Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 27/51 від 2008-09-18

Про внесення доповнень та зміни до рішення міської радивід 19.04.07 № 12/21 «Про затвердження Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», змін до рішення міської ради від 14.07.03 № 13/13 «Про затвердження етапів реалізації довгострокового проекту “Миколаїв - місто вільного підприємництва”,положень щодо умов здійснення підприємницької діяльності в місті та внесення змін до рішень міської ради від 29.05.01 №30/29 та 27.02.03 №10/10» (зі змінами та доповненнями) (ВН. ЗМІН ТА ДОП. №35/71 ВІД 19.06.09) (ВН. ЗМІН ТА ДОП. №48/20 ВІД 02.09.10) (ВТР. ЧИН. №7/13 ВІД 07.07.11)


ВН. ЗМІН ТА ДОП.
ВН. ЗМІН ТА ДОП.
ВТР. ЧИН.
З метою виконання Закону України «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності» та ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести доповнення та зміну до рішення міської ради від 19.04.07 № 12/21 «Про затвердження Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві».
1.1. Доповнити пунктом 6 такого змісту:
«6. Затвердити Положення про порядок надання дозволу на розміщення на території об'єктів благоустрою будівель і споруд соціально – культурного, побутового, торговельного та іншого призначення (сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту, грального бізнесу, виробництва, нестаціонарних об’єктів сфери послуг) (додається)».
1.2. Пункт 6 вважати пунктом 7 відповідно.
2. Додаток 3 до рішення міської ради від 14.07.03 № 13/13 “Про затвердження етапів реалізації довгострокового проекту “Миколаїв – місто вільного підприємництва”, положень щодо умов здійснення підприємницької діяльності в місті та внесення змін до рішень міської ради від 29.05.01 №30/29 та 27.02.03 №10/10” (зі змінами та доповненнями) визнати таким, що втратив чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань підприємництва, інвестицій, торгівлі, побутового обслуговування та захисту прав споживачів (Качного).



Міський головаВ.Д. Чайка


Затверджено
рішенням міської ради
від 18 вересня 2008
№27/51




ПОЛОЖЕННЯ
про порядок надання дозволу на розміщення на території
об'єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового,
торговельного та іншого призначення (сфери послуг, відпочинку, розваг,
спорту, грального бізнесу, виробництва, нестаціонарних об’єктів сфери послуг)



1. Загальні положення

1.1. Положення про порядок надання дозволу на розміщення на території об'єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення (сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту, грального бізнесу, виробництва, нестаціонарних об’єктів сфери послуг) (далі – Положення) розроблене згідно із Законами України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні”, від 06.09.05 № 2807-ІV “Про благоустрій населених пунктів”, від 06.09.05 № 2806-IV “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, Постановами Кабінету Міністрів України від 16.05.94 № 313 “Правила побутового обслуговування населення”, від 17.11.04 № 1570 “Про затвердження Правил торгівлі лікарськими засобами в аптечних закладах”, від 15.06.06 № 833 “Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності і правил торговельного обслуговування населення”, Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції від 19.02.02 № 51 “Про затвердження галузевого класифікатора “Класифікація послуг і продукції у сфері побутового обслуговування”, Правилами роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затвердженими наказом Міністерства економіки України від 24.07.02 № 219, Правилами роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затвердженими наказом МЗЕЗ і торгівлі України від 08.07.96 № 369, та визначає порядок одержання суб’єктами господарювання дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення (сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту, грального бізнесу, виробництва, нестаціонарних об’єктів сфери послуг) (далі – об’єктів).
1.2. Положення є обов’язковим для всіх суб’єктів господарювання, незалежно від їх організаційно-правових форм та форм власності.
1.3. Дозвіл на розміщення на території об’єктів благоустрою об'єкта є документом, який дає право його власнику на розміщення відповідного об'єкта і є бланком суворої звітності встановленого зразка (додатки 1,2,3,4,7 до Положення).
1.3.1. Заміна бланків раніше виданих дозволів на дозволи на розміщення на території об’єктів благоустрою об'єктів здійснюється виконкомом міської ради безкоштовно за умови подання суб’єктом господарювання заяви та оригіналу раніше виданого дозволу.
Суб’єкти господарювання зобов’язані замінити раніше отримані дозволи на дозволи на розміщення на території об’єктів благоустрою об'єктів в термін до 01.04.09.
1.4. Відповідальність за достовірність документів та інформації, наданих при подачі заяви на отримання дозволу, несе суб’єкт господарювання.
1.5. Дозвіл на розміщення на території об’єктів благоустрою об'єктів видається безкоштовно.
Суб’єкт господарювання, який отримав дозвіл на розміщення об’єкта на території об’єктів благоустрою, зобов’язаний сплатити збір, встановлений рішенням міської ради від 14.07.06 № 3/5 “Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.11.02 № 7/3 “Про затвердження положень про місцеві податки та збори” та інші, передбачені чинним законодавством обов’язкові податки та збори.
1.6. Визначення термінів.
1.6.1. Будівлями і спорудами торговельного призначення є: магазин, павільйон, кіоск, склад товарний, крамниця-склад, магазин-склад, заклад ресторанного господарства, сезонний об’єкт виносної торгівлі, об’єкт виносної торгівлі, палатка, намет, ринок, комплекс торговельних павільйонів, відділ у торговельному об’єкті, аптечний заклад тощо.
1.6.2. Будівлями і спорудами іншого призначення є:
об’єкти сфери послуг,
об’єкти відпочинку,
об’єкти розваг,
об’єкти спорту,
об’єкти грального бізнесу,
об’єкти виробництва,
нестаціонарні об’єкти сфери послуг,
офіси, у т.ч. відділення банків.
1.6.2.1. Об’єктами сфери послуг є:
об’єкти з ремонту та пошиву взуття, швейних, хутрових, трикотажних, текстильних виробів та головних уборів;
об’єкти з ремонту радіотелевізійної, аудіо- та відеоапаратури;
об’єкти з ремонту меблів;
об’єкти з ремонту ювелірних виробів, антикварних виробів;
об’єкти з ремонту металовиробів;
об’єкти технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, у т.ч. автозаправні станції;
перукарні;
об’єкти з прокату аудіо-, відеокасет, СД-дисків;
об’єкти з прокату транспортних засобів;
об’єкти з прокату весільних нарядів і одягу для урочистих подій;
об’єкти з ремонту електропобутової техніки, побутових приладів, музичних інструментів;
ломбарди;
об’єкти з надання фотопослуг, фотолабораторії;
об’єкти з надання послуг аудіо-, відеозапису;
об’єкти з ремонту годинників;
об’єкти по хімічній чистці;
об’єкти по пранню білизни;
послуги лазні, саун, фітнес-клубів, фізкультурно-оздоровчих комплексів;
об’єкти по сервісному обслуговуванню оргтехніки;
об’єкти по наданню ритуальних послуг;
бізнес-центри;
об’єкти ігрового бізнесу (казино, зали гральних автоматів, комп’ютерні зали, букмекерські контори);
автостоянки, парковки;
нестаціонарні об’єкти сфери послуг, відпочинку, розваг та спорту (тир, силоміри, ваги, батути, гральні автомати без грошового виграшу, виносні пункти прийому склотари, каруселі, атракціони, послуги по доступу до засобів мобільного зв’язку, у т.ч. продаж скретч-карток та інші);
інші об’єкти сфери послуг, які передбачені Галузевим класифікатором “Класифікація послуг і продукції у сфері побутового обслуговування” (ГК 201-01-2001).

2. Порядок надання суб'єктам господарювання дозволу
на розміщення на території об'єктів благоустрою будівель
і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного
та іншого призначення (окрім сезонних об'єктів виносної
торгівлі та нестаціонарних об’єктів сфери послуг, відпочинку,
розваг, спорту на території м. Миколаєва) (далі – об’єктів)

2.1. Для отримання дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою об’єктів, крім об’єктів, зазначених в п.п. 2.2., 2.3, 3, 4 суб’єктом господарювання подається заява встановленого зразка, погоджена з адміністрацією району міста (додаток 2 або 3 до Положення).
До заяви додаються:
- копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної чи фізичної особи – підприємця;
- копія документа про право заявника на використання відповідного приміщення або частини приміщення, площі або частини площі;
- погодження СЕС у випадках, передбачених законодавством України;
- дозвіл на початок роботи, виданий органом державного пожежного нагляду, або декларація відповідності об’єкта вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (при новому будівництві та переведенні житлових приміщень у нежитлові дозвіл державного пожежного нагляду не надається);
- санітарний паспорт для аптечних закладів;
- ліцензія (для видів діяльності, які підлягають ліцензуванню);
- акт введення об’єкта до експлуатації, затверджений рішенням виконкому Миколаївської міської ради – при новому будівництві та переведенні житлових приміщень у нежитлові, або акт технічної комісії про прийняття стаціонарної малої архітектурної форми до експлуатації – для павільйонів та кіосків (у випадках, передбачених чинним законодавством);
- документ, що підтверджує право користування земельною ділянкою (для кіосків, павільйонів, комплексів торговельних павільйонів, ринків, автозаправних станцій, автомобільних стоянок), крім об’єктів, розташованих на території ринків.
2.2. Для отримання дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою об’єктів у вигляді палаток, наметів біля закладу ресторанного господарства, продовольчого магазину та павільйону (далі - основного об’єкта), крім об’єктів, які мають право користування відповідною земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства, подається заява встановленого зразка.
До заяви додаються:
- копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної чи фізичної особи – підприємця;
- копія дозволу на розміщення основного об’єкта.
2.3. Дозвіл на розміщення об’єктів на території об’єктів благоустрою видається безстроково.
2.4. У разі надання на підставі договору оренди чи інших договорів у тимчасове користування приміщень (місць торгівлі та надання послуг) за умови збереження виду діяльності та стану цих приміщень (місць торгівлі та надання послуг) за наявності у власника дозволу на розміщення об’єктів на території об’єктів благоустрою від орендаря або іншого користувача не вимагається одержання дозволу на розміщення об’єктів на території об’єктів благоустрою.
2.5. У випадку необхідності внесення змін в раніше виданий дозвіл (у разі реорганізації суб’єкта господарювання без зміни цільового призначення об’єкта, зміни режиму роботи, адреси тощо) дозвіл переоформлюється на підставі заяви та копії документів, які підтверджують вищезазначені зміни, безоплатно.
2.6. Заява суб’єкта господарювання подається:
- при зверненні до адміністраторів – до відділу адміністраторів;
- при зверненні до дозвільного органу – до відповідного підрозділу міськвиконкому, представники якого здійснюють прийом в Єдиному дозвільному центрі.
Заява та документи, що додаються до неї, не пізніше наступного робочого дня з дня реєстрації заяви передаються до розгляду до відповідного підрозділу виконкому міської ради.
У випадку звернення суб’єкта господарювання до відповідного підрозділу виконкому міської ради, заява реєструється в день її надходження.
2.7. Дозвіл видається не пізніше п’яти робочих днів з дати реєстрації заяви та необхідних документів, що додаються до заяви.
У разі прийняття рішення про відмову у видачі дозволу, суб’єкту господарювання надається письмове повідомлення із зазначенням підстави такої відмови.
2.8. Дозвіл на розміщення об’єктів, передбачених п. 2 даного Положення, підписується заступником міського голови (за підпорядкованістю).
2.9. Дозвіл реєструється у книзі обліку дозволів.
2.10. Скасування (анулювання) дозволу здійснюється заступником міського голови у разі порушення екологічних, санітарних правил, інших вимог законодавства.

3. Особливості отримання дозволу на розміщення на території
об’єктів благоустрою об’єктів у вигляді сезонних об’єктів
виносної торгівлі та нестаціонарних об’єктів сфери послуг,
відпочинку, розваг, спорту

3.1.1. Дозвіл на розміщення на території об’єктів благоустрою об’єктів у вигляді сезонних об’єктів виносної торгівлі надається на період з 15 квітня по 31 жовтня.
Дозвіл на розміщення на території об’єктів благоустрою об’єктів у вигляді нестаціонарних об’єктів сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту надається на період з 01 січня по 31 грудня.
У разі закінчення терміну дії дозволу за умови відсутності змін умов діяльності суб’єкта господарювання, які потребують отримання нового дозволу, та відсутності підтверджених у встановленому законодавством порядку двох і більше порушень чинного законодавства, термін дії дозволу продовжується на підставі письмової заяви суб’єкта господарювання безкоштовно.
3.1.2. Сезонний об’єкт виносної торгівлі – це об’єкт дрібнороздрібної торговельної мережі, за формою засобів торгівлі являє собою палатки, намети або столики з парасольками.
У сезонних об’єктах виносної торгівлі здійснюється реалізація морозива, пива, прохолоджуючих напоїв та супутніх товарів, згідно із погодженим СЕС району асортиментним переліком у випадку, якщо його отримання передбачене чинним законодавством.
3.1.3. Нестаціонарний об’єкт сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту – об’єкт сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту, розташований поза приміщенням.
3.2. Порядок подання, розгляду заяв та одержання дозволу на розміщення сезонного об’єкта виносної торгівлі та нестаціонарного об’єкта сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту.
3.2.1. Заява на отримання дозволу на розміщення сезонних об’єктів торгівлі подається до адміністрації відповідного району міста (дозвільного органу), представники якої здійснюють прийом в Єдиному дозвільному центрі, або адміністратора (крім вул. Радянської та Флотського бульвару)(Додаток 2 або 4 до Положення).
3.2.2. Заява на розміщення сезонних об’єктів виносної торгівлі на вул. Радянській та Флотському бульварі та розміщення нестаціонарних об’єктів сфери послуг населенню на території м. Миколаєва подається до представника виконкому міської ради, який здійснює прийом в Єдиному дозвільному центрі, або адміністратора (Додаток 2 або 3 до Положення).
3.2.3. Заява суб’єкта господарювання реєструється у встановленому законодавством порядку, копія заяви та документів, що додаються до неї, у день реєстрації заяви або наступного робочого дня передаються до розгляду до відповідної адміністрації району міста.
У випадку звернення суб’єкта господарювання до адміністратора заява реєструється в журналі встановленого зразка.
3.2.4. До заяви додаються:
- копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної чи фізичної особи – підприємця;
- погодження органу СЕС у випадках, передбачених чинним законодавством;
- дозвіл управління Держнаглядохоронпраці в Миколаївській області – для механічних атракціонів.
Копія заяви та документів, що додаються до неї, не пізніше наступного робочого дня передаються до розгляду до адміністрації району міста або відповідного підрозділу виконкому міської ради (дозвільного органу).
3.2.5. У випадку звернення суб’єкта господарювання до адміністрації району міста або представника виконкому міської ради, заява реєструється в день її надходження.
3.2.6. Дозвіл на розміщення об’єкта на території об’єкта благоустрою видається не пізніше п’яти робочих днів з дати реєстрації заяви та необхідних документів, що додаються до заяви.
У разі прийняття рішення про відмову у видачі дозволу, суб’єкту господарювання надається письмове повідомлення із зазначенням підстави такої відмови.
3.2.7. Дозвіл на розміщення сезонного об’єкта виносної торгівлі видається адміністрацією району міста за місцем розташування об’єкта згідно із заявою суб’єкта господарювання встановленого зразка на ім’я заступника голови адміністрації відповідного району за підпорядкованістю (крім вул. Радянської та Флотського бульвару).
3.2.8. Дозвіл на розміщення сезонних об’єктів виносної торгівлі на вул. Радянській, Флотському бульварі видається виконкомом міської ради.
Дозвіл на розміщення нестаціонарних об’єктів сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту на території міста Миколаєва видається виконкомом міської ради.
3.2.9. Дозвіл на розміщення сезонних об’єктів виносної торгівлі підписується заступником голови адміністрації району міста за підпорядкованістю (крім вул. Радянської та Флотського бульвару) та реєструється в книзі обліку дозволів.
3.2.10. Дозвіл на розміщення сезонних об’єктів виносної торгівлі на вул. Радянській та Флотському бульварі та розміщення сезонних нестаціонарних об’єктів сфери послуг, відпочинку, розваг, спорту на території м. Миколаєва підписується заступником міського голови за підпорядкованістю та реєструється в книзі обліку дозволів.
3.2.11. На територіях, закріплених для благоустрою та підтримання належного санітарного стану за стаціонарними об’єктами торгівлі, закладів ресторанного господарства, дозволи на розміщення об’єктів сезонної виносної торгівлі іншим суб’єктам господарської діяльності надаються за наявності письмової згоди з боку власників основних об’єктів.
3.2.12. Режим роботи об’єктів сезонної виносної торгівлі та нестаціонарних об’єктів сфери послуг встановлюється виконкомом міської ради за погодженням з суб’єктом господарювання відповідно до чинного законодавства.
3.2.13. Суб’єкт господарювання, якому надається дозвіл на розміщення сезонного об’єкта виносної торгівлі, при розміщенні об’єкта зобов’язаний установити біотуалет, погодивши його місце розташування з комунальним відділом адміністрації відповідного району міста.
3.4. Скасування (анулювання) дозволу.
3.4.1 Скасування (анулювання) дозволу на розміщення сезонних об’єктів виносної торгівлі (крім вул. Радянської та Флотського бульвару здійснюється заступниками голів адміністрацій районів міста в разі порушення екологічних, санітарних правил, інших вимог законодавства.
3.4.2. Скасування (анулювання) дозволу на розміщення сезонних об’єктів виносної торгівлі на вул. Радянській та Флотському бульварі і нестаціонарних об’єктів сфери послуг населенню, відпочинку, розваг, спорту на території м. Миколаєва здійснюється заступником міського голови в разі порушення екологічних, санітарних правил, інших вимог законодавства.


4. Особливості отримання дозволу на розміщення на території
об’єктів благоустрою об’єктів у вигляді виносної торгівлі

4.1. Визначення термінів.
Торговельне (робоче) місце виносної торгівлі є пунктом дрібнороздрібної торговельної мережі за формою засобів торгівлі:
- намет, низькотемпературний лоток-прилавок для торгівлі морозивом, торговельний автомат з продажу газованої води, кави – розміром до 4 кв.м;
- ємність для торгівлі квасом, автоцистерна, автомагазин, автокафе, лавка-автопричіп тощо – розміром до 6 кв.м.
4.2. Порядок подання заяв та одержання дозволу на розміщення об’єкта виносної торгівлі.
4.2.1. Заява на розміщення об’єкта виносної торгівлі подається до відповідної адміністрації району міста, представник якої здійснює прийом в Єдиному дозвільному центрі, або адміністратора (крім вул. Радянської та прилеглих до неї вулиць, обмежених вулицями Московською, Лягіна, Набережною та пр. Леніна).
4.2.2. Заява на розміщення об’єктів виносної торгівлі на вул. Радянській та Флотському бульварі, подається до відповідного підрозділу виконкому, представники якого здійснюють прийом в Єдиному дозвільному центрі, або адміністратора.
4.2.3. До заяви додаються:
- свідоцтво про державну реєстрацію юридичної чи фізичної особи – підприємця;
- погодження СЕС у випадках, передбачених законодавством України;
- договір оренди на частку приміщення (для розміщення об’єктів у навчальних, медичних закладах тощо).
4.2.4. Дозвіл на розміщення об’єкта виносної торгівлі, крім вул. Радянської та прилеглих до неї вулиць, обмежених вулицями Московською, Лягіна, Набережною та пр. Леніна, видається адміністрацією району міста за місцем розташування об’єкта згідно із заявою суб’єкта господарювання встановленого зразка на ім’я заступника голови адміністрації відповідного району.
4.2.5. Дозвіл на розміщення об’єктів виносної торгівлі на вул. Радянській та прилеглих до неї вулицях (див. п.4.2.1) видається виконкомом міської ради.
4.2.6. Дозвіл реєструється у книзі обліку дозволів.
4.2.7. Підставою для відмови у видачі дозволу може бути подання суб’єктом господарювання неповного переліку документів та інші підстави, передбачені чинним законодавством України.
4.2.8. Дозвіл видається не пізніше 5 робочих днів з дати реєстрації заяви та необхідних документів, що додаються до заяви.
У разі прийняття рішення про відмову у видачі дозволу, суб’єкту господарювання надається письмове повідомлення із зазначенням підстави такої відмови.
4.2.9. Дозвіл видається на термін від одного місяця до одного календарного року.
4.3. Особливі умови експлуатації об’єктів виносної торгівлі.
4.3.1. Вимоги щодо організації виносної торгівлі, як одного з видів дрібнороздрібної торгівлі, визначаються Правилами роботи дрібнороздрібної торговельної мережі та іншими нормативними актами і розповсюджуються на суб’єктів господарювання всіх форм власності.
4.3.2. На територіях, закріплених для благоустрою та підтримання належного санітарного стану за стаціонарними об’єктами господарювання, дозволи на розміщення об’єктів виносної торгівлі іншим суб’єктам господарювання надаються лише за наявності письмової згоди вищезазначених об’єктів .
4.3.3. Режим роботи об’єкта виносної торгівлі встановлюється виконкомом міської ради за погодженням з суб’єктом господарювання.
4.4. Скасування (анулювання) дозволу здійснюється виконкомом Миколаївської міської ради у разі порушення екологічних, санітарних правил, інших вимог законодавства.

__________________________________________________

Додаток 1
до Положення


ДОЗВІЛ №________
на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд
соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення

__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
(зазначити назву об’єкта)

від “_____”_______________200__р.

Виданий __________________________________________________________ __________________________________________________________________
__________________________________________________________________
(назва підприємства, організації, установи, для фізичних осіб –
прізвище, ім’я та по батькові, № свідоцтва, ким видане)

Місце здійснення діяльності _________________________________________
__________________________________________________________________

Для реалізації в ньому ______________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
(зазначити групу товарів чи вид надання послуг)

Режим роботи _____________________________________________________

Дозвіл виданий ____________________________________________________
(назва уповноваженого органу)

Дата видачі “____”_____________200__р.



Заступник міського голови
(заступник голови адміністрації
________________ району міста) (підпис) Розшифрування підпису




Додаток 2
до Положення

Виконавчий комітет
Миколаївської міської ради
_________________________
_________________________
(прізвище, ім’я та по батькові
адміністратора)


ЗАЯВА

Відповідно до статті 7 Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” прошу видати _______________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
(у давальному відмінку повне найменування юридичної особи
або прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи – підприємця)

__________________________________________________________________
(ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ або ідентифікаційний номер фізичної особи – платника податків та інших обов’язкових платежів)

__________________________________________________________________
(прізвище, ім’я та по батькові керівника юридичної особи)

__________________________________________________________________
(місцезнаходження юридичної особи або місце проживання
фізичної особи – підприємця)

_____________________________
(телефон)
_____________________________
(телефакс)

____________________________________________________________________________________________________________________________________
(фактичне місцезнаходження)

_____________________________
(телефон)
_____________________________
(телефакс)



____________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________
(назва документа (документів) дозвільного характеру, режим роботи)


“_____”____________ 200__ р.


____________________________________________
(підпис суб’єкта господарювання або уповноваженої особи)


Погоджено

Заступник голови адміністрації
________________ району міста (підпис) Розшифрування підпису


М.П.


Заповнюється адміністратором

___________________200__ р.
(дата надходження заяви)

реєстраційний номер ___________


______________________ ________________________________
(підпис) (розшифрування підпису адміністратора)


Додаток 3
до Положення

Виконавчий комітет
Миколаївської міської ради

Заступнику міського голови
Женжерусі О.Ж.



ЗАЯВА

Відповідно до статті 7 Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” прошу видати _______________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________
(у давальному відмінку повне найменування юридичної особи
або прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи – підприємця)

__________________________________________________________________
(ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ або ідентифікаційний номер фізичної особи –
платника податків та інших обов’язкових платежів)

__________________________________________________________________
(прізвище, ім’я та по батькові керівника юридичної особи)

__________________________________________________________________
(місцезнаходження юридичної особи або місце проживання
фізичної особи – підприємця)

_____________________________
(телефон)
_____________________________
(телефакс)

__________________________________________________________________
(фактичне місцезнаходження)

_____________________________
(телефон)
_____________________________
(телефакс)




__________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________
(назва документа (документів) дозвільного характеру, режим роботи)


“_____”____________ 200__ р.


____________________________________________
(підпис суб’єкта господарювання або уповноваженої особи)


Погоджено

Заступник голови адміністрації
________________ району міста (підпис) Розшифрування підпису


М.П.

Додаток 4
до Положення

Виконавчий комітет
Миколаївської міської ради

Заступнику голови
адміністрації ______________
району міста
__________________________



ЗАЯВА

Відповідно до статті 7 Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” прошу видати _______________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________
(у давальному відмінку повне найменування юридичної особи
або прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи – підприємця)

__________________________________________________________________
(ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ або ідентифікаційний номер фізичної особи –
платника податків та інших обов’язкових платежів)

__________________________________________________________________
(прізвище, ім’я та по батькові керівника юридичної особи)

__________________________________________________________________
(місцезнаходження юридичної особи або місце проживання
фізичної особи – підприємця)

_____________________________
(телефон)
_____________________________
(телефакс)

__________________________________________________________________
(фактичне місцезнаходження)

_____________________________
(телефон)
_____________________________
(телефакс)


__________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________
(назва документа (документів) дозвільного характеру, режим роботи)


“_____”____________ 200__ р.


____________________________________________
(підпис суб’єкта господарювання або уповноваженої особи)


Погоджено

Заступник голови адміністрації
________________ району міста (підпис) Розшифрування підпису


М.П.

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: