Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 32/41 від 2009-01-30

Про звернення депутатів міської ради до Верховної Ради України щодо прийняття Закону України “Про місцеві податки і збори”


Керуючись ст.ст. 25, 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРIШИЛА:

1. Звернутися зі Зверненням до Верховної Ради України щодо прийняття Закону України “Про місцеві податки і збори” (далі – Звернення, додається).

2. Секретарю міської ради Коренюгіну B.I. направити зазначене Звернення до Верховної Ради України.

3. Головному редактору газети “Вечерний Николаев” Пучкову В.Ю. опублікувати текст Звернення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Коренюгіна B.I.


Міський головаВ.Д. Чайка


ЗВЕРНЕННЯ
депутатів Миколаївської міської ради до Верховної Ради України
щодо прийняття Закону України “Про місцеві податки і збори”



Ми, депутати Миколаївської міської ради, змушені звернути Вашу увагу на ситуацію, яка склалася навколо прийнятого за основу 29 грудня 2008 року проекту Закону України “Про місцеві податки і збори”.
У нинішніх умовах фінансово-економічної кризи, коли малий і середній бізнес знаходяться на межі виживання, збільшення податкового тиску на підприємців призведе до неспроможності сплати ними податків і зборів. Наслідком цього буде закриття легальних торговельних місць, зростання безробіття, збільшення тіньового сектору торгівлі та фактичне недоотримання існуючих надходжень до міського бюджету.
Міська влада не може залишатися осторонь проблем городян та членів їх сімей, добробут яких тісно пов’язаний з роботою у сфері малого та середнього бізнесу, який має певний вплив на соціально-економічний розвиток міста.
З метою соціального захисту мешканців міської громади звертаємося до Вас з проханням не приймати Закон України “Про місцеві податки і збори” в існуючій редакції.

Депутати Миколаївської міської ради V скликання

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: