Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 18/33 від 2004-02-12

Про внесення змін до пункту 2.3 Положення про звання “Почесний громадянин міста Миколаєва”, затвердженого рішенням міської ради від 12.06.03 № 12/4, та призначення  персональної щомісячної надбавки до пенсій Почесним громадянам м.Миколаєва на 2004 рік (ВН. ДОП. П.2.4 №18/4 ВІД 29.11.07)


ВН. ДОП. П.2.4
З метою приведення до чинного законодавства пункту 2.3 Положення про звання “Почесний громадянин міста Миколаєва”, затвердженого рішенням міської ради від 12.06.03 № 12/4 “Про затвердження Положень про міські відзнаки та почесні звання Миколаївської міської ради”, на підставі Закону України “Про податок з доходів фізичних осіб”, керуючись статтею 10 Статуту територіальної громади м.Миколаєва та статтею 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни у пункт 2.3 Положення про звання “Почесний громадянин міста Миколаєва”, затвердженого рішенням міської ради від 12.06.03 № 12/4 “Про затвердження Положень про міські відзнаки та почесні звання Миколаївської міської ради”, виклавши його в такій редакції:
“2.3. Міська рада може призначити персональну щомісячну надбавку з міського бюджету в розмірі 170 гривень незалежно від місця його проживання”.
2. Призначити на 2004 рік персональну щомісячну надбавку з міського бюджету у розмірі 170 гривень Почесним громадянам м.Миколаєва: Болдиреву Олексію Гавриловичу, Брюханову Миколі Григоровичу, Віннику Івану Йосиповичу, Горбурову Григорію Федоровичу, Дюміну Анатолію Григоровичу, Канаєву Івану Максимовичу, Коновалову Михайлу Миколайовичу, Кремку Олександру Олександровичу, Крючкову Юрію Семеновичу, Малому Михайлу Олександровичу, Немирову Борису Степановичу, Петльованому Григорію Павловичу, Растворову Олександру Фатійовичу, Романову Віктору Івановичу, Романовському Георгію Федоровичу, Троянову Миколі Олексійовичу, Тулубу Володимиру Йосиповичу, Холявку Володимиру Андрійовичу, Чантурія Нодарі Вікторовичу, Щербакову Павлу Миколайовичу, Январьову Емілю Ізраїльовичу, Янішевському Миколі Омеляновичу, Яровому Анатолію Леонтійовичу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету та фінансів     (Лапшин О.І.).
Міський голова                                                 В.Д.Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: