Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 27/1 від 2008-09-11

Про розгляд звернення депутатівміської ради Ніконова Д.В., Зіброва П.В.стосовно ситуації що склалася навколодобудови незавершеного будівництваполіклініки по вул. Дзержинського, 49


Заслухавши звернення депутатів міської ради Ніконова Дмитра Вікторовича, Зіброва Петра Васильовича стосовно ситуації, що склалася навколо добудови незавершеного будівництва поліклініки по вул. Дзержинського,49, керуючись ст.ст. 5, 18 Закону України “Про основи містобудування”, ст.ст. 25, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Призупинити дію п.24, п.24.1 рішення Миколаївської міської ради від 25.04.08 № 23/40 стосовно затвердження проекту землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки загальною площею 11712 кв.м. для добудови незавершеного будівництва поліклініки по вул. Дзержинського, 49.

2. Звернутись до інспекції Держархбудконтролю у Миколаївській області з питання призупинення ведення робіт.

3. Заступнику міського голови Гацурі В.Я. розібратися з ситуацією, яка склалася, та внести відповідні пропозиції з цього питання на розгляд чергової сесії міської ради.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Мерікова).



Міський головаВ.Д. Чайка


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: