Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 31/32 від 2005-02-24

Про передачу об’єктів  права комунальної власності   територіальної   громади  містаіншим власникам (П.19.1,19.2 ВТР. ЧИН. №29/41 ВІД 30.10.08)


П.19.1,19.2 ВТР. ЧИН.

До комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва прийняті від 28 управління начальника робіт (в/ч А-2677) житловий будинок за адресою: вул.Тернопільська,79Б та об’єкти комунального призначення, що його обслуговують, а саме: мережі електропостачання, газопостачання, телефонізації, теплопостачання. 
До комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва прийняті від ЗАТ “ПМК-240” об’єкти житлового фонду та об’єкти комунального призначення, що їх обслуговують, а також  трансформаторна підстанція ТП-695.
Трансформаторна підстанція, мережі електропостачання, газопостачання та телефонізації  обслуговуються підприємствами, які не належать до комунальної власності міста.
До Миколаївської міської ради звернулася Миколаївська міжрайонна природоохоронна прокуратура з проханням безоплатно передати із комунальної власності до державної власності, до сфери управління прокуратури Миколаївської області автомобіль ВАЗ 21099, державний номер 10015 НК. Даний автомобіль було придбано за кошти міського цільового фонду охорони навколишнього природного середовища та передано Миколаївській природоохоронній прокуратурі в безкоштовне користування, згідно з чинним законодавством України.
Керуючись Законом України "Про передачу об'єктів права державної власності та комунальної власності ", п.п. 30 п.1 ст.26, п.5 ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати безкоштовно в повне господарське відання філії ВАТ ЕК “Миколаївобленерго” мережі електропостачання, які обслуговують житловий будинок за адресою: вул.Тернопільська,79Б.
2.Передати безкоштовно в повне господарське відання ВАТ по газопостачанню та газифікації “Миколаївгаз” мережі газопостачання, які обслуговують житловий будинок за адресою: вул.Тернопільська,79Б.
3.Передати безкоштовно в повне господарське відання ВАТ “Укртелеком” мережі телефонізації, які обслуговують  житловий будинок за адресою: вул.Тернопільська,79Б.
4.Передати безкоштовно в повне господарське відання філії ВАТ ЕК “Миколаївобленерго” трансформаторну підстанцію ТП-695, яка забезпечує електроенергією об’єкти житлового фонду ЗАТ “ПМК-240”.    
5. Передати безкоштовно до державної власності в особі прокуратури Миколаївської області автомобіль ВАЗ 21099, державний номер 10015 НК для подальшого закріплення за Миколаївською міжрайонною природоохоронною прокуратурою.
6.Фонду комунальної власності міської ради передати вищезазначені об’єкти комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва в порядку, визначеному чинним законодавством України.
7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю міста (Зіму).
 
Міський голова                                                                                    В.Д.Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: