Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 36/31 від 2005-09-15

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради (П.3 РОЗД.ХІІІ ДОПОВНИТИ №6/44 ВІД 10.10.06) (П.9.1 Р.ІІІ ВТР.ЧИН. №42/47 ВІД 24.07.14) (П.15.1 РОЗД.ІІІ ВТР.ЧИН. №27/46 ВІД 04.04.13) (П.3.1 Р.ІІІ ДОПОВНИТИ №49/32 ВІД 15.09.15)


П.3 РОЗД.ХІІІ ДОПОВНИТИ
П.9.1 Р.ІІІ ВТР.ЧИН.

П.15.1 РОЗД.ІІІ ВТР.ЧИН.
П.3.1 Р.ІІІ ДОПОВНИТИ


Розглянувши звернення громадян, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, погодження постійних комісій міської ради та виконкому міської ради, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі” та рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада

ВИРІШИЛА:

І. Передати громадянам у власність земельні ділянки і додатково надати земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 432 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Купорній, 45 (Центральний район).
1.1.Савченко Людмилі Іванівні у власність земельну ділянку площею 432 кв.м по вул.Купорній, 45 (Центральний район).

2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 792 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Променевій (Лучевій), 13 (Корабельний район).
2.1.Івановій Марії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 792 кв.м по вул.Променевій (Лучевій), 13 (Корабельний район).
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 735 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Мічуріна, 1 (Центральний район).
3.1.Карману Павлу Володимировичу у власність земельну ділянку площею 735 кв.м по пров.Мічуріна, 1 (Центральний район).

4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 692 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Мастерській (Майстерній), 69 (Центральний район).
4.1.Рибочкіну Віктору Едуардовичу у власність земельну ділянку площею 692 кв.м по вул.Мастерській (Майстерній), 69 (Центральний район).

5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 538 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.1Поперечному, 16/2 (Ленінський район).
5.1.Єфименко Ірині Михайлівні у власність земельну ділянку площею 538 кв.м по пров.1Поперечному, 16/2 (Ленінський район).


6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 575 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.9Поздовжній, 7 (Ленінський район).
6.1.Ященко Раїсі Андріївні у власність земельну ділянку площею 575 кв.м по вул.9Поздовжній, 7 (Ленінський район).


7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку загальною площею 1456 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м - для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 456 кв.м – для ведення садівництва, по вул. Каховській, 28/1 (Корабельний район).
7.1.Кропотовій Світлані Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1456 кв.м по вул. Каховській, 28/1 (Корабельний район).

8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 725 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Торговій, 258 (Корабельний район).
8.1.Смогоржевській Тетяні Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 725 кв.м по вул.Торговій, 258 (Корабельний район).


9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 446 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 2 Ялтинській, 22 (Заводський район).
9.1.Кучмі Валентині Михайлівні у власність земельну ділянку площею 446 кв.м по вул.2 Ялтинській, 22 (Заводський район).


10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 318 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: Залізничне селище, 919 (Заводський район).
10.1.Шевченко Марині Василівні у власність земельну ділянку площею 318 кв.м за адресою: Залізничне селище, 919 (Заводський район).
Площа земельної ділянки в зоні дії обмежень становитть 75 кв.м, на яку діють обмеження типу 4.3.1 – санітарно-захисна зона інженерно-технічних споруд та комунікацій.


11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 717 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ленінградській, 46 (Корабельний район).
11.1.Росошинському Василю Григоровичу у власність земельну ділянку площею 717 кв.м по вул.Ленінградській, 46 (Корабельний район).


12.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 735 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Декоративній, 10 (Корабельний район).
12.1.Главацькій Валентині Романівні у власність земельну ділянку площею 735 кв.м по вул. Декоративній, 10 (Корабельний район).

13.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 620 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Декоративній, 12 (Корабельний район).
13.1.Главацькому Олександру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 620 кв.м по вул. Декоративній, 12 (Корабельний район).

14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 664 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із земельної ділянки загальною площею 1466 кв.м по вул.Коллонтай, 75 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
14.1.Кірову Леоніду Олександровичу у власність земельну ділянку площею 664 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Коллонтай, 75 (Корабельний район).

15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 800 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Просвіти, 30 (Корабельний район).
15.1.Москвичу Миколі Васильовичу у власність земельну ділянку площею 800 кв.м по вул.Просвіти, 30 (Корабельний район).

16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 490 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Художньому, 26 (Центральний район).
16.1.Бобковій Ользі Валеріївні у власність земельну ділянку площею 490 кв.м по пров.Художньому, 26 (Центральний район).


17.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1488 кв.м, із яких 1000 кв.м – у власність, а 488 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).
17.1.Яровій Валентині Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1488 кв.м по вул.Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).
18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 857 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Фонтанній, 105 (Корабельний район).
18.1.Пшеничній Світлані Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 857 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Фонтанній, 105 (Корабельний район).

19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 825 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.
4 Прибузькому,1-а (Корабельний район).
19.1.Бродченку Павлу Петровичу у власність земельну ділянку площею 825 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 4 Прибузькому, 1-а (Корабельний район).

20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 515 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Комсомольській, 93 (Заводський район).
20.1.Балашовій Ірині Сергіївні у власність земельну ділянку площею 515 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Комсомольській, 93 (Заводський район).

21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 575 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Защука, 18-а (Заводський район).
21.1.Турбіній-Хлопіній Олені Михайлівні у власність земельну ділянку площею 575 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Защука, 18-а (Заводський район).

22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 788 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Московській, 58 (Заводський район).
22.1.Мироненку Миколі Петровичу у власність земельну ділянку площею 788 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Московській, 58 (Заводський район).

23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 519 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Львівському, 49 (Корабельний район).
23.1.Чобану Петру Павловичу у власність земельну ділянку площею 519 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Львівському, 49 (Корабельний район).

24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 591 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Івана Франка, 62 (Корабельний район).
24.1.Левицькій Ользі Іллівні у власність земельну ділянку площею 591 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Івана Франка, 62 (Корабельний район).

25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 814 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.
1 Прибузькому, 3 (Корабельний район).
25.1.Урсоловій Любові Зосимівні у власність земельну ділянку площею 814 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 1 Прибузькому, 3 (Корабельний район).

26.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 436 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Світанковій,25 (Центральний район).
26.1.Шелякіній Надії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 436 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Світанковій,25 (Центральний район).


27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 476 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Івана Франка,48 (Корабельний район).
27.1.Веретенкіній Антоніні Олександрівні у власність земельну ділянку площею 476 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Івана Франка,48 (Корабельний район).

28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Остапа Вишні,89 (Корабельний район).
28.1. Поповичу Роману Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Остапа Вишні,89 (Корабельний район).

29. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 1000 кв.м та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1396 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 396 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Лесі Українки,22-в (Корабельний район).
29.1. Стратенчуку Олександру Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1396 кв.м по вул. Лесі Українки,22-в (Корабельний район).

30.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1073 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 73 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Богдана Хмельницького,1 3 (Центральний район).
30.1.Качан Тамарі Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1073 кв.м по вул. Богдана Хмельницького,13 (Тернівка, Центральний район).

31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1070 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 70 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Космонавта Волкова,105 (Корабельний район).
31.1.Сєміній Даріджані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1070 кв.м по вул. Космонавта Волкова,105 (Корабельний район).


32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1071 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 71 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Металургів, 94 (Корабельний район).
32.1. Муравській Світлані Кузмівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1071 кв.м по вул. Металургів, 94 (Корабельний район).

33.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 360 кв.м із земельної ділянки по вул.Передовій, 1 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Передова, 1 –б (Ленінський район).
33.1.Назарчуку Олександру Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 360 кв.м по вул.Передовій, 1 –б (Ленінський район).


34.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 194 кв.м із земельної ділянки по вул.Передовій, 1 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
34.1.Назарчуку Анатолію Петровичу у власність земельну ділянку площею 194 кв.м по вул.Передовій, 1 (Ленінський район).


35.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 306 кв.м із земельної ділянки загальною площею 611 кв.м по вул.Паризької комуни, 36 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Паризької комуни, 36-а (Заводський район).
35.1. Гречці Лідії Терентіївні у власність земельну ділянку площею 306 кв.м по вул. Паризької комуни, 36-а (Заводський район).
35.2.Залишити за домоволодінням по вул.Паризької комуни, 36 земельну ділянку площею 305 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.


36.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 759 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Прохолодному, 14 (Центральний район).
36.1. Лаговському Володимиру Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 759 кв.м по пров. Прохолодному, 14 (Центральний район).


37.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 899 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по Херсонському шосе,49 (Ленінський район).
37.1.Шкуринському Анатолію Іларіоновичу у власність земельну ділянку площею 899 кв.м по Херсонському шосе,49 (Ленінський район).


38.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 755 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 7-го з’їзду Рад,9 (Ленінський район).
38.1.Стоценко Любові Олексіївні у власність земельну ділянку площею 755 кв.м по вул. 7-го з’їзду Рад,9 (Ленінський район).


39.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Куйбишева,11 (Ленінський район).
39.1.Савиній Ганні Леонідівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м по вул. Куйбишева,11 (Ленінський район).


40.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 293 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Поздовжній,16 (Ленінський район).
40.1.Авдошину Олегу Валерійовичу у власність земельну ділянку площею 293 кв.м по вул. 10 Поздовжній,16 (Ленінський район).


41.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 818 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Орджонікідзе, 20 (Ленінський район).
41.1.Харіній Маргариті Василівні у власність земельну ділянку площею 818 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Орджонікідзе, 20 (Ленінський район).


42.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 305 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Поз-довжній, 36 (Ленінський район).
42.1. Шевчук Пелагеї Григорівні у власність земельну ділянку площею 305 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Поздовжній, 36 (Ленінський район).


43.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 996 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Новобузькій, 33 (Ленінський район).
43.1.Федченко Людмилі Іванівні у власність земельну ділянку площею 996 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Новобузькій, 33 (Ленінський район).


44.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 808 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 5 Лінії, 43 (Ленінський район).
44.1.Моторному Геннадію Івановичу у власність земельну ділянку площею 808 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 5 Лінії, 43 (Ленінський район).


45.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 692 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Бузькій, 39 (Центральний район).
45.1.Кулагіній Тетяні Василівні у власність земельну ділянку площею 692 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Бузькій, 39 (Центральний район).


46.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1266 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 266 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Верхній, 95. (Центральний район).
46.1.Маленко Єфросинії Павлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1266 кв.м по вул. Верхній, 95. (Центральний район).


47.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 255 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 6 Ялтинській, 1 (Заводський район).
47.1.Івановій Людмилі Андріївні у власність земельну ділянку площею 255 кв.м по вул.6 Ялтинській, 1 (Заводський район).


48.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 512 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 2 Парниковому, 16 (Заводський район).
48.1.Туркоманову Михайлу Йосиповичу у власність земельну ділянку площею 512 кв.м по пров.2 Парниковому, 16 (Заводський район).


49.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район).
49.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район).

Пункти 50, 50.1 “50.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 814 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Димова, 60 (Тернівка, Центральний район).
50.1.Грузицькому Миколі Васильовичу у власність земельну ділянку площею 814 кв.м по вул.Димова, 60 (Тернівка, Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 51, 51.1 “51.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 393 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Лагерній, 3/1 (Центральний район).
51.1.Дєніній Оксані Олександрівні у власність земельну ділянку площею 393 кв.м по вул.Лагерній, 3/1 (Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 52, 52.1 “52.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 800 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Вербицького, 10 (Корабельний район).
52.1.Хворовій Ларисі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 800 кв.м по вул.Вербицького, 10 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 53, 53.1 “53.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Оранжерейній, 49 (Корабельний район).
53.1.Журавській Олені Михайлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м по вул.Оранжерейній, 49 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 54, 54.1 “54.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 634 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Прибузькій, 145 (Корабельний район).
54.1.Сторожуку Миколі Івановичу у власність земельну ділянку площею 634 кв.м по вул.Прибузькій, 145 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 55, 55.1 “55.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 834 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: Залізничне селище, 263/1 (Заводський район).
55.1.Татарову Сергію Івановичу у власність земельну ділянку площею 834 кв.м за адресою: Залізничне селище, 263/1 (Заводський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 56, 56.1 “56.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 49 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Рибній, 115 (Корабельний район).
56.1.Шкільнюку Миколі Григоровичу у власність земельну ділянку площею 49 кв.м по вул.Рибній, 115 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 57, 57.1 “57.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 593 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ульянових, 82 (Тернівка, Центральний район).
57.1.Новосельській Любові Михайлівні у власність земельну ділянку площею 593 кв.м по вул.Ульянових, 82 (Тернівка, Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.

Пункти 58, 58.1 “58.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1271 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 271 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Леніна,132 (Матвіївка, Центральний район).
58.1.Білецькому Віктору Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1271 кв.м по вул. Леніна,132 (Матвіївка, Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 59, 59.1, 59.2 “59.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 304 кв.м, із земельної ділянки площею 693 кв.м по вул.Декабристів,56, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Образцова,6-а (Заводський район).
59.1.Бабаковій Наталі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 304 кв.м по вул. Образцова, 6-а (Заводський район).
59.2.Залишити за домоволодінням по вул.Декабристів,56 земельну ділянку площею 289 кв.м для обслуговування житлових будинків та господарських споруд.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 60, 60.1 “60.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 479 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Передовій, 66 (Ленінський район).
60.1.Войковій Людмилі Євгенівні у власність земельну ділянку площею 479 кв.м по вул.Передовій, 66 (Ленінський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Крісенка В.І.

ІІ. Передати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 748 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Бутоми, 69 (Заводський район).
1.1.Камишанській Ользі Віталіївні, Камишанському Сергію Олександровичу, Камишанському Олександру Сергійовичу, Камишанському Павлу Сергійовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 748 кв.м по вул.Бутоми, 69 (Заводський район).


2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1317 кв.м, із яких 1000 кв.м – у власність, а 317 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Електронній, 57 (Ленінський район).
2.1. Антоненко Наталі Семенівні, Василенку Віталію Івановичу та Осиповій Олені Василівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1317 кв.м по вул.Електронній, 57 (Ленінський район).


3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 481 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.5 Слобідській, 156 (Заводський район).
3.1.Євтушенко Ользі Миколаївні та Євтушенку Олексію Миколайовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 481 кв.м по вул.
5 Слобідській,156 (Заводський район).


4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 604 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Братській,54/1 (Корабельний район).
4.1.Рощиній Валентині Яківні, Рощиній Олені Юріївні та Рощиній Вікторії Юріївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 604 кв.м по вул. Братській,54/1 (Корабельний район).


5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 810 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Коллонтай,7 (Корабельний район).
5.1. Мелкумовій Галині Акопівні та Цвєтковій Тетяні Григорівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 810 кв.м по вул. Коллонтай,7 (Корабельний район).


6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 513 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ініціативній, 42/1 (Ленінський район).
6.1.Кузьмовій Олені Петрівні, Кузьмову Олександру Васильовичу, Ємельяновій Вірі Семенівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 513 кв.м по вул. Ініціативній, 42/1 (Ленінський район).


7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 376 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. 11 Поздовжній,37 (Ленінський район).
7.1.Глуглиній Галині Улянівні, Галиченко Тетяні Петрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 376 кв.м по вул. 11 Поздовжній,37 (Ленінський район).


8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 367 кв.м, із яких 360 кв.м – у власність, а 7 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Севастопольській, 189 (Ленінський район).
8.1.Богуну Миколі Дмитровичу, Чепкому Володимирові Івановичу, Толмачову Анатолію Сергійовичу та Горбачику Євгену Миколайовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 360 кв.м із домоволодіння загальною площею 367 кв.м по вул.Севастопольській, 189 (Ленінський район).


Пункти 9, 9.1 “9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 777 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Акіма, 29 (Центральний район).
9.1.Ткаченко Олені Дмитрівні та Злобіну Віктору Миколайовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 777 кв.м по вул.Акіма, 29 (Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 10, 10.1 “10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 434 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.П.Морозова, 28-а (Центральний район).
10.1.Шалапусі Віктору Анатолійовичу та Шалапусі Ларисі Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 434 кв.м по вул.П.Морозова, 28-а (Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 11, 11.1 “11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 747 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Чорноморській, 11 (Центральний район).
11.1.Копчинській Валентині Григорівні та Гелеверу Дмитру Івановичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 747 кв.м по вул.Чорноморській, 11 (Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 12, 12.1 “12.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 523 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.9 Лінії, 139 (Ленінський район).
12.1.Задояну Петру Антоновичу та Задоян Ганні Миколаївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 523 кв.м по вул.9 Лінії, 139 (Ленінський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.

Пункти 13, 13.1 “13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності на земельну ділянку площею 532 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.9.Лінії, 102 (Ленінський район).
13.1.Клевцову Олександру Петровичу та Марциній Оксані Володимирівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 532 кв.м по вул.9.Лінії, 102 (Ленінський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 14, 14.1, 14.2 “14.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 218 кв.м із земельної ділянки загальною площею 3206 кв.м по вул. Пушкінській,16, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Пушкінська, 16/1 (Центральний район).
14.1.Тищенку Ігорю Олексійовичу та Грамоті Василю Васильовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 218 кв.м по вул. Пушкінській,16/1 (Центральний район).
14.2.Залишити за домоволодінням по вул.Пушкінській,16 земельну ділянку площею 2988 кв.м для обслуговування житлових будинків та господарських споруд.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


ІІІ. Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку площею 740 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ілліча, 75 (Варварівка, Центральний район).
1.1.Каганцю Олександру Олексійовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 740 кв.м по вул. Ілліча, 75 (Варварівка, Центральний район).

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду додаткової земельної ділянки площею 7 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Фрунзе,36 (Заводський район).
2.1. Рахімкуловій Анастасії Станіславівні в оренду строком на 10 років додаткову земельну ділянку площею 7 кв.м по вул.Фрунзе, 36 (Заводський район).
Площа земельної ділянки в зоні дії обмежень становитть 3 кв.м, на яку діють обмеження типу 4.3.1 – санітарно-захисна зона інженерно-технічних споруд та комунікацій.


3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1317 кв.м, із яких 1000 кв.м – у власність, а 317 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Електронній, 57 (Ленінський район).
3.1.Антоненко Наталі Семенівні, Василенку Віталію Івановичу та Осиповій Олені Василівні у спільну сумісну оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 317 кв.м із домоволодіння загальною площею 1317 кв.м по вул.Електронній, 57 (Ленінський район).

4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду додаткової земельної ділянки площею 104 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Флотській, 43-а (Центральний район).
4.1.Криловій Валентині Яківні в оренду строком на 10 років додаткову земельну ділянку площею 104 кв.м по вул.Флотській, 43-а (Центральний район).


5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1488 кв.м, із яких 1000 кв.м – у власність, а 488 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).
5.1.Яровій Валентині Миколаївні в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 488 кв.м із домоволодіння загальною площею 1488 кв.м по вул. Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).

6. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 396 кв.м із земельної ділянки загальною площею 1396 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 396 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Лесі Українки,22-в (Корабельний район).
6.1. Стратенчуку Олександру Олександровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 396 кв.м із домоволодіння загальною площею 1396 кв.м по вул. Лесі Українки,22-в (Корабельний район).


7. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 77 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Московській, 58 (Заводський район).
7.1.Мироненку Миколі Петровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 77 кв.м по вул. Московській, 58 (Заводський район).


8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку загальною площею 73 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 73 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Богдана Хмельницького,13 (Центральний район).
8.1.Качан Тамарі Анатоліївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 73 кв.м із домоволодіння загальною площею 1073 кв.м по вул. Богдана Хмельницького,1 3 (Центральний район).


9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку загальною площею 70 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 70 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Космонавта Волкова,105 (Корабельний район).
9.1. Сєміній Даріджані Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 70 кв.м із домоволодіння загальною площею 1070 кв.м по вул. Космонавта Волкова,105 (Корабельний район).


10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку загальною площею 71 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 71 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Металургів,94 (Корабельний район).
10.1. Муравській Світлані Кузмівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 71 кв.м із домоволодіння загальною площею 1071 кв.м по вул. Металургів,94 (Корабельний район).


11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 367 кв.м (360 кв.м – у власність, а 7 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Севастопольській, 189 (Ленінський район).
11.1. Богуну Миколі Дмитровичу, Чепкому Володимирові Івановичу, Толмачову Анатолію Сергійовичу та Горбачику Євгену Миколайовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 7 кв.м із домоволодіння загальною площею 367 кв.м по вул.Севастопольській, 189 (Ленінський район).


12.Припинити Голованову Василю Антоновичу право оренди земельної ділянки площею 79 кв.м по вул.Першотравневій, 68.


13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку загальною площею 772 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Піщаній,102 (Тернівка,Центральний район).
13.1.Гужвіній Ірині Василівні в оренду строком на 50 років земельну ділянку площею 772 кв.м вул.Піщаній,102 (Тернівка,Центральний район).


14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район).
На земельну ділянку площею 90 кв.м діють правові обмеження –
“ заборона будівництва об’єктів”, згідно з технічною документацією.
14.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 90 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район).


15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1266 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 266 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Верхній, 95. (Центральний район).
15.1. Маленко Єфросинії Павлівні в оренду земельну ділянку площею 266 кв.м із домоволодіння загальною площею 1266 кв.м по вул. Верхній, 95. (Центральний район).


Пункт 16 “16.Гребініченко Варварі Іванівні продовжити на умовах оренди, строком на 10 років, користування земельною ділянкою площею 246 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Софіївській, 15, 17 (Тернівка, Ленінський район).” включений на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 17, 17.1 “17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1271 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 271 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Леніна,132 (Матвіївка, Центральний район).
17.1.Білецькому Віктору Олександровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 271 кв.м із домоволодіння загальною площею 1271 кв.м по вул.Леніна, 132 (Матвіївка, Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.

ІV. Передати громадянам у власність земельні ділянки для ведення садівництва:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку загальною площею 1456 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких 1000 кв.м - для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, 456 кв.м – для ведення садівництва, по вул. Каховській, 28/1 (Корабельний район).
1.1.Кропотовій Світлані Володимирівні у власність земельну ділянку площею 456 кв.м із домоволодіння загальною площею 1456 кв.м по вул. Каховській, 28/1 (Корабельний район).

V. Передати у приватну власність членам садово-виноградарських товариств для ведення садівництва земельні ділянки, раніше надані їм у користування:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №375-376 площею 1147 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
1.1.Сіденку Юрію Павловичу у власність земельну ділянку №375-376 площею 1147 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №384 площею 531 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
2.1.Подлепнюку Олегу Трохимовичу у власність земельну ділянку №384 площею 531 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №461 площею 509 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
3.1.Тоболіну Анатолію Юхимовичу у власність земельну ділянку №461 площею 509 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №210 площею 530 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
4.1.Руденку Леоніду Васильовичу у власність земельну ділянку №210 площею 530 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №167 площею 609 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
5.1.Данилевському Павлу Васильовичу у власність земельну ділянку №167 площею 609 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №381 площею 584 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
6.1.Назаровій Ользі Федорівні у власність земельну ділянку №381 площею 584 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №460 площею 556 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
7.1.Лебедь Любові Андріївні у власність земельну ділянку №460 площею 556 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №173 площею 619 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
8.1.Раку Олегу Миколайовичу у власність земельну ділянку №173 площею 619 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №88 площею 582 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
9.1.Янковському Валерію Йосиповичу у власність земельну ділянку №88 площею 582 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №352 площею 516 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
10.1.А.Панайоту Олені Олександрівні у власність земельну ділянку №352 площею 516 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №412 площею 600 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
11.1.Вілкасте Олександрі Петрівні у власність земельну ділянку №412 площею 600 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №147 площею 599 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
12.1.Волковій Людмилі Миколаївні у власність земельну ділянку №147 площею 599 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.

13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №47 площею 417 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
13.1.Тафтаю Дмитру Вікторовичу у власність земельну ділянку №47 площею 417 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.

14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №61,73 площею 1200 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
14.1.Щербині Віталію Петровичу у власність земельну ділянку №61,73 площею 1200 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №168 площею 616 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
15.1.Іванченку Миколі Івановичу у власність земельну ділянку №168 площею 616 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №119 площею 570 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
16.1.Ісаєнку Дмитру Степановичу у власність земельну ділянку №119 площею 570 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №617 площею 564 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
17.1.Бринзі Галині Григорівні у власність земельну ділянку №617 площею 564 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №282 площею 519 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
18.1.Стовбчатому Володимиру Васильовичу у власність земельну ділянку №282 площею 519 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


19.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №501 площею 606 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
19.1.Рудинському Олександру Андрійовичу у власність земельну ділянку №501 площею 606 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №68 площею 572 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
20.1.Пятову Володимиру Івановичу у власність земельну ділянку №68 площею 572 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


21.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №359-360 площею 982 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
21.1.Крамчанін Ларисі Олександрівні у власність земельну ділянку №359-360 площею 982 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №603 площею 648 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
22.1.Бринзі Олені Олександрівні у власність земельну ділянку №603 площею 648 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


23.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №74 площею 661 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
23.1.Антоновій Катерині Сергіївні у власність земельну ділянку №74 площею 661 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №191 площею 528 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
24.1.Сіренко Маргариті Андріївні у власність земельну ділянку №191 площею 528 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №355 площею 533 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
25.1.Петренку Віктору Вікторовичу у власність земельну ділянку №355 площею 533 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


26.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №458 площею 522 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
26.1.Швецю Сергію Григоровичу у власність земельну ділянку №458 площею 522 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №160 площею 625 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
27.1.Пушкіній Оксані Олександрівні у власність земельну ділянку №160 площею 625 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №75 площею 644 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
28.1.Резніченку Олександру Олександровичу у власність земельну ділянку №75 площею 644 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №355 площею 705 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
29.1.Сороці Анатолію Степановичу у власність земельну ділянку №355 площею 705 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


30.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №109-а площею 544 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
30.1.Малишевій Людмилі Анатоліївні у власність земельну ділянку №109-а площею 544 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №546 площею 508 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
31.1.Хорошиловій Любові Василівні у власність земельну ділянку №546 площею 508 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №327 площею 490 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
32.1.Орловій Людмилі Миколаївні у власність земельну ділянку №327 площею 490 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


33.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №106 площею 452 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
33.1.Сацюку Миколі Лукичу у власність земельну ділянку №106 площею 452 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


34.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №101 площею 609 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
34.1.Романовій Поліні Леонідівні у власність земельну ділянку №101 площею 609 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


35.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №174 площею 609 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
35.1.Доценко Вірі Миколаївні у власність земельну ділянку №174 площею 609 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


36.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №597 площею 472 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
36.1.Кабанцю Віктору Олексійовичу у власність земельну ділянку №597 площею 472 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


37.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №618 площею 563 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
37.1.Іванніковій Олені Олександрівні у власність земельну ділянку №618 площею 563 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


38.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №197 площею 558 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
38.1.Сенкевичу Віталію Олександрович у власність земельну ділянку №197 площею 558 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


39.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №324 площею 455 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
39.1.Носову Сергію Федоровичу у власність земельну ділянку №324 площею 455 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.


40.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №37 площею 688 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Ракета”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
40.1.Килимовичу Олександру Валерійовичу у власність земельну ділянку №37 площею 688 кв.м у складі садівничого товариства “Ракета” для ведення садівництва.


Пункти 41, 41.1 “41.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №126-а площею 414 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
41.1.Назаренку Леоніду Григоровичу у власність земельну ділянку №126-а площею 414 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.
Пункти 42, 42.1 “42.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №18 площею 446 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
42.1.Поліщук Тетяні Іванівні у власність земельну ділянку №18 площею 446 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 43, 43.1 “43.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №454 площею 521 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
43.1.Дмитрієвій Галині Павлівні у власність земельну ділянку №454 площею 521 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії).

Пункти 44, 44.1 “44.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №462, 462-а площею 1136 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
44.1.Гоголєву Володимиру Антоновичу у власність земельну ділянку №462, 462-а площею 1136 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 45, 45.1 “45.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №92 площею 636 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
45.1.Телевану Анатолію Миколайовичу у власність земельну ділянку №92 площею 636 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.

Пункти 46, 46.1 “46.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №479 площею 480 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
46.1.Телевану Анатолію Миколайовичу у власність земельну ділянку №479 площею 480 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії).

Пункти 47, 47.1 “47.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №228 площею 500 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Прибужжя”, не наданих у власність або користування, для ведення садівництва.
47.1.Бавольській Оксані Володимирівні у власність земельну ділянку №228 площею 500 кв.м у складі садівничого товариства “Прибужжя” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.
VІ. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 796 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із земельної ділянки загальною площею 1466 кв.м по вул.Коллонтай, 75 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Коллонтай, 75/1 (Корабельний район).
1.1.Кірову Євгену Леонідовичу у власність земельну ділянку площею 796 кв.м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул.Коллонтай, 75/1 (Корабельний район).

Пункти 2, 2.1 “2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 674 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул. Гагаріна, 1-б (Корабельний район).
2.1.Краснобаєвій Світлані Олексіївні у власність земельну ділянку площею 674 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул. Гагаріна, 1-б (Корабельний район).
(Підстава: наказ Миколаївського управління земельних ресурсів від 23.08.05 про скасування умов відведення земельної ділянки гр.Краснобаєвій С.О. та лист від 29.08.05).” знято з розгляду сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.
Пункти 3, 3.1 “3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 871 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул. Гагаріна, 1-а (Корабельний район).
3.1.Мудрак Ларисі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 871 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул. Гагаріна, 1-а (Корабельний район).
(Підстава: наказ Миколаївського управління земельних ресурсів від 23.08.05 про скасування умов відведення земельної ділянки гр.Мудрак Л.О. та лист від 29.08.05).” знято з розгляду сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.

4. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 543 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Фурманова, 36 (Центральний район).
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД : правові типу 1.1-”зміна цільового використання”.
4.1. Шаповаловій Раїсі Іванівні у власність земельну ділянку площею 543 кв.м по вул. Фурманова, 36 (Центральний район).

5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 567 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по пров. 5 Круговому, 31 (Ленінський район).
5.1.Надати Ощип Любові Арсентіївні у власність земельну ділянку площею 567 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по пров. 5 Круговому, 31 (Ленінський район).


6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул. 1 Вітовській, 79 (Корабельний район).
6.1.Онищенко Ользі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул. 1 Вітовській, 79 (Корабельний район).


7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул.16 Козацькій, 74 (Корабельний район).
7.1.Вілкул Катерині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул. 16 Козацькій, 74 (Корабельний район).


Пункти 8, 8.1 “8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 800 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул. Вербицького, 8 (Корабельний район).
8.1.Кокорєву Сергію Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 800 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул. Вербицького, 8 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункти 9, 9.1 “9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 800 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул. Вербицького, 6 (Корабельний район).
9.1.Кокорєву Олександру Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 800 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул. Вербицького, 6 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в головному управлінні містобудування та архітектури;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в управлінні житлово-комунального господарства ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.


VІІ.Надати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для городництва без права будь-якої забудови:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 83 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для ведення городництва по вул.Привільній, 100 (Центральний район).
1.1.Долголенку Георгію Івановичу в оренду, строком на 25 років, земельну ділянку площею 402 кв.м по вул.Привільній, 100 (Центральний район).

Пункт 2 “2.Костіну Сергію Олексійовичу продовжити на умовах оренди, строком на 15 років, користування земельною ділянкою площею 279 кв.м для городництва по вул. Бузькій, 104 (Центральний район).” включений на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.

YІІІ.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями:
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 18 кв.м для встановлення та обслуговування металевого гаража по вул. Шевченка, поблизу житлового будинку №7 ( Центральний район).
1.1.Надати громадянину Пономаренку Олегу Івановичу в оренду строком на 5 років, земельну ділянку площею 18 кв.м для встановлення та обслуговування металевого гаража по вул. Шевченка, поблизу житлового будинку №7 ( Центральний район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 10.11.04 № 96.

2. Мікушову Валентину Іллічу продовжити з 07.06.05 користування на умовах оренди, строком на 5 років, земельною ділянкою площею 30 кв.м для обслуговування металевого гаража по вул. 4 Поздовжній, поблизу житлового будинку №85 (Ленінський район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 15.06.05 №124.

3.Ляхову Олександру Михайловичу продовжити на умовах оренди, строком на 5 років, користування земельною ділянкою площею 30 кв.м для обслуговування металевого гаража по вул. Васляєва, поблизу житлового будинку №37 (Ленінський район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 31.08.05 №130.


IX. 1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 37 кв.м для обслуговування індивідуального гаража по пров.Радіо, 1 (Заводський район).
1.1.Надати громадянину Артемову Галіку Арефьєвичу у власність земельну ділянку площею 37 кв.м, для обслуговування індивідуального гаража по пров.Радіо, 1 (Заводський район).

Х.1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 22 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, в оренду строком на 25 років для обслуговування індивідуального гаража по вул. Передовій, 1 (Ленінський район).
1.1.Надати громадянину Назарчуку Анатолію Петровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 22 кв.м, для обслуговування індивідуального гаража по вул. Передовій, 1 (Ленінський район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 31.08.05 № 130.
ХІ. Затвердити проекти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки або її частини та змінити цільове призначення земельної ділянки, внести зміни до рішень виконкому міської ради та міської ради:
1.Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 417 кв. м, яка належить громадянці Бурим Парасці Іванівні на праві власності (ведення садівництва у складі СВТ “Хризантема”), для обслуговування житлового будинку.
Земельна ділянка має обмеження у використанні – зміна цільового використання тільки за проектом землеустрою.
Домоволодінню надати адресу: вул. Північна, 10/1 .
1.1.Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 417 кв. м, яка належить громадянці Бурим Парасці Іванівні на праві власності на підставі державного акта на право власності на земельну ділянку від 09.08.05 № 010500100758, для обслуговування житлового будинку по вул. Північній, 10/1.
1.2.Державний акт на право приватної власності на землю від 09.08.05 № 010500100758 погасити.
1.3.Зобов’язати громадянку Бурим Параску Іванівну надати відомості про зміну цільового використання земельної ділянки до міської податкової інспекції.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 01.06.05 №122.


ХІІ. 1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 35 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,зарахувавши її до земель поточного будівництва, у тому числі 35 кв.м під проходами та проїздами, для будівництва господарської споруди для зберігання інвентаря по вул. Карла Лібкнехта, 22 (Центральний район).
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД : правові типу 1.1-”зміна цільового використання”.
1.1. Надати громадянину Чертову Олегу Вікторовичу в оренду строком на 1 рік земельну ділянку площею 35 кв.м для будівництва господарської споруди для зберігання інвентаря по вул. Карла Лібкнехта, 22 (Центральний район).

ХІІІ.Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
1. Підпункт 77 розділу I рішення міської ради від 19.05.05 №32/25
“77.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1909 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 909 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.Балтійській, 108 (Корабельний район). ”
викласти в такій редакції:
“77.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1909 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 909 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.Балтійській, 108 (Корабельний район). ”
(Підстава: уточнення назви технічної документації).
1.1 Підпункт 16 розділу IІІ рішення міської ради від 19.05.05 №32/25
“16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1909 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 909 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.Балтійській, 108 (Корабельний район). ”
викласти в такій редакції:
“16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1909 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 909 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.Балтійській, 108 (Корабельний район). ”
(Підстава: уточнення назви технічної документації).


2.Пункт 5.17 рішення міської ради від 20.09.94 №2/13: “5.17.Фроловой Нине Андреевне земельный участок площадью 406 кв.метров по ул.2-й Набережной,101.(решение горисполкома N406 от 26.08.94г.)” скасувати.
(Підстава: лист Миколаївського міського управління земельних ресурсів Держкомзему від 15.07.05 вих. № 1853/751-4/501,довідка архіву ОВРАГС від 22.11.99 № 1062 про смерть Фролової Ніни Андріївни).


3.Підпункт 2.58 пункту 2 рішення міської ради від 11.05.2000 №18/24 читати в такій редакції: " Бурлаці Миколі Івановичу площею 828 кв.м по вул.Червоносельській,8-а (Корабельний район)."
(Підстава: помилка в написанні прізвища та адреси).

4. Підпункт 33.1 розділу I рішення міської ради від 11.07.05 №34/29:
“33.1.Барвінській Людмилі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 192 кв.м по пров. 2 Кузнечному (Ковальському), 18-а (Заводський район).”
викласти в такій редакції:
“33.1.Барвінській Людмилі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 192 кв.м по пров. 2 Кузнечному (Ковальському), 18-а (Заводський район) ”.
(Підстава: уточнення імені по батькові).


5.1.Підпункт 5.7 пункту 5 рішення міської ради від 12.06.03 №12/11:
“5.7.Голованову Василю Антоновичу площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1079 кв.м по вул.Першотравневій, 68 (Ленінський район, див.пп.2.39).” вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: клопотання Голованова В.А. від 22.07.05 про припинення оренди.)

6. Підпункт 13.3. пункту 13 рішення міської ради від 16.10.03 №15/7:
“13.3.Підпункт 5.7 пункту 5 рішення міської ради від 12.06.03 №12/11 читати в такій редакції: „Голованову Василю Антоновичу площею 79 кв.м із домоволодіння загальною площею 1079 кв.м по вул.Першотравневій,68 (Ленінський район, див.пп.2.39)”вважати таким, що втратив чинність.
6.1Договір оренди землі, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 12.12.03 №2148, розірвати.
(Підстава: клопотання Голованова В.А. від 22.07.05 про припинення оренди.)

7. Підпункти 1. та 1.1 пункту 13 рішення міської ради від 11.07.05 №34/29 :
“1.Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 469 кв. м, яка належить громадянину Кременцову Анатолію Кириловичу на праві власності (ведення садівництва у складі СВТ “Перемога”), для будівництва та обслуговування житлового будинку.
Земельна ділянка має обмеження у використанні – зміна цільового використання тільки за проектом землеустрою.
Домоволодінню надати адресу: вул. Шкапіна, 8.
1.1.Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 469 кв. м, яка належить громадянину Кременцову Анатолію Кириловичу на праві власності на підставі державного акта на право власності на земельну ділянку від 20.07.2000 №3040, для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Шкапіна, 8.” викласти в такій редакції:
“1.Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 469 кв. м, яка належить громадянину Кременцову Анатолію Кириловичу на праві власності (ведення садівництва у складі СВТ “Перемога”), для будівництва та обслуговування житлового будинку.
Земельна ділянка має обмеження у використанні – зміна цільового використання тільки за проектом землеустрою.
Домоволодінню надати адресу: пров. Шкапіна, 8.
1.1.Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 469 кв. м, яка належить громадянину Кременцову Анатолію Кириловичу на праві власності на підставі державного акта на право власності на земельну ділянку від 20.07.2000 №3040, для будівництва та обслуговування житлового будинку по пров. Шкапіна, 8.”
(Підстава: помилка в написанні адреси).


8.Підпункти 71. та 71.1 розділу І та підпункти 13. та 13.1 розділу ІІІ рішення міської ради від 19.05.05 №33/25 :
“71.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.8 Лінії, 52 (Ленінський район).
71.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул.5 Лінії, 52 (Ленінський район) ” та
“13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право спільної сумісної власності та договору оренди земельної ділянки загальною площею 1090 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 90 кв.м – в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.5 Лінії, 52 (Ленінський район).
На земельну ділянку площею 90 кв.м діють правові обмеження – “ заборона будівництва об’єктів” ,згідно з технічною документацією.
13.1.Шаламову Геннадію Миколайовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 90 кв.м із домоволодіння загальною площею 1090 кв.м по вул.5 Лінії, 52 (Ленінський район)” вважати такими, що втратили чинність.

Пункт 9 “9. Пункт 45 розділу І рішення міської ради від 01.07.05 №34/29
“45.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Лінії, 94 (Ленінський район).” викласти в такій редакції:
“45.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.10 Лінії, 94 (Ленінський район).”
(Підстава: уточнення назви технічної документації).” включений на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.


Пункт 10 “10. Пункти 1, 1.1, 1.2, 1.3 розділу ХІV рішення міської ради від 01.07.05 №34/29
“1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м із земельної ділянки загальною площею 2807 кв.м по вул.Ударній, 8 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Ударна,8/1 (Корабельний район).
1.1.Білоусу Івану Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ударній,8/1 (Корабельний район).
1.2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 807 кв.м із земельної ділянки загальною площею 2807 кв.м по вул.Ударній, 8 для ведення садівництва.
Надати домоволодінню адресу: вул.Ударна,8/1 (Корабельний район).
1.3.Білоусу Івану Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 807 кв.м для ведення садівництва по вул. Ударній,8/1 (Корабельний район).”
викласти в такій редакції:
“1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м із земельної ділянки загальною площею 2865 кв.м по вул.Ударній, 8 для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Ударна,8/1 (Корабельний район).
1.1.Білоусу Івану Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ударній,8/1 (Корабельний район).
1.2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 865 кв.м із земельної ділянки загальною площею 2865 кв.м по вул.Ударній, 8 для ведення садівництва.
Надати домоволодінню адресу: вул.Ударна,8/1 (Корабельний район).
1.3.Білоусу Івану Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 865 кв.м для ведення садівництва по вул. Ударній,8/1 (Корабельний район).”
(Підстава: уточнення в написанні площі земельної ділянки). ” включений на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії.

Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість та здати в управління земельних ресурсів;
- укласти договір оренди земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста;
- замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.

ХІY. Управлінню земельних ресурсів :
- провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
- видати державні акти на землю.

ХY. Матеріали рішення розглянуті на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 07.09.05 №131.

ХYІ. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва.



Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: