Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 1039 від 2009-03-27

Про висновки роботи робочої групи щодо вибору сміттєпереробного комплексу для м. Миколаєва


На виконання розпорядження міського голови від 23.07.08 № 383р “Про створення робочої групи щодо вибору сміттєпереробного комплексу для м. Миколаєва”, з метою прискорення роботи з реалізації в м.Миколаєві проекту будівництва сміттєпереробного комплексу, керуючись пп. 6 п. “а” ст. 30, ст. 40, п. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Взяти до відома висновки робочої групи по вибору сміттєпереробного комплексу щодо визнання двох проектів (ТОВ “УКРЕКО СПК” та МО “Солев”) пріоритетними для реалізації в м. Миколаєві (протокол додається).
 
2. Департаменту ЖКГ (Новожилову) провести необхідні роботи для впровадження висновків робочої групи в термін до 01.05.09.
 
3. Заступнику міського голови – директору департаменту ЖКГ Новожилову В.К. сформувати групу фахівців для дослідження діючих аналогів вищезазначених проектів сміттєпереробних комплексів.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту ЖКГ Новожилова В.К.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: