Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 36/61 від 2009-09-04

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради  по Заводському району м.Миколаєва (П.18.1 Р.3 ІНШ. РЕД. №42/63 ВІД 18.12.09) (П.1 Р.5 СКАСУВАТИ №50/34 ВІД 13.10.10)


П.18.1 Р.3 ІНШ. РЕД.
П.1 Р.5 СКАСУВАТИ
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 592 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.4 Слобідській, 180.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
1.2.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08 № 24/26.
 
1.3.Надати Кардашяну Рудіку Левановичу у власніть земельну ділянку площею 592 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул.4 Слобідській, 180.
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 178 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою:Новий інвалідний хутір, 7
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08 № 22/49.
 
2.2.Надати Щіпіциній Тетяні Миколаївні у власніть земельну ділянку площею 178 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель за адресою: Новий інвалідний хутір, 7.
 
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 774 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і   господарських   будівель по вул.Галини Петрової, 25.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
3.1.Надати Руднєвій Ларисі Георгіївні у власність земельну ділянку площею 774 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул.Галини Петрової, 25.
 
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 462 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і   господарських   будівель по пров.4 Парниковому, 42.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
4.1.Надати Пироженку В’ячеславу Степановичу у власність земельну ділянку площею 462 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.4 Парниковому,42
 
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
  
5.Договір оренди землі від 06.03.07 № 4789, укладений між міською радою та громадянкою Демченко Л.М. на земельну ділянку площею 500 по вул. Правобережній, 43/1, розірвати.
    (Підстава: продаж майна, розташованого на вул.Правобережній, 43/1).   
 
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і   господарських   будівель по вул.Радянській, 37, В.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
6.1.Надати Дзюбі Лідії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель вул.Радянській, 37, В.Корениха.
 
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 606 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку і   господарських   будівель по вул.Даля, 25.
 
На всю ділянку діють обмеження типу 01.06.05 – «заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки».
 
7.1.Надати Костіну Василю Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 606 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул.Даля, 25.
 
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 07.07.09, протокол №33, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування на земельну ділянку площею 181 кв.м, за рахунок земель гр.Пилипаченко Л.К., зарахувавши її до сільськогосподарських земель, для ведення городництва по вул.Садовій, 52
 
 Земельна ділянка має інші обмеження типу 01.06.23 – «Заборона будівництва».
 
8.1.Передати Савченко Зої Борисівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 181 кв.м для ведення городництва по вул.Садовій, 52.
 
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 07.07.09, протокол №33, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта та договору оренди ) на земельну ділянку загальною площею 1756 в.м, у тому числі 1000 кв.м – у власність, 756 кв.м – в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Миру, 36, М.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
9.1.Надати Лачиновій Таїсі Сергіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1756 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Миру, 36, М.Корениха.
 
9.2.Передати Лачиновій Таїсі Сергіївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку  площею 756 кв.м із домоволодіння загальною площею 1756 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Миру, 36, М.Корениха.
 
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.05.09, протокол №27, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта та договору оренди ) на земельну ділянку загальною площею 1063 в.м, у тому числі 1000 кв.м – у власність, 63 кв.м – в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Сонячній, 42, М.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
10.1.Надати Масюті Євгену Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1063 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Сонячній, 42, М.Корениха.
 
10.2.Передати Масюті Євгену Олександровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 63 кв.м із домоволодіння загальною площею 1063 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Сонячній, 42, М.Корениха.
 
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 115 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: Старий  інвалідний хутір, 106-г.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
11.1.Надати Логвіненко Олександрі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 115 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Старий інвалідний хутір, 106-г.
 
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
12.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 173  кв.м в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Українській, 33, В.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
12.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08 № 24/26.
 
12.2.Передати Попкову Станіславу Яковичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 173 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Українській, 33, В.Корениха.
 
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
13.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 826 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Вороніна, 11, В.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
13.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.08.08 № 27/65.
 
13.2.Надати Горовенко Зої Іванівні у власніть земельну ділянку площею 826 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Вороніна, 11, В.Корениха.
 
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
14.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ізмаїльській, 45, В.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
14.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08 № 23/37.
 
14.2.Надати Мережку Віктору Петровичу у власніть земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Ізмаїльській, 45, В.Корениха.
 
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
  
15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 161 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.3 Ялтинській, 35.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
15.1.Надати Годорожі Олені Олександрівні у власність земельну ділянку площею 161 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.3 Ялтинській, 35.
 
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
  
16.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 129 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Корабелів, 10/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
16.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08 № 24/26.
 
16.2.Надати Тюріній Галині Олегівні у власність земельну ділянку площею 129 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул.Корабелів, 10/1.
 
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
17.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 980  кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Райдужній, 5, В.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
17.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08 № 22/49.
 
17.2.Надати Канарській Ірині Володимирівні у власність земельну ділянку площею 980 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Райдужній, 5, В.Корениха.
 
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
  
18.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1200 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення , для ведення садівництва по вул.Сонячній, 42, М.Корениха.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
18.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.08.07 № 14/37.
18.2.Надати Масюті Євгену Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1200 кв.м для ведення садівництва по вул.Сонячній, 42, М.Корениха.
 
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 343 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.7 Поперечній, 26-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
19.1.Надати Бузак Марії Михайлівні у власність земельну ділянку площею 343 кв.м для  обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.7 Поперечній, 26-а.
 
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
20.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 561 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою:Залізничне селище, 830-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.07.07 № 13/66.
 
20.2.Надати Кисельовій Тетяні Володимирівні у власність земельну ділянку площею 561 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель за адресою:Залізничне селище, 830-а.
 
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 624 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою:Залізничне селище, 328-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно,  з КООВЗД відсутні.
21.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.08.07 № 14/37.
 
21.2.Надати Толмачову Миколі Олександровичу у власність земельну ділянку площею 624 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель за адресою:Залізничне селище, 328-а.
 
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо укладання договору оренди на земельну ділянку площею 173 кв.м, за рахунок земель Кузьменка В.М., з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.8 Поперечній, 5.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
22.1.Передати Кузьменко Наталі Іванівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 173 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.8 Поперечній, 5.
 
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
23.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1204 кв.м, у тому числі 1000 кв.м – у власність, а 204 кв.м – в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Новій, 5, В.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
23.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 08.11.07 № 17/38.
 
23.2.Надати Короташ Людмилі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1204 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Новій, 5, В.Корениха.
 
23.3.Передати Короташ Людмилі Олександрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 204 кв.м із домоволодіння загальною площею 1204 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Новій, 5, В.Корениха.
 
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта та договору оренди ) на земельну ділянку загальною площею 1500 в.м, у тому числі 1000 кв.м – у власність, 500 кв.м – в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Правобережній, 38, М.Корениха.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
24.1.Надати Янову Миколі Климентійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1500 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Правобережній, 38, М.Корениха.
 
24.2.Передати Янову Миколі Климентійовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 500 кв.м із домоволодіння загальною площею 1500 кв.м для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Правобережній, 38, М.Корениха.
 
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
25.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 736 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Дачній, 53.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
25.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.10.08 № 29/34.
 
25.2.Надати Найдьонову Олександру Григоровичу у власніть земельну ділянку площею 736 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул.Дачній, 53.
 
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
  
26.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 242 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 5 Парниковому, 74.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
26.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08 № 31/37.
 
26.2.Надати Корольову Андрію Валерійовичу у власніть земельну ділянку площею 242 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по пров.5 Парниковому, 74.
 
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
27.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Леваневців, 15.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
27.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.06.09 № 35/44.
 
27.2.Надати Березіній Яні Андріївні у власніть земельну ділянку площею 1000 кв.м для  обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул.Леваневців, 15.
 
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 25.08.09, протокол №37, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 628 кв.м у спільну сумісну власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Чигрина, 115.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08 № 23/37.
 
1.2.Надати Якимчук Тетяні Михайлівні, Маковійчук Лілії Григорівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 628 кв.м для обслуговування житлового будинку і  господарських будівель по вул.Чигрина,115.
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
3.Надати у власність членам садово-виноградарських товариств, садівничих товариств, обслуговуючих кооперативів садово-виноградарських товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №75 площею 947 кв.м, за рахунок земель СТ  «Молодість»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
1.1.Надати Васютенку Валерію Андрійовичу у власність земельну ділянку №75  площею 947 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ  «Молодість».
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 07.07.09, протокол №33, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №74 площею 548 кв.м, за рахунок земель СТ  «Молодість»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
2.1.Надати Самохвал Ніні Антонівні у власність земельну ділянку №74 площею 548 кв.м  для ведення садівництва у складі  СТ  «Молодість».
 
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 07.07.09, протокол №33, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №13 площею 489 кв.м, за рахунок земель СВТ  «Астра»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
3.1.Надати Коломійцю Сергію Леонідовичу у власність земельну ділянку №13  площею 489 кв.м  для ведення садівництва у складі  СВТ  «Астра».
 
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 07.07.09, протокол №33, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 252 площею 420 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
4.1.Надати Мічиченко Ользі Володимирівні у власність земельну ділянку № 252 площею 420 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
  
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 19 площею 435 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
            
5.1.Надати Бабець Ірині Володимирівні у власність земельну ділянку № 19 площею 435 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
   
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 256 площею 398 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
6.1.Надати Добровольському Валерію Борисовичу у власність земельну ділянку № 256 площею 398 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
    
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 37 площею 634 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
7.1.Надати Білозерському Дмитру Володимировичу у власність земельну ділянку №37  площею 634 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
         
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 18 площею 480 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
8.1.Надати Овчаровій Анастасії Олексіївні у власність земельну ділянку № 18 площею 480 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
      
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 183 площею 426 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
    Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
9.1.Надати Дорошенко Людмилі Дмитрівні у власність земельну ділянку № 183 площею 426 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
      
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 49 площею 419 кв. м, за рахунок земель СВТ «Мічурінець»,  для ведення   садівництва.
     Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
 
10.1.Надати Казимиренко Юлії Олексіївні у власність земельну ділянку № 49 площею 419 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ «Мічурінець».
 
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 30.06.09, протокол №32, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 240 площею 403 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
     Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
                   
11.1.Надати Сидоренку Олександру Валерійовичу у власність земельну ділянку № 240 площею 403 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 335 площею 409 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
   Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
           
12.1.Надати Купряшкіну Івану Васильовичу у власність земельну ділянку № 335 площею 409 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 603 площею 417 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
            
13.1.Надати Шнейтору Володимиру Едуардовичу у власність земельну ділянку № 603 площею 417 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 556 площею 417 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
    Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
          
14.1.Надати Федорченко Ользі Яківні у власність земельну ділянку № 556 площею 417 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 22 площею 531 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
      Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
             
15.1.Надати Дерменжі Марині Вікторівні у власність земельну ділянку № 22 площею 531 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 159 площею 427 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
      Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
             
16.1.Надати Кузьміну Валерію Федоровичу у власність земельну ділянку № 159 площею 427 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 96 площею 412 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
      Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
             
17.1.Надати Ніколенку Володимиру Григоровичу у власність земельну ділянку № 96 площею 412 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 72 площею 405 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
      Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
             
18.1.Надати Непочатому Василю Івановичу у власність земельну ділянку № 72 площею 405 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 24 площею 352 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
      Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
             
19.1.Надати Хоменку Олександру Володимировичу у власність земельну ділянку № 24 площею 352 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 7 площею 397 кв. м, за рахунок земель ОК СТ «Гвоздика»,  для ведення   садівництва.
     Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
             
20.1.Надати Кашаніній Валентині Іванівні у власність земельну ділянку № 7 площею 397 кв.м для ведення садівництва у складі ОК СТ «Гвоздика».
    
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
   
21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 562 площею 351 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
          
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.             
 
21.1.Надати Добриновій Катерині Іванівні у власність земельну ділянку № 562 площею 351 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
       
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 (Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 400-а/401 площею 1200 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
          
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.         
 
     22.1.Надати  Сєдун    Олені     Петрівні    у   власність   земельну ділянку
№ 400-а/401 площею 1200 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
 
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 93 площею 412 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
          
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.         
 
23.1.Надати Коваленку Сергію Федоровичу у власність земельну ділянку № 93 площею 412 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 4 площею 822 кв. м, за рахунок земель СВТ «Астра»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.         
 
24.1.Надати Майстрюк Любові Миколаївні у власність земельну ділянку № 4 площею 822 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ «Астра».
 
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 17 площею 467 кв. м, за рахунок земель СВТ «Астра»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.          
              
25.1.Надати Єфіменко Ользі Лукінічній у власність земельну ділянку № 17 площею 467 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ «Астра».
 
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
26.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 417 площею 404 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.            
 
26.1.Надати Коранашвілі Елеонорі Амиранівні у власність земельну ділянку № 417 площею 404 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 350 площею 429 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.          
 
27.1.Надати Аптекарю Олександру Йосиповичу у власність земельну ділянку № 350 площею 429 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
  (Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
         
28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 64 площею 500 кв. м, за рахунок земель СТ «Юпітер»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні        
 
28.1.Надати Деревянченку Віктору Григоровичу у власність земельну ділянку № 64 площею 500 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Юпітер».
 
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 28 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
    
29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 351 площею 422 кв. м, за рахунок земель СТ «Бугський»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні        
 
29.1.Надати Лівак Наталії Михайлівні у власність земельну ділянку № 351 площею 422 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Бугський».
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 29 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
30.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 30 площею 502кв. м, за рахунок земель СТ «Молодість»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні        
 
30.1.Надати Островській Неонілі Андріївні у власність земельну ділянку № 30 площею 502 кв.м для ведення садівництва у складі СТ «Молодість».
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 30 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку № 77 площею 419 кв. м, за рахунок земель СВТ «Бугское»,  для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні        
 
31.1.Надати Науменко Ользі Іванівні у власність земельну ділянку № 77 площею 419 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ «Бугское».
 
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 25.08.09, протокол №37, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
(Пункт 31 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 400 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Заводській, 3-а.
 
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.01.09 № 32/37.
 
1.2.Надати Шишкіну Роману Олександровичу у власніть земельну ділянку площею 400 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Заводській, 3-а.
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 988 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 9.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
2.1.Надати Василишиній Галині Іванівні у власність земельну ділянку площею 988 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 9.      
 
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 2  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 967 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 10.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки   згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
3.1.Надати Співак Оксані Іванівні у власність земельну ділянку площею 967 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 10.      
 
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 3  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 985 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 11.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
4.1.Надати Махалову Олексію Васильовичу у власність земельну ділянку площею 985 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 11.      
 
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 4  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 929 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 12.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
5.1.Надати Тітушиній Ларисі Сергіївні у власність земельну ділянку площею 929 кв.м  для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 12.      
 
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 5  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 881 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 13.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
6.1.Надати Ткачук Наталі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 881 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 13.      
 
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 6  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 868 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 14.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
7.1.Надати Семененко Ірині Валеріївні у власність земельну ділянку площею 868 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 14.       
 
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 7  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 838 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 15.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
8.1.Надати Гавриленко Марії Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 838 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 15.      
 
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 8  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
 
9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 945 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 16.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
9.1.Надати Шульзі Наталії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 945 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 16.      
 
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 9  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 919 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 17.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з  КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
10.1.Надати Піменовій Катерині Сергіївні у власність земельну ділянку площею 919 кв.м  для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 17.      
 
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
11.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 920 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 18.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
11.1.Надати Чимбір Ірині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 920 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 18.      
 
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
12.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 19.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
12.1.Надати Карпову Вадиму Ігоровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному,19.      
 
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 12  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
13.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 988 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 20.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
13.1.Надати Бондаревій Любові Михайлівні у власність земельну ділянку площею 988 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 20.      
 
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 13  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
14.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 21.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
14.1.Надати Амплєєву Геннадію Геннадійовичу у власність земельну ділянку площею до 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 21.      
 
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
15.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 952 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 22.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
15.1.Надати Карповій Марії Омелянівні у власність земельну ділянку площею 952 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 22.      
 
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
16.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 23.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно  з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
16.1.Надати Бурлі Івану Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 23.      
 
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 16  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
17.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 868 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 24.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
17.1.Надати Кутафіну Миколі Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 868 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Польотному, 24.      
 
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 17  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
18.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 997 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 25.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
18.1.Надати Вряднику Олександру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 997 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 25.      
 
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
19.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 990 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 26.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
19.1.Надати Плотніковій Ганні Михайлівні у власність земельну ділянку площею 990 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 26.      
 
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
20.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 27.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
20.1.Надати Мозговій Марині Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Польотному, 27.      
 
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 20  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 28.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
21.1.Надати Литвиновій Тетяні Євгенівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м  для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 28.      
 
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 21  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
22.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 29.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
22.1.Надати Захарову Олегу Михайловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 29.      
 
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 22  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
23.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 30.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
23.1.Надати Карпову Ігорю Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 30.      
 
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
24.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 990 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 31.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
24.1.Надати Нижикейському Дмитру Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 990 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 31.      
 
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
25.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 990 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 32.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
25.1.Надати Щелкаліній Тамарі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 990 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 32.      
 
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 25  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
26.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 33.       
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
26.1.Надати Литвинову Олександру Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 33.      
 
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 26  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
27.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 34.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
27.1.Надати Комарницькому Євгену Тимофійовичу у власність земельну ділянку площею  1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 34.      
 
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 27  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
28.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 35.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
28.1.Надати Шведенко Валентині Олександрівні у власність земельну ділянку площею  1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 35.      
 
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 28 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
29.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 36.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
29.1.Надати Петренку Борису Павловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 36.      
 
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 29  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
 
30.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 37.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
30.1.Надати Мазанко Людмилі Павлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 37.      
 
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 30  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
31.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 38.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
31.1.Надати Бордюжі Ользі Олександрівні у власність земельну ділянку лощею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 38.      
 
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 31  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
32.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 39.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
32.1.Надати Погорєловій Еліні Сергіївні у власність земельну ділянку площею до 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 39.      
 
Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 32  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
33.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 40.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
33.1.Надати Хачко Ользі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 40.      
 
Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 33  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
34.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 697 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 41.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
34.1.Надати Баханову Дмитру Євгеновичу у власність земельну ділянку площею 697  кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Польотному, 41.      
 
Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 34  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
35.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 977 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 42.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
35.1.Надати П’ятибрат Таїсі Гаврилівні у власність земельну ділянку площею 977 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 42.      
 
Пункт 35 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 35  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
36.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 760 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 43.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
36.1.Надати Целіо Віталію Васильовичу у власність земельну ділянку площею 760 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному , 43.      
 
Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 36  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
37.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 760 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 44.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
37.1.Надати Панасенку Руслану Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 760 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Польотному, 44.      
 
Пункт 37 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 37 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
38.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 982 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 1.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
38.1.Надати Заволоці Андрію Івановичу у власність земельну ділянку площею 982 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 1.      
 
Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 38 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
39.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 901 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 2.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
39.1.Надати Гунченко Олені Вікторівні у власність земельну ділянку площею 901 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 2.      
 
Пункт 39 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 39  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
40.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 981 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 3.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
40.1.Надати П’ятибрату Андрію Валерійовичу у власність земельну ділянку площею 981 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 3.      
 
Пункт 40 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 40  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
41.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 843 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 4.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
41.1.Надати Калюжній Марії Антонівні у власність земельну ділянку площею 843 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 4.       
 
Пункт 41 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 41  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
42.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 977 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 5.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
42.1.Надати Олійник Олені Василівні у власність земельну ділянку площею 977 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 5.      
 
Пункт 42 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 42  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
43.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 834 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 6.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
43.1.Надати Піменовій Наталі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 834 кв.м  для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 6.      
 
Пункт 43 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 43  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
44.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 990 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 7.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
44.1.Надати Олійник Анні Андріївні у власність земельну ділянку площею 990 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному,7.      
 
Пункт 44 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 44  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
45.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 830 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 8.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
45.1.Надати Шатурській Ользі Іванівні у власність земельну ділянку площею 830 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 8.      
 
Пункт 45 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 45  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
46.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 987 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 9.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
46.1.Надати Гудзону Віктору Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 987 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 9.      
 
Пункт 46 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 46  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
47.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 878 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 10.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
47.1.Надати Лисенко Наталі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 878 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному,10.      
 
Пункт 47 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 47  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
48.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 997 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 11.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
48.1.Надати Кутафіній Юлії Сергіївні у власність земельну ділянку площею 997 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 11.      
 
Пункт 48 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 48 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
49.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 900 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 12.       
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
49.1.Надати Вряднік Ганні Степанівні у власність земельну ділянку площею 900 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 12.      
 
Пункт 49 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 49  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
50.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 999 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 13.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
50.1.Надати Шведову Олександру Володимировичу у власність земельну ділянку  площею 999 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 13.      
 
Пункт 50 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 50 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
51.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 847 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 14.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
51.1.Надати Карповій Катерині Борисівні у власність земельну ділянку площею 847 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 14.      
 
Пункт 51 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 51  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
52.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 999 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 15.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
52.1.Надати Амплєєву Михайлу Геннадійовичу у власність земельну ділянку площею 999 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному,15.      
 
Пункт 52 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 52  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
 
53.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 815 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 16.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
53.1.Надати Плотніковій Владиславі Михайлівні у власність земельну ділянку площею 815 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному,16.      
 
Пункт 53 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 53  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
54.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 17.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
54.1.Надати Погорєловій Людмилі Альбертівні у власність земельну ділянку площею  1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 17.      
 
Пункт 54 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 54  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
55.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 998 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 19.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
55.1.Надати Гулівцю Артему Юрійовичу у власність земельну ділянку площею 998 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 19.      
 
Пункт 55 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 55  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
 
56.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель ТОВ «Миколаївбудпроект», з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров.Авіаційному, 21.      
 
Обмеження  на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
 
Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради  від 19.06.09 № 35/70.
 
 
56.1.Надати Зубарєвій Асі Іларіонівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Авіаційному, 21.      
 
Пункт 56 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 18.08.09, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 56  включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста. 
 
 
5.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями,  капітального гаража:
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 18 кв.м в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель гаражного будівництва , для розміщення та обслуговування металевого гаража, поблизу житлового будинку № 17-а по вул.Наваринській.
 
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 18.09.08 № 27/65.
 
1.2.Передати громадянину Дятлову Володимиру Тимофійовичу (інваліду війни, учаснику бойових дій) в оренду стороком на 5 років земельну ділянку площею 18 кв.м для розміщення та обслуговування металевого гаража, поблизу житлового будинку № 17-а по вул.Наваринській.
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 10.08.09, протокол №35, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
 
 
 
6. Внести зміни до рішення міської ради:
1.Пункти 16, 16.1 рішення міської ради від 19.09.08 №27/79: «16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №56 площею 539 кв.м, за рахунок земель садівничого товариства «Бугський-1», для ведення   садівництва.
 
16.1.Надати Маринич Світлані Іванівні у власність земельну ділянку №56 площею 539 кв.м для ведення садівництва у складі садівничого товариства «Бугський-1» вважати такими, що втратили чинність.
(Підстава: клопотання громадянки Маринич С.І. від 04.08.09 про скасування рішення міської ради щодо передачі їй у власність земельної ділянки у СТ «Бугський-1», у зв’язку з  відмовою від земельної ділянки). 
 
2. Пункт 7.2 розділу 3 рішення  міської ради від 28.04.09 № 34/42:
«7.2.Надати Мокєєвій Ларисі Володимирівні у власність земельну ділянку №104-а площею 290 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ  «Бугское» викласти в такій редакції:
«7.2.Надати Мокеєвій Ларисі Володимирівні у власність земельну ділянку №104-а площею 290 кв.м для ведення садівництва у складі СВТ  «Бугское».
(Підстава: уточнення в написанні прізвища згідно з паспортом).
 
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин 18.08.09, протокол №36, на якому рекомендовано      погодити   та   винести  це питання на  розгляд сесії міської ради.
        (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради 04.09.09).
 
Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
-замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
-замовити технічну документацію на складання державного акта на право власності, спільної сумісної  власності на землю;
 - укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;   
замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.
 
7. Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
-   видати державні акти на землю.
 
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: