Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 22/28 від 2004-07-20

Про надання дозволуна отримання позики(ВН. ЗМІН №6/3 ВІД 04.10.06) (ВН. ЗМІН №14/18 ВІД 29.08.07)


ВН.ЗМІН
ВН. ЗМІН
На підставі Закону України "Про заставу", керуючись п.п. 27 п. 1 ст. 26, п. 5 ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. З метою забезпечення потреб міста в теплі та гарячому водопостачанні виступити майновим поручителем по виконанню зобов'язань комунальним підприємством “Міські теплові мережі” по поверненню кредиту в розмірі 2,2 млн. грн., який буде отримано в ЗАТ КБ "ПриватБанк", строком на 1 рік зі сплатою 18 відсотків річних за користування кредитними коштами на організацію постачання енергоносіїв теплогенеруючим підприємствам міста.

2. З метою недопущення відчуження власності міської громади, наданої в заставу за кредитом комунального теплоенергетичного підприємства “Миколаївміськтеплоенерго”, виступити майновим поручителем по виконанню зобов'язань комунальним підприємством “Міські теплові мережі” по поверненню кредиту в розмірі 2,8 млн. грн., який буде отримано в ЗАТ КБ "ПриватБанк", строком на 3 роки зі сплатою 18 відсотків річних за користування кредитними коштами на погашення кредиту КТП “Миколаївміськтеплоенерго”.

3. Доручити міському голові підписати від імені міської ради договори застави щодо виконання комунальним підприємством “Міські теплові мережі” зобов'язань по поверненню кредитів на загальну суму 5 млн. грн. та відсотків за користування кредитними коштами.

4. Затвердити перелік комунального майна, яке підлягає включенню до договорів застави по виконанню комунальним підприємством “Міські теплові мережі” кредитних зобов'язань (Додаток ).

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань управління комунальною власністю міста (Зіму), з питань житлово-комунального господарства та благоустрою (Тулуба).



Міський головаВ.Д. Чайка


Додаток
до рішення міської ради
від 20 липня 2004
№22/28



Перелік комунального майна, яке підлягає включенню до договорів
застави по виконанню комунальним підприємством
“Міські теплові мережі” кредитних зобов'язань

№ з/п Назва об'єкта Юридична адреса обўєктау м. Миколаєві
1.Адмінбудинок адміністраціїЦентрального районувиконкому міської ради вул. Інженерна, 1-А
2.Будинок вчителяпр. Леніна, 166
3.Приміщення КП “Міський культурний центр” вул. Адм. Макарова, 60
4.Кінотеатр "Іскра" вул. Бутоми, 1-А
5.Споруди КП “Миколаївська овочева база” вул. Кагатна, 1


Секретар міської радиВ.О.Марков

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: