Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 29/4 від 2008-10-30

Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 23.06.06 № 2/4 “Про затвердження Положень про департаменти, управління, відділи та інші виконавчі органи Миколаївської міської ради” щодо визначення обсягу і меж повноважень, які здійснюють адміністрації районів міста та департамент ЖКГ (ВТР. ЧИН. №5/3 ВІД 21.04.11)


ВТР. ЧИН.
З метою підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунального господарства міста, поліпшення якості житлово-комунальних послуг, забезпечення благоустрою, чистоти, планомірного розвитку житлово-комунальної галузі та визначення обсягу і меж повноважень, які здійснюють адміністрації районів м. Миколаєва, керуючись п. 4 ст. 54, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до розділу 3.4 “У галузі житлово-комунального господарства” Положень про адміністрації районів міста виконкому Миколаївської міської ради, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 23.06.06 № 2/4 “Про затвердження Положень про департаменти, управління, відділи та інші виконавчі органи Миколаївської міської ради”.
1.1. Пункт 3.4.1 викласти у такій редакції:
“3.4.1. Участь у формуванні планів робіт по утриманню об’єктів ЖКГ на території району, у тому числі департаменту ЖКГ.”
1.2. Пункт 3.4.9 викласти у такій редакції:
“3.4.9. Погодження контрактів з керівниками житлово-експлуатаційних підприємств міської комунальної власності, які діють на території району, участь в комісіях по проведенню конкурсів з обслуговування житлового фонду міської комунальної власності.”
1.3. Пункт 3.4.13 викласти у такій редакції:
“3.4.13. Організує та контролює розробку відповідних документів щодо приймання-передачі до комунальної власності міста об’єктів та мереж, які не мають балансової належності на території району, виконує функції замовника з проведення необхідних ремонтних робіт на цих об`єктах, з наступною передачею їх на баланс спеціалізованим підприємствам.”
1.4. Пункт 3.4.18 викласти у такій редакції:
“3.4.18. В окремих випадках, за дорученням органів місцевого самоврядування, організує роботи по реконструкції та капітальному ремонту житлового фонду, об’єктів соціальної сфери, інженерних мереж та споруд.”
1.5. Пункт 3.4.19 викласти у такій редакції:
“3.4.19. Бере участь у конкурсі по визначенню перевізника сміття для суб’єктів господарювання незалежно від форм власності на закріплених за районом територіях. Відповідає за санітарний стан території району.”
1.6. Доповнити розділ пунктами 3.4.20-3.4.26, що визначають додаткові повноваження адміністрацій районів міста у галузі житлово-комунального господарства, виклавши їх в такій редакції:
“3.4.20. Виконує функції замовника з:
- переведення багатоповерхових житлових будинків міської комунальної власності на автономне опалення у зв’язку із ліквідацією котелень та в інших випадках;
- забезпечення встановлення аншлагів вулиць міста та номерних знаків на будівлях всіх форм власності;
- утримання зелених насаджень (покос трави, санітарна очистка, висадка квітів) по вулицях міста відповідно до затвердженого Переліку (додається);
- виконання робіт з утримання, зносу аварійних та сухих дерев у приватному секторі відповідно до законодавства.
3.4.21. Організує роботи з утримання, благоустрою, санітарного очищення житлового фонду приватного сектору.
3.4.22. Проводить організаційну роботу з населенням щодо створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
3.4.23. Бере участь у роботі комісій по обстеженню житлового фонду та інших об’єктів незалежно від форми власності на території району.
3.4.24. Організує та контролює обладнання пандусами, поручнями та іншими конструкціями входів у житлові будинки та інші споруди для створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями на території району, крім житлових будинків міської комунальної власності.
3.4.25. Проводить організаційні заходи щодо створення органів самоорганізації населення на території району, захисту інтересів органів місцевого самоврядування при вирішенні питань, пов’язаних з життєзабезпеченням мешканців.
3.4.26. Представляє органи місцевого самоврядування на території району при вирішенні всіх питань із забезпечення життєдіяльності об’єктів неміської форми власності.”

2. Адміністраціям районів міста (Рижику, Клименку, Плохотнюку, Устенку), департаменту житлово-комунального господарства (Новожилову), заступнику міського голови Яблоновській Т.О. розглянути питання щодо необхідності внесення змін у чисельність та структуру адміністрацій районів міста та департаменту ЖКГ.

3. Заступнику міського голови – начальнику міського фінансового управління Бондаренко В.І. передбачити з 01.01.09 перерозподіл коштів міського бюджету між головними розпорядниками, відповідно до затверджених повноважень.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (Бурова), з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (Бернацького).



Міський головаВ.Д. Чайка


Затверджено
рішенням міської ради
від 30 жовтня 2008
№29/4




Перелік
зелених зон для обслуговування адміністраціями районів міста



п/п

Виконавець

Адреса

1.

Адміністрація Центрального району

виконкому Миколаївської міської ради

пр. Героїв Сталінграда, вул. Радянська, вул. Лягіна, вул. Адміральська, вул. Веселинівська, вул. Московська, вул. В.Морська, вул. Спаська, вул. Нікольська, вул. Шевченка, вул. Артилерійська, вул. Наваринська, вул. Фалєєвська, вул. Сиваської дивізії, вул. Привільна, вул. Володарського, вул. 9 Воєнна, вул. Силікатна, вул. Ульянових, вул. Кіровоградська, вул. Потьомкінська, вул. Набережна, вул. Комсомольська

2.

Адміністрація Заводського району

виконкому Миколаївської міської ради

вул. Наваринська, вул. Генерала Карпенка, вул. Бутоми, вул. Крилова,

вул. Червоних Майовщиків, вул. Лазурна, вул. Адмірала Макарова

3.

Адміністрація Ленінського району

виконкому Миколаївської міської ради

вул. Куйбишева, вул. Кірова,

Херсонське шосе, вул. Космонавтів, вул. Залізнична, вул. Авангардна

4.

Адміністрація Корабельного району

виконкому Миколаївської міської ради

пр. Корабелів, вул. Артема, вул. Новобудівна, вул. Металургів


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: