власенку Володимиру Петровичу у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул.Літній,33.
 
19.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Остапа Вишні ,26.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
19.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.11.07  № 18/32.
19.2.Надати Пащенко Людмилі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул. Остапа Вишні ,26.
 
20.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 521 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Вільному ,26.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
20.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.09.08  № 27/67.
20.2.Надати Ярову Володимиру Олександровичу у власність земельну ділянку площею 521 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по пров.Вільному ,26.
 
21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 395 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Жовтня ,18.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
21.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
21.2.Надати Маниловій Надії Макарівні у власність земельну ділянку площею 395 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по пров.Жовтня,18 .
 
22.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Самойловича,9.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
22.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08  № 22/51.
22.2.Надати Медведенку Віктору Нестеровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул.Самойловича,9 .
 
23.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 976 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Короткій,2.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
23.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08  № 24/29.
23.2.Надати Вороні Тарасу Михайловичу у власність земельну ділянку площею 976 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Короткій,2.
 
24.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність та в оренду земельної ділянки загальною площею 1275 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м для надання у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 275 кв.м для передачі в оренду для  обслуговування житлового будинку та господарських  споруд,  по вул.Ольшанців,280. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
24.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
24.2.Надати Подгорі Марині Валентинівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1275 кв.м по вул. Ольшанців,280.  
24.3.Передати Подгорі Марині Валентинівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 275 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1275 кв.м по вул. Ольшанців,280.  
 
25.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 954 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Таврійській,70.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
25.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08  № 22/51.
25.2.Надати Вершиніну Володимиру Михайловичу у власність земельну ділянку площею 954 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Таврійській,70 .
 
26.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Лесі Українки ,52.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
26.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 08.11.07  № 17/40.
26.2.Надати Шипкову Геннадію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Лесі Українки ,52 .
 
27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 565 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по   вул.Волгоградській,58.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
27.1.Надати Лашко Олександрі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 565 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Волгоградській,58 .
 
28.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 934 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Квітковій,26.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
28.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
28.2.Надати Білецькій Надії Григорівні у власність земельну ділянку площею 934 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул.Квітковій,26 .
 
29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 996 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ватутіна,100.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
29.1.Надати Жердєву В’ячеславу Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 996 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Ватутіна,100 .
 
30.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 942 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневому,359.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
30.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
30.2.Надати Цветухіну Володимиру Романовичу у власність земельну ділянку площею 942 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пр.Жовтневому,359 .
 
31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 577 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Адмірала Нахимова,38.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
31.1.Надати Борисовій Ользі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 577 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров. Адмірала Нахимова,38 .
 
32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 454 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Гагаріна,138.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
32.1.Надати Ісмаїлову Гюльбаджі Салім –Кизи у власність земельну ділянку площею 454 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Гагаріна,138 .
 
33.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 823 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Тернопільській,22.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
33.1.Надати Цебеняку Геннадію Несторовичу у власність земельну ділянку площею 823 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Тернопільській,22 .
 
34.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 655 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Дунайської флотилії,33.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
34.1.Надати Нестеренку Григорію Івановичу у власність земельну ділянку площею 655 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.Дунайської флотилії,33 .
 
35.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 531 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Піонерському,25.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
35.1.Надати Калинці Михайлу Васильовичу у власність земельну ділянку площею 531 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.Піонерському,25 .
 
36.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 653 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Адмірала Лазарева,130.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
36.1.Надати Козак Дар’ї Ігнатівні у власність земельну ділянку площею 653 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Адмірала Лазарева,130 .
 
37.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 700 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Галицинівській,88.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
37.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.09.08  № 27/67.
37.2.Надати Міловській Галині Петрівні у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Галицинівській,88.
 
38.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 643 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Широкому,33.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
38.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 24.04.08  № 23/39.
38.2.Надати Дульку Івану Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 643 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по пров.Широкому,33.
 
39.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 480 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Толстого,99.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
39.1.Надати Іванову Сергію Ігоровичу у власність земельну ділянку площею 480 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Толстого,99.
 
40.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 381 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ватутіна,215.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
40.1.Надати Маханьковській Ірині Володимирівні у власність земельну ділянку площею 381 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Ватутіна,215.
 
41.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 510 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Танкістів,21.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
41.1.Надати Сосновській Катерині Ісаківні у власність земельну ділянку площею 510 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Танкістів,21.
 
42.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 500 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Танкістів,23.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
42.1.Надати Підгорному Олексію Кириловичу у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Танкістів,23.
 
43.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель гр.Бельської Л.М., для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській ,9.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
43.1.Надати Банниковій Тетяні Василівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. 9 Ольвійській ,9.
 
44.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, наданих Жовтневою районною радою, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул.Малахітовій,12.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
44.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 24.04.08  № 23/39.
44.2.Надати Курасі Оксані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Малахітовій,12.
 
45.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 356 кв.м, для  обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Чехова,6-а.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
45.1.Надати Рак Катерині Василівні у власність земельну ділянку площею 356 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.Чехова,6-а.
 
46.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 785 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Самойловича,10.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
46.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 24.04.08  № 23/39.
46.2.Надати Латій Нілі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 785 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул.Самойловича,10.
 
47.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 745 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Пархоменка,94-а.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
47.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.03.09  № 33/40.
47.2.Надати Мальковій Валентині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 745 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул. Пархоменка,94-а.
Пункт 47 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
48.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність та в оренду земельної ділянки загальною площею 1726 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м- для надання у власність для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 726 кв.м- для передачі в оренду для  обслуговування житлового будинку та господарських  споруд,  по вул.Академіка Патона,67. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
48.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
48.2.Надати Сорокопуд Любові Григорівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1726 кв.м по вул. Академіка Патона,67.  
48.3.Передати Сорокопуд Любові Григорівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 726 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1726 кв.м по вул. Академіка Патона,67. 
Пункт 48 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
49.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 487 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по  пров.2 Шосейному,14 .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
49.1.Надати Мазаєвій Ірині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 487 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по пров.2 Шосейному,14 .
Пункт 49 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
50.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 716 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.Короткому,8.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
50.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08  № 22/51.
50.2.Надати Задорожній Ганні Федорівні у власність земельну ділянку площею 716 кв.м для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по пров.Короткому,8 .
Пункт 50 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
51.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 649 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,   для  обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по пр.Жовтневому,125. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
51.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08  № 23/39.
51.2.Надати Хортів Людмилі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 649 кв.м для обслуговування  житлового будинку та господарських  будівель по пр.Жовтневому,125.
Пункт 51 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
52.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 481 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Вільній,24.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
52.1.Надати Поповій Олені Миколаївні у власність земельну ділянку площею 481 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Вільній,24 .
Пункт 52 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
53.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 590 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,   для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Генерала Шепетова,93. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
53.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08  № 22/51.
53.2.Надати Воротінцеву Анатолію Петровичу у власність земельну ділянку площею 590 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Генерала Шепетова,93.
Пункт 53 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
54. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 462 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Генерала Шепетова,86. .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
54.1.Надати Колоколовій Юлії Григорівні у власність земельну ділянку площею 462 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул.Генерала Шепетова,86.
Пункт 54 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
55.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 649 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,   для  обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по пр.Жовтневому,125. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
55.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08  № 23/39.
55.2.Надати Хортів Людмилі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 649 кв.м для обслуговування  житлового будинку та господарських по пр.Жовтневому,125.
Пункт 55 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 508 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Льотчиків,34.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
1.1.Надати Резанович Вірі Парфентіївні та Халізєвій Юлії Михайлівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 508 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських   будівель і споруд     по   пров.Льотчиків,34.
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул.Ватутіна, 113. 
2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КООВЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
2.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08  № 24/29.
2.3.Надати Курганову Руслану Вікторовичу,Сеньків Олені Вікторівні, Чепель Інні Вікторівні, Савіній Жанні Вікторівні та Кургановій Альбіні Тимофіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння по вул.Ватутіна, 113. 
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1228 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м- для надання у спільну сумісну власність, площею 228 кв.м- для передачі в оренду, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул.Ольшанців,102-а. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.08.07  № 14/39.
3.2.Надати Бовкунову Дмитру Олексійовичу, Бовкуновій Інні Олександрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1228 кв.м по вул. Ольшанців,102-а . 
3.3.Передати Бовкунову Дмитру Олексійовичу, Бовкуновій Інні Олександрівні в оренду  строком на 25 років земельну ділянку площею 228 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1228 кв.м по вул. Ольшанців,102-а .
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1284 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м- для надання у спільну сумісну власність, площею 284 кв.м- для передачі в оренду, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд по вул.Ольшанців,128. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08  № 23/39.
4.2.Надати Васильєвій Євдокії Євмінівні та Діденко Валентині Григорівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1284 кв.м по вул. Ольшанців,128 . 
4.3.Передати Васильєвій Євдокії Євмінівні та Діденко Валентині Григорівні в оренду  строком на 25 років земельну ділянку площею 284 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1284 кв.м по вул. Ольшанців,128 .
 
5.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 908 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул. Дибенка, 14. 
5.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КООВЗД: правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
5.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 18.09.08  № 27/67.
5.3.Надати Кругликову Андрію Михайловичу та Попову Максиму Сергійовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 908 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння по вул. Дибенка, 14. 
 
6.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 522 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул. Чернишевського, 19. 
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
6.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.12.08  № 31/39.
6.2.Надати Сперкач Марії Сергіївні та Сперкачу Сергію Миколайовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 522 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння по вул. Чернишевського, 19. 
Пункт 6 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 461 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр.Жовтневому,208.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
7.1.Надати Орлу Вячеславу Васильовичу, Орел Ірині Сергіївні та Орлу В’ячеславу В’ячеславовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 461 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по   пр.Жовтневому,208.
Пункт 7 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
3.Надати у власність членам садово-виноградарських товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №142 площею 496 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Культурний сад», для ведення   садівництва.
1.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
 1.2.Надати Теремець Катерині Миколаївні у власність земельну ділянку №142 площею 496 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Культурний сад».
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №82 площею 496 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
2.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
2.2.Надати Пєскову Юрію Леонідовичу у власність земельну ділянку №82 площею 496 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №98 площею 506 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
3.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
3.2.Надати Моісеєнку Дмитру Григоровичу у власність земельну ділянку №98 площею 506 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №87 площею 354 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
4.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
4.2.Надати Моісеєнку Олександру Григоровичу у власність земельну ділянку №87 площею 354 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №83 площею 523 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
5.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
5.2.Надати Халявкіній Наталі Леонідівні у власність земельну ділянку №83 площею 523 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №88 площею 510 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
6.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
6.2.Надати Олійник Надії Іванівні у власність земельну ділянку №88 площею 510 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №89 площею 625 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
7.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
7.2.Надати Горощак Ользі Дмитрівні у власність земельну ділянку №89 площею 625 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №188 площею 546 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
8.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
8.2.Надати Сергієнку Павлу Івановичу у власність земельну ділянку №188 площею 546 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №201 площею 754 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
9.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
9.2.Надати Іванченку Юрію Миколайовичу у власність земельну ділянку №201 площею 754 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №10 площею 519 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
10.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
10.2.Надати Погорєлову Анатолію Григоровичу у власність земельну ділянку №10 площею 519 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №199 площею 690 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
11.1.Земельна ділянка площею 690 кв.м має обмеження у використанні, згідно з КООВЗД:   типу 01.05.02- «прибережні захисні смуги вздовж річок,навколо водойм та на островах» .
11.2.Надати Іванченко Надії Миколаївні у власність земельну ділянку №199 площею 690 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №205 площею 560 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
12.1.Надати Чумаку Анатолію Олександровичу у власність земельну ділянку №205 площею 560 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №214 площею 637 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
13.1.Надати Очеретнюку Аркадію Павловичу у власність земельну ділянку №214 площею 637 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №195 площею 419 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
14.1.Надати Гацькому Володимиру Костянтиновичу у власність земельну ділянку №195 площею 419 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №19 площею 536 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
15.1.Надати Пузіковій Олені Костянтинівні у власність земельну ділянку №19 площею 536 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку №94 площею 711 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
16.1.Надати Бабенко Олександрі Павлівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку №94 площею 711 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №26 площею 679 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Земельна ділянка площею 237 кв.м має обмеження у використанні, згідно з КООВЗД:   типу 01.01.08 –«охоронна зона  навколо інженерних комунікацій» .
17.1.Надати Горбенко Катерині Олександрівні у власність земельну ділянку №26 площею 679 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №193 площею 667 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
18.1.Надати Дубняк Ользі Борисівні у власність земельну ділянку №193 площею 667 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №120 площею 506 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
19.1.Надати Коробкову Олегу Миколайовичу у власність земельну ділянку №120 площею 506 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №54 площею 560 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
20.1.Надати Шалавінському Володимиру Сидоровичу у власність земельну ділянку №54 площею 560 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №66 площею 577 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
21.1.Надати Султанову Шамілю Анверовичу у власність земельну ділянку №66 площею 577 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №234 площею 690 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
22.1.Надати Прохоренку Ігорю Луцийовичу у власність земельну ділянку №234 площею 690 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №109 площею 752 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
23.1.Надати Хрупову Сергію Дмитровичу у власність земельну ділянку №109 площею 752 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №384 площею 455 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
24.1.Надати Панькову Омеляну Олексійовичу у власність земельну ділянку №384 площею 455 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
 
25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №586 площею 402 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
25.1.Надати Шапошниковій Ользі Олексіївні у власність земельну ділянку №586 площею 402 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
 
26.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №494 площею 394 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
26.1.Надати Васильєвій Марії Петрівні у власність земельну ділянку №494 площею 394 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №161 площею 520 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
27.1.Надати Шевченко Діні Анатоліївні у власність земельну ділянку №161 площею 520 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №394 площею 454 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
28.1.Надати Ткаченко Людмилі Володимирівні у власність земельну ділянку №394 площею 454 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №351 площею 417 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
29.1.Надати Копишеву Олексію Дмитровичу у власність земельну ділянку №351 площею 417 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
30.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №548 площею 434 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
30.1.Надати Міненко Тетяні Аркадіївні у власність земельну ділянку №548 площею 434 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №343 площею 665 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
31.1.Надати Синичкіній Наталії Михайлівні у власність земельну ділянку №343 площею 665 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №535 площею 538 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
32.1.Надати Канській Тамарі Василівні у власність земельну ділянку №535 площею 538 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
33.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №557 площею 468 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
33.1.Надати Журавльовій Світлані Анатоліївні у власність земельну ділянку №557 площею 468 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
34.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №413 площею 368 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
34.1.Надати Духовній Наталії Михайлівні у власність земельну ділянку №413 площею 368 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
35.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №368 площею 493 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
35.1.Надати Комісаренко Людмилі Михайлівні у власність земельну ділянку №368 площею 493 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
 
36.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №458 площею 432 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
36.1.Надати Беляковській Оксані Леонідівні у власність земельну ділянку №458 площею 432 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
37.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №583 площею 296 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
37.1.Надати Бондаренко Ірині Дмитрівні у власність земельну ділянку №583 площею 296 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
 
38.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №61 площею 541 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Прибужжя», для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
38.1.Надати Борискіну Олександру Вікторовичу у власність земельну ділянку №61 площею 541 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства  «Прибужжя».
 
39.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №133 площею 380 кв. м, за рахунок земель садівничого товариства  «Культурний сад», для ведення   садівництва.
39.1.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД:  правові, типу 1.1. – «зміна цільового використання».
39.2.Надати Кіровій Людмилі Іванівні у власність земельну ділянку №133 площею 380 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Культурний сад».
Пункт 39 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
40.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №340 площею 625 кв. м, за рахунок земель садово-виноградарського товариства  «Зорька», для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
40.1.Надати Яновській Ларисі Михайлівні у власність земельну ділянку №340 площею 625 кв.м для ведення садівництва у складі садово-виноградарського товариства  «Зорька».
Пункт 40 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
4.Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 852 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель домоволодіння по вул.Рильського,11, для будівництва та обслуговування  житлового будинку і господарських будівель по вул. Рильського,11-а.
Земельна ділянка площею 26 кв.м має обмеження у використанні, згідно з КООВЗД: типу 01.01.08- «охоронна зона  навколо інженерних комунікацій» .
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08  № 23/39.
1.2.Надати Колесник Тетяні Вікторівні у власність земельну ділянку площею 852 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Рильського,11-а.
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Космонавта Волкова,152/3 .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.07.07  № 13/68.
2.2.Надати Крикунову Олександру Григоровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Космонавта Волкова,152/3  .
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Космонавта Волкова,152/4 .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.07.07  № 13/68.
3.2.Надати Крикунову Володимиру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Космонавта Волкова,152/4  .
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по  вул. Красносільській,35-а .
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
4.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.09.08  № 27/67.
4.2.Надати Кіркоян Люсьєні Аркадіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Красносільській,35-а .
 
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 841 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по   вул.Дибенка,14-а.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
5.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
5.2.Надати Крилову Павлу Олександровичу у власність земельну ділянку площею 841 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Дибенка,14-а .
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Галицинівській,110.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
6.1.Надати Федчишину Володимиру Федоровичу  у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул. Галицинівській,110 .
 
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 756 кв.м, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по   вул.Красносільській,20.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
7.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
7.2.Надати Онуфрієву Олександру Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 756 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Красносільській,20 .
 
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею   1000 кв.м, за рахунок земель фермерського господарства «Аурум -1», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Балабанівському,15.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
8.1. Надати Федоровському Михайлу Петровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Балабанівському,15.
Пункт 8 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
9.Затвердити технічну документацію щодо складання державного акта на земельну ділянку загальною площею 700 кв.м, за рахунок земель, наданих у власність Жовтневою районною радою , з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Відродження,3.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
9.1. Надати Гандурі Надії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Відродження,3.
Пункт 9 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, ненаданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,27.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
10.1. Надати Петінову Юрію Юрійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,27.
Пункт 10 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
11.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,28.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
11.1. Надати Степанову Ігорю Сергійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,28.
Пункт 11 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
12.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,26.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
12.1. Надати Фененко Ніні Петрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,26.
Пункт 12 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
13.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,21.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
13.1. Надати Лящук Валентині Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,21.
Пункт 13 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
14.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,17.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
14.1. Надати Біліченко Олені Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,17.
Пункт 14 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
15.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,15.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
15.1. Надати Голубоцькому Петру Сергійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,15.
Пункт 15 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
16.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.10 Ольвійській,29.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
16.1. Надати Бессоловій Кристині Геннадіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.10 Ольвійській,29.
Пункт 16 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
17.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,26.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
17.1. Надати Кузьміній Ганні Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,26.
Пункт 17 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
18.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,34.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
18.1. Надати Егоричевій Валентині Іванівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,34.
Пункт 18 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
19.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,36.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
19.1. Надати Грабович Катерині Степанівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,36.
Пункт 19 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
20.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,19.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
20.1. Надати Левчук Оксані Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,19.
Пункт 20 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,30.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
21.1. Надати Ожелевській Ользі Іванівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,30.
Пункт 21 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
22.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,32.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
22.1. Надати Левицькій Наталії Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,32.
Пункт 22 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
23.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,36.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
23.1. Надати Яновському Олегу Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,36.
Пункт 23 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
24.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,20.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
24.1. Надати Лободенко Аллі Андріївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,20.
Пункт 24 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
25.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,18.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
25.1. Надати Гаркуші Олені Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,18.
Пункт 25 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
26.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,16.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
26.1. Надати Гаркуші Юрію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,16.
Пункт 26 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
27.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,30.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
27.1. Надати Соболевій Ніні Іванівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,30.
Пункт 27 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
28.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,28.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
28.1. Надати Соболевій Тетяні Василівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,28.
Пункт 28 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
29.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.10 Ольвійській,23.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД   відсутні.
29.1. Надати Цацуку Олександру Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській, 23.
Пункт 29 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
30.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,35.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
30.1. Надати Суржок Надії Степанівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,35.
Пункт 30 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
31.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,34.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
31.1. Надати Савчуку Юрію Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,34.
Пункт 31 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
32.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,24.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
32.1. Надати Лободенку Вадиму Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,24.
Пункт 32 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
33.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,22.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
33.1. Надати Лободенку Анатолію Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,22.
Пункт 33 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
34.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.10 Ольвійській,33.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
34.1. Надати Леоновій Наталі Юріївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,33.
Пункт 34 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
35.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,31.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
35.1. Надати Коротун Людмилі Григорівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,31.
Пункт 35 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
36.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,25.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
36.1. Надати Овчаренку Юрію Юрійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Ольвійській,25.
Пункт 36 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
37.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Ольвійській,32.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
37.1. Надати Хмелевській Любові Михайлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 8 Ольвійській,32.
Пункт 37 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
38.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,31.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
38.1. Надати Дюмину Дмитру Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,31.
Пункт 38 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
39.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,33.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД  відсутні.
39.1. Надати Слободянюку Олександру Леонідовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,33.
Пункт 39 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
 
40.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,35.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
40.1. Надати Медведєву Олександру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,35.
Пункт 40 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
41.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,29.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
41.1. Надати Дюмину Анатолію Григоровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,29.
Пункт 41 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
42.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9 Ольвійській,27.
На земельну ділянку  обмеження у використанні згідно з   КООВЗД відсутні.
42.1. Надати Лагутіну Ігорю Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Ольвійській,27.
Пункт 42 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.09.09.
 
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
5.Затвердити проекти відведення у зв’язку зі зміною цільового призначення земельної ділянки або її частини та змінити цільове призначення земельної ділянки.
1. Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 775 кв.м, у тому числі 775 кв.м – прибудинкова територія, за рахунок земельної ділянки №682 у складі СВТ ”Зорька”, яка належить громадянці Мазно Людмилі Анатоліївні згідно з державним актом на право приватної власності на землю від 09.01.07 № 010700100012, для  будівництва та обслуговування  житлового будинку по пров.1 Маячному,2.
Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
1.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 775 кв.м, яка належить громадянці Мазно Людмилі Анатоліївні згідно з державним актом на право власності на земельну ділянку від 09.01.07 № 010700100012, зарахувавши її до земель житлової забудови, для  будівництва та обслуговування  житлового будинку по пров.1 Маячному,2.
1.2. Надати громадянці Мазно Людмилі Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 775 кв. м для  будівництва та обслуговування  житлового будинку по пров.1 Маячному,2.
1.3.Зобов’язати громадянку Мазно Людмилу Анатоліївну надати відомості про зміну цільового призначення земельної ділянки до міської податкової інспекції.
1.4.Державний акт на право приватної власності на землю від 09.01.07 № 010700100012 погасити.
 
6. Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями,  капітального гаража:
1.Продовжити Зінченку Володимиру Івановичу оренду строком на 5 років земельної ділянки площею 33 кв.м для обслуговування металевого гаража без облаштування оглядової ями по вул.Новобудівній, поблизу житлового будинку №3.
Розділ 6 включено на пленарному  засіданні міської ради  04.08.09.
 
7. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
 
1.  Пункт  31.2 розділу І рішення міської ради від 25.03.09 №33/48:
«31.2.Надати Пастуховій Олені Євгенівні у власність земельну ділянку площею 900 кв.м  для   обслуговування  індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Прибузькій,58.»викласти в такій редакції «31.2.Надати Пастуховій Олені Євгеніївні у власність земельну ділянку площею 900 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. Прибузькій,58.»
( Підстава: внесення змін до написання імені по батькові. )
 
 
 
2. Пункт 64.1 розділу 4 рішення міської ради від 19.06.09 №35/57:
«64.1.Надати Матвєєву Володимиру Опанасовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Ольвійському, 2.»
викласти в такій редакції :
«64.1.Надати Максимову Вадиму Євгеновичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Ольвійському, 2.»
 (Підстава: технічна помилка в написанні прізвища, імені та імені по батькові).
 
3. Пункт 18 розділу 1 рішення міської ради від 19.06.09 №35/57:
«18.1.Надати Леденчику Василю Васильовичу у власність земельну ділянку площею 501 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. 295 Стрілецької дивізії,78.» викласти в такій редакції : «18.1.Надати Леденчуку Василю Васильовичу у власність земельну ділянку площею 501 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. 295 Стрілецької Дивізії,78.»
(Підстава: технічна помилка в написанні прізвища ).
 
Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
-замовити технічну документацію на складання державного акта на право власності, спільної сумісної  власності на землю;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.
 
6. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
-   видати державні акти  на землю.
 
7.Матеріали рішення розглянуті на засіданнях постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.08.09 № 35, на якій  рекомендовано погодити та винести  рішення на розгляд сесії міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).
 

Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: