Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 32/29 від 2009-01-29

Про внесення змін та доповнень до Положення     про   оренду   майна,що    належить     до     комунальноївласності територіальної    громади міста,  затвердженого       рішенням міської  ради   від  24.04.08  №23/31 (П.1.2,1.6 СКАСУВАТИ №45/27 ВІД 22.04.10) (ВТР. ЧИН. №5/28 ВІД 21.04.11)


П.1.2,1.6 СКАСУВАТИ
ВТР. ЧИН.
З метою удосконалення порядку надання в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, керуючись п.5 ст.60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни та доповнення до Положення про оренду майна, що належить   до комунальної власності територіальної громади міста (далі - Положення),  затвердженого       рішенням       міської  ради   від  24.04.08  №23/31.
     1.1. Доповнити пункт 6.1 Положення абзацом такого змісту:
„У разі ненадання документів для укладання договору оренди протягом 2-х місяців з дня прийняття розпорядження , заявник втрачає право на укладання договору оренди на зазначене приміщення ,про що приймається відповідне розпорядження”.
     1.2. Пункт.10.12.8 Положення  викласти у такій редакції:
„10.12.8 Розмір річної орендної плати за оренду нерухомого майна бюджетними  організаціями, які утримуються за рахунок міського бюджету, державними та  комунальними телерадіоорганізаціями, редакціями державних і комунальних періодичних видань, заснованих об’єднаннями громадян, державними науково-дослідними установами, навчальними закладами, трудовими і журналістськими колективами, а також інвалідами з метою використання під гаражі для спеціальних засобів пересування, становить 1 (одну) гривню.
Для комунальних підприємств, засновником яких є міська рада, розмір річної орендної плати за користування нежитловими приміщеннями адміністративно-виробничого призначення, становить 1 відсоток від  вартості приміщень, визначеної незалежною оцінкою.”
      1.3. Пункт 13.3. Положення  виключити.
      1.4. Абзац 6  пункту 8  додатка 2 до Положення  викласти у такій редакції:
„ - для суб’єктів господарювання, що діють на основі приватної власності і проводять господарську діяльність з медичної практики - 20%.”
      1.5. Доповнити пункт 22 додатка 2 до Положення наступним:
„ - пункт доочищення питної води  -  5 %
   - пункт прийому склотари, макулатури –5%
   - майстерня по ремонту ортопедичних виробів
      та медичного  обладнання -5 %.”
      1.6. Абзац 3  пункту 23 додатка 2 до Положення викласти у такій редакції:
„- бюджетні організації, які фінансуються з державного та місцевого бюджетів (крім міського) – 5 %.”
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю міста (Копійку).


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: