Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 29/46 від 2008-10-31

Про погодження місць для розташування об’єктів, резервування земельних ділянок на термін виконання проектно-вишукувальних робіт, про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам, про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам, внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Ленінському району, які підпадають під дію ч.2 п.11 Прикінцевих положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, ст. 16 Закону України “Про оренду землі”, ст.124 Земельного кодексу України (ПРИЗУП. ДІЮ П. 4,10 Р.2 №622Р ВІД 3.11.08) (П.5.1 Р.2 ІНШ. РЕД. №34/39 ВІД 28.04.09) (П.2.1 РОЗД.3 ВТР. ЧИН. №10/31 ВІД 20.10.11)


П.5.1 Р.2 ІНШ. РЕД.
П.2.1 РОЗД.3 ВТР. ЧИН.
Розглянувши звернення юридичних та фізичних осіб, протокол постійної комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин, керуючись статтями 26, 33, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” частиною 2 пункту 11 Прикінцевих положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, статтями 12, 124 Земельного кодексу України, статтею 16 Закону України “Про оренду землі”, пунктом 12 Прикінцевих положень Земельного кодексу України, рішенням Миколаївської міської ради від 31.10.03 № 16/7 “Про затвердження Порядку оформлення документів на право користування земельними ділянками юридичним особам та громадянам у м. Миколаєві”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодити місця для розташування об’єктів, дозволити виконання проектно - вишукувальних робіт, продовжити термін виконання проектно - вишукувальних робіт, зарезервувати земельні ділянки, продовжити строк резервування земельних ділянок на термін виконання проектно - вишукувальних робіт:

Пункт 1. "Приватному підприємству фірмі „Ігдем”:
- погодити місце розташування ресторанно-готельного комплексу "Гостиний двір" на земельній ділянці орієнтовною площею 1750 кв. м, у тому числі 800 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, та 950 кв.м за рахунок земель ПП "Ігдем", по вул. Генерала Свиридова,37-а,
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 1750 кв.м для будівництва ресторанно-готельного комплексу "Гостиний двір" по вул. Генерала Свиридова,37-а;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 800 кв.м для будівництва ресторанно-готельного комплексу "Гостиний двір" по вул. Генерала Свиридова,37-а.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 1 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08, на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 1 відмовити відповідно до ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі" перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.

Пункт 2. "Товариству з обмеженою відповідальністю “ЮСА маркет”:
- погодити місце розташування торгового комплексу на земельній ділянці орієнтовною площею 900 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, поблизу будинку № 17-в по пр. Миру;
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 900 кв.м для будівництва торгового комплексу поблизу будинку № 17-в по пр. Миру;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 900 кв.м для будівництва торгового комплексу поблизу будинку № 17-в по пр. Миру.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 2 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08 на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 2 відмовити відповідно до ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі ” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.

Пункт 3. "Суб’єкту підприємницької діяльності-фізичній особі Антощенко Тетяні Вікторівні:
- погодити місце розташування ресторану на земельній ділянці орієнтовною площею 400 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул. М. Василевського ріг пров. Глухого;
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 400 кв.м для будівництва ресторану по вул. М. Василевського ріг пров. Глухого;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 400 кв.м для будівництва ресторану по вул. М. Василевського ріг пров. Глухого.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 3 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08, на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 3 відмовити відповідно до ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі" перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.

Пункт 4. "Фізичній особі-підприємцю Мірзояну Степану Мацакановичу:
- погодити місце розташування магазину на земельній ділянці орієнтовною площею 360 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по Херсонському шосе ріг пров. Гмирьова;
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 360 кв.м для будівництва магазину по Херсонському шосе ріг пров. Гмирьова;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 360 кв.м для будівництва магазину по Херсонському шосе ріг пров. Гмирьова.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 4 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08, на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 4 відмовити відповідно до ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі" перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.


Пункт 5. "Товариству з обмеженою відповідальністю “Підприємство КМК”:
- погодити місце розташування прибудови до приміщень магазину на земельній ділянці орієнтовною площею 170 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по пр.Жовтневому,43;
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 170 кв.м для будівництва прибудови до магазину по пр.Жовтневому,43;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 170 кв.м для будівництва прибудови до магазину по пр.Жовтневому,43.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 5 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08, на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 5 відмовити відповідно до ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі " перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.

Пункт 6. "Фізичній особі-підприємцю Пальчик Ользі Григорівні:
- погодити місце для розширення існуючого магазину з кафетерієм та розміщення літнього майданчика на земельній ділянці орієнтовною площею 100 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по пр. Миру,25-а;
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 100 кв.м для розширення існуючого магазину з кафетерієм та розміщення літнього майданчика по пр. Миру,25-а;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 100 кв.м для розширення існуючого магазину з кафетерієм та розміщення літнього майданчика по пр. Миру,25-а.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 6 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08, на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 6 відмовити відповідно до ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі " перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.

Пункт 7. "Фізичній особі-підприємцю Ніжник Людмилі Євстафіївні:
- погодити місце розташування прибудови до приміщень інтернет-кафе на земельній ділянці орієнтовною площею 98 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул.Космонавтів,128;
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 98 кв.м для будівництва прибудови до інтернет-кафе по вул.Космонавтів,128;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 98 кв.м для будівництва прибудови до інтернет-кафе по вул.Космонавтів,128.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 7 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08, на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 7 відмовити відповідно до ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі " перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.


По пункту 8. "Фізичній особі-підприємцю Абремку Андрію Олександровичу:
- погодити місце розташування будівлі громадського харчування на земельній ділянці орієнтовною площею 200 кв. м, за рахунок земель ДП "НВКГ “Зоря" –"Машпроект ", по вул. Васляєва ріг пр. Жовтневого;
-дозволити виконання проектно-вишукувальних робіт строком на 1 рік на земельній ділянці орієнтовною площею 200 кв.м для будівництва будівлі громадського харчування по вул. Васляєва ріг пр. Жовтневого;
- зарезервувати строком на 1 рік, на термін проведення проектно-вишукувальних робіт, земельну ділянку площею 200 кв.м для будівництва будівлі громадського харчування по вул. Васляєва ріг пр. Жовтневого.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
По пункту 8 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08, на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради" відмовлено за пропозицією міського голови. Згідно зі ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі” надання земельних ділянок здійснюється виключно на аукціоні.

2. Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

Пункт 1. "Товариству з обмеженою відповідальністю "ВОТЕК-1" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 640 кв.м, за рахунок земель ВАТ "МОПАС" (міського автовокзалу), місце розміщення було погоджено рішенням міської ради від 20.12.07, № 20/42, для будівництва автосалону по пр. Жовтневому,21.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33
По пункту 1 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08 на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради." перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Зіброва П.В.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Посейдон- Юг” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1250 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, місце розміщення було погоджено рішенням міської ради від 04.07.07 №13/62, з метою надання її в оренду на 2 роки для будівництва автомагазину з автомийкою по вул. Новозаводській,2-а.
По пункту 2 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 12.06.08 на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 21.05.08, протокол №84, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.


По пункту 3. "Фізичній особі-підприємцю Ляховій Наталі Іонівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 9 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду для розміщення та обслуговування кіоску “Пресса" по пр. Миру ріг вул. 5 Лінії.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 17.12.07, протокол №66, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради
Пункт 3 винесено на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547р" відмовлено. Згідно зі ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі ” надання земельних ділянок здійснюється виключно на аукціоні.

4 Товариству з обмеженою відповідальністю "ЕКОПЛАСТ" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 682 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду строком до 14. 12.16 для розширення виробництва по вул. Старофортечній,2-а.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 16.01.08, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 4 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547 р.

Пункт 5. "Товариству з обмеженою відповідальністю "Бенал-Трейд" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2040 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду строком на 5 років для благоустрою території та улаштування під’їзних шляхів до торгового комплексу, який будується по вул. Кірова,157/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від16.01.08, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 5 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547 р.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 5 відмовити відповідно до положень ч. 2 п.11 Прикінцевих положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови.

По пункту 6. "Фізичній особі-підприємцю Чекмазовій Інні Юріївні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 47 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду на 5 років для розміщення та обслуговування торгового павільйону по вул. Нагірній,87.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 23.01.08, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 6 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547 р" відмовлено. Згідно зі ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі ” надання земельних ділянок здійснюється виключно на аукціоні.


Пункт 7. "Фізичній особі-підприємцю Сірій Любові Василівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 92 кв.м, за рахунок земель Сірої Л.В. та за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду строком на 5 років для розміщення та обслуговування зупиночного комплексу з торговим павільйоном по вул. Кірова, поблизу Миколаївського медичного училища.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 30.01.08, протокол №70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 7 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547 р.
Управління земельних ресурсів пропонує по пункту 7 відмовити відповідно до положень ч. 2 п.11 Прикінцевих положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”" перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Зіброва П.В.

По пункту 8. "Фізичній особі-підприємцю Нежборському Віктору Григоровичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 12 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду строком на 5 років для розміщення та обслуговування кіоску "Часи" по вул. Електронній ріг вул. Новобузької.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 30.01.08, протокол №70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 8 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547р" відмовлено. Згідно зі ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі ” надання земельних ділянок здійснюється виключно на аукціоні.


По пункту 9. "Приватному підприємству "Ковчег" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 470 кв.м, у тому числі 160 кв.м за рахунок земель приватного підприємства "Ковчег" та за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування магазину по пр. Жовтневому,35-а.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 06.02.08, протокол №71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 9 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547 р" відмовлено. Згідно зі ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі ” надання земельних ділянок здійснюється виключно на аукціоні. Викласти в редакції: "Приватному підприємству "Ковчег" залишити в оренді земельну ділянку площею 160 кв.м для обслуговування магазину по пр. Жовтневому,35-а."

10. Громадянину Жайворонку Олегу Сергійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 75 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для благоустрою території до СВТ з боку вул. Залізничної.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 06.02.08, протокол №71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 10 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547 р.

3. Затвердити документацію із землеустрою, з метою вилучення, припинення права користування, передачі в короткострокову оренду земельних ділянок для тимчасового розміщення споруд та малих архітектурних форм без права оформлення свідоцтва про право власності на нерухоме майно:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 137 кв. м, у тому числі 54 кв.м - землі комерційного використання та 83 кв.м - землі громадського призначення, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель змішаного використання, для розміщення та подальшого обслуговування зупинкового комплексу з торговим павільйоном по вул. Чкалова у напрямку руху до зоопарку.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1 - „зміна цільового використання", спеціальні.
1. Передати приватному підприємству “ЮТЕС” в оренду строком на 3 роки земельну ділянку площею 137 кв. м для розміщення та обслуговування зупинкового комплексу з торговим павільйоном по вул. Чкалова у напрямку руху до зоопарку.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням її функціонального використання.
По пункту 1 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08 на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.

2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 367 кв. м, у тому числі 72 кв. м під тимчасовою забудовою, 295 кв.м під проїздами, проходами,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення та обслуговування торгового павільйону по по вул. Комсомольській,46-а.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. - “зміна цільового використання", спеціальні, типу 4.3.1.- “санітарно-захисна зона інженерно-технічних споруд та комунікацій.”
2.1. Передати товариству з обмеженою відповідальністю “Українські екологічні сімейні общини” в оренду строком на 3 роки земельну ділянку загальною площею 367 кв. м для розміщення та обслуговування торгового павільйону по вул. Комсомольській,46-а.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання.
По пункту 2 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.09.08 на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.

3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 18 кв. м, у тому числі 10 кв. м під тимчасовою забудовою, 8 кв.м під проїздами, проходами, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення та обслуговування торгового кіоску поблизу житлового будинку № 21 по пр. Миру.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. - “зміна цільового використання”, спеціальні, типу 4.3.1.- “санітарно-захисна зона інженерно-технічних споруд та комунікацій.”
3.1. Передати фізичній особі-підприємцю Максименко Наталії Юріївні в оренду строком на 3 роки земельну ділянку загальною площею 18 кв. м для розміщення та обслуговування торгового кіоску поблизу житлового будинку № 21 по пр. Миру.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання.
По пункту 3 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 13.03.08 на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради

4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 11 кв. м, у тому числі 5 кв. м під тимчасовою забудовою, 6 кв.м під проїздами, проходами, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для подальшого обслуговування торгового кіоску по вул. Нагірній ріг вул. Космонавтів.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. - “зміна цільового використання”.
4.1. Передати фізичній особі-підприємцю Ширмовській Юлії Віталіївні в оренду строком на 3 роки земельну ділянку загальною площею 11 кв. м для розміщення та обслуговування торгового кіоску по вул. Нагірній ріг вул. Космонавтів.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання.
По пункту 4 проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 13.03.08 на якому рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради

5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 14 кв. м, у тому числі 6 кв. м під тимчасовою забудовою, 8 кв.м під проїздами, проходами та площадками за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення та обслуговування торгового кіоску “Преса” по вул. Космонавтів,142.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з КОПВНЗТВЗД: правові, типу 1.1. - “зміна цільового використання”.
5.1. Передати товариству з обмеженою відповідальністю “Миколаївпреса” в оренду строком на 3 роки земельну ділянку загальною площею 13 кв. м для розміщення та обслуговування торгового кіоску “Преса” по вул. Космонавтів,142.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням її функціонального використання.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 13.05.08, протокол №83, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

4.Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
1. Пункт 41 розділу І рішення міської ради від 13.03.08 №22/55: " 41.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 32000 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель іншого призначення (землі поточного будівництва), для будівництва гаража-стоянки для вантажних автомобілів підприємства по вул. Кінцевій.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1 - “зміна цільового використання”.
41.1. Передати товариству з обмеженою відповідальністю "Транс-Імпорт" в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 3200 кв.м для будівництва гаража-стоянки для вантажних автомобілів підприємства по вул. Кінцевій" викласти в редакції:
"41. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 26316 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель іншого призначення (землі поточного будівництва), для будівництва гаража-стоянки для вантажних автомобілів підприємства по вул. Кінцевій.
Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1 - “зміна цільового використання”.
41.1. Передати товариству з обмеженою відповідальністю "Транс-Імпорт" в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 26316 кв.м для будівництва гаража-стоянки для вантажних автомобілів підприємства по вул. Кінцевій.
Земельна ділянка надається за умови сплати 5% від грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням функціонального її використання згідно з рішенням міської ради від 09.11.06 № 7/33."
(Підстава: помилка у написанні площі земельної ділянки).
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 22.02.08, протокол №73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

По пункту 2. "Пункт 33 розділу І рішення міської ради від 03.03.07 №11/32: “33.Фізичній особі-підприємцю Кудрявцевій Діні Валентинівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 100 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду на 5 років для розміщення та обслуговування літнього майданчика по вул. Космонавтів поблизу будинку творчості" викласти в такій редакції:
“33.Фізичній особі-підприємцю Кудрявцевій Діні Валентинівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 190 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду на 5 років для розміщення та обслуговування торгового павільйону з літнім майданчиком по вул. Космонавтів поблизу будинку творчості"
( Підстава: висновок управління містобудування та архітектури від 16.11.07 № 15-1872/2)
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 23.01.08, протокол №69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради
Пункт 2 винесено повторно на розгляд сесії міської ради згідно з розпорядженням міського голови від 29.09.08 № 547 р " відмовлено. Згідно зі ст.124 Земельного кодексу України, ст. 16 Закону України “Про оренду землі ” надання земельних ділянок здійснюється виключно на аукціоні.

3. Пункт 1.11 рішення міської ради від 10.10.06 №6/38: "Приватному підприємцю Борисовій Інні Володимирівні дозволити збір матеріалів попереднього погодження по 2 земельних ділянках для розміщення об’єктів згідно з погодженими генпланами.
(Підстава: протокольне доручення сесії міської ради від 18.08.06)" за пропозицією міського голови викласти в редакції: "Приватному підприємцю Борисовій Інні Володимирівні дозволити збір матеріалів попереднього погодження по 2 земельних ділянках для розміщення об’єктів по вул. Новобузькій ріг вул. Кірова, по вул. Лазурній,14.
(Підстава: протокольне доручення сесії міської ради від 18.08.06)."
Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради 31.10.08.

5. Управлінню земельних ресурсів оформити договори оренди землі, за умови зобов’язання орендаря внести зміни до договору оренди землі після визначення Кабінетом Міністрів України особливостей оформлення права оренди земельної ділянки без проведення аукціону.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).



Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: