Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 23/15 від 2008-04-24

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення меж території природно-заповідного, іншого природоохоронного, рекреаційного, оздоровчого та історико-культурного призначення скверу звільнення міста Миколаєва від німецько-фашистських загарбників


Розглянувши клопотання департаменту житлово-комунального господарства, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст.19 Закону України "Про землеустрій", ст.25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.04 № 1094 "Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою з організації та встановлення меж території природно-заповідного, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення скверу звільнення міста Миколаєва від німецько-фашистських загарбників, обмеженої проспектом Жовтневим, вулицею Будівельників та територією промислового ринку в Ленінському районі, з урахуванням рішення господарського суду Миколаївської області від 24.06.05 справа №6/198 щодо розміщення центру соціального дозвілля по вул.Будівельників ріг пр.Жовтневого ПП Погребняка О.А.
2. Зобов'язати департамент житлово-комунального господарства подати до управління земельних ресурсів міської ради погоджений проект землеустрою та висновки державної землевпорядної експертизи.
Термін: до 30.08.08.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань регулювання земельних відносин (Мерікова) та з питань архітектури, будівництва та охорони історико-культурної спадщини (Дюміна).




Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: