Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 20/47 від 2007-12-20

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Корабельному району м. Миколаєва


Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", Постановою Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок", рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
1. Громадянину Дехтярю Олегу Вячеславовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв. м, за рахунок земель фермерського господарства “ Аурум-1”, з метою передачі її у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Балабанівській,2 .
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Оксамит України” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1400 кв. м, за рахунок земель ЗАТ « Плодоовоч» та земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її в оренду , для будівництва офісної будівлі по пр.Корабелів,8.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

3.Громадянину Петренку Олександру Анатолійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, площею 830 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Просвіти ,16.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

4.Громадянину Караюзу Петру Володимировичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, площею 840 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Короткій ,20.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

5.Громадянці Лазуті Олені Олексіївні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель ДП “Миколаївське лісове господарство” , площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Менделєєва, з присвоєнням окремої адреси.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

6.Громадянці Сінковській Надії Михайлівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель ДП “Миколаївське лісове господарство” , площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Менделєєва, з присвоєнням окремої адреси.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

7.Громадянину Парамонову Юрію Миколайовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель ДП “Миколаївське лісове господарство” , площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Менделєєва, з присвоєнням окремої адреси.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

8.Громадянину Храпову Сергію Сергійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель ДП “Миколаївське лісове господарство” , площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Менделєєва, з присвоєнням окремої адреси.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

9.Громадянину Бергману Сергію Олександровичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель ДП “Миколаївське лісове господарство” , площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Менделєєва, з присвоєнням окремої адреси.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

10.Громадянину Пихтіну Миколі Порфировичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель ДП “Миколаївське лісове господарство” , площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Менделєєва, з присвоєнням окремої адреси.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

11.Громадянці Гришиній Раїсі Іванівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність та орієнтовною площею 580 кв.м в оренду, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Марії Ульянової,225.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

12.Громадянці Косенко Олені Геннадіївні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, площею 870 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Просвіти ,28.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

13. Товариству з обмеженою відповідальністю “Бренд Системс” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1650 кв. м, за рахунок земель ТОВ «Бренд Системс», ЗАТ « Світлячок» та земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її в оренду , для обслуговування магазину по вул.Глинки,3.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

14. Концерну « Укргаз» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2700 кв. м, за рахунок земель ВАТ по газопостачанню та газифікації « Миколаївгаз», з метою передачі її в оренду , для завершення будівництва АГНКС по вул. Ольшанців,301.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

15. Приватному підприємцю Яновському Григорію Івановичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 724 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її в оренду , для будівництва магазину поблизу житлового будинку № 340 по пр.Жовтневому.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.04.07, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

16. Громадянину Усенку Олександру Антоновичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1900 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, з метою передачі її в оренду , для будівництва адміністративної будівлі з критим виставковим майданчиком автомобілів по вул. Червоних Слідопитів,5.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07
17. Товариству з обмеженою відповідальністю « Нерейінтертранс» дозволити зміну цільового використання земельної ділянки загальною площею 82084 кв. м, за рахунок земельної ділянки ТОВ «Нерейінте ртранс» для будівництва терміналу сипучих вантажів з урахуванням акваторії Південно-Бузького лиману для організації причалу та операційної акваторії по пр.Корабелів,2-б,замість маслоекстраційного заводу та зернового терміналу.
Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07.

18.Громадянці Погорєловій Надії Василівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель ДП “Миколаївське лісове господарство” , площею 1000 кв. м, з метою передачі її у власність , для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Менделєєва, з присвоєнням окремої адреси.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин 12.12.07, протокол № 65, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради 20.12.07

2.Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:

1.У пункті 1.30 розділу 1 рішення міської ради від 30.06.06 №2/24 цифру та букву “ 2-а” замінити цифрою та буквою “ 2-в”
( Підстава: внесення змін до адреси гр. Бойченко І.А., у зв’язку із скаргою гр. Кокарева О.А.)
По пункту 1 проект рішення виносився на пленарні засідання міської ради 24.04.07, 08.11.07 та 30.11.07, на яких рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради .
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 29.03.07, протокол № 37, та від 05.12.07, протокол № 64, на яких рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

2.У пункті 1.31 розділу 1 рішення міської ради від 30.06.06 №2/24 цифру та букву “ 2-в” замінити цифрою та буквою “ 2-г”.
(Підстава: внесення змін до адреси гр. Гапіченко Є.В., у зв’язку із скаргою гр. Кокарева О.А.)
По пункту 2 проект рішення виносився на пленарні засідання міської ради 24.04.07, 08.11.07 та 30.11.07, на яких рішення перенесено на розгляд чергової сесії міської ради .
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 29.03.07, протокол № 37 та від 05.12.07, протокол № 64, на яких рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

3. Пункт 41 розділу 1 рішення міської ради від 30.08.07 № 14/39 викласти в такій редакції: «41. Громадянці Ковальовій Ірині Борисівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 920 кв. м, за рахунок земель гр. Шмельова Б.П. та земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі її у власність , для будівництва житлового будинку та господарських споруд по вул. Таврійській,58.»
(Підстава: внесення змін до площі земельної ділянки, згідно зі схемою управління архітектури та містобудування.)
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

4. У пункті 20 розділу 1 рішення міської ради від 08.11.07 № 17/40 прізвище « Крестьяникову» замінити прізвищем «Крестьянникову».
(Підстава: внесення змін до прізвища, у зв’язку з одержанням громадянином нового громадянського паспорта)
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин від 05.12.07, протокол № 64, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

3.3обов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до управління земельних ресурсів міської ради погоджені проекти землеустрою та висновки державної землевпорядної експертизи.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань регулювання земельних відносин та з питань архітектури, будівництва та охорони історико-культурної спадщини.



Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: