Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 20/7 від 2007-12-20

Про затвердження Програми “Питна вода” м. Миколаєва на2007-2020 роки(ВН. ДОП. В ДОДАТОК. № 17/5 ВІД 31.05.12)(ВН. ДОПОВНЕНЬ №19/10 ВІД 21.08.12)


ВН. ДОП. В ДОДАТОК.
ВН. ДОПОВНЕНЬ
З метою підвищення ефективності та надійності функціонування водопровідної та каналізаційної мереж, забезпечення населення міста питною водою нормативної якості, покращання соціально-екологічної ситуації в місті, відповідно до завдань загальнодержавної Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 роки, загальнодержавної Програми “Питна вода України” на 2006-2020 роки, Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Миколаєва на 2004-2005 роки та на період до 2010 року, керуючись пп. 22 п. 1 ст. 26 та п. 1 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму “Питна вода” м. Миколаєва на 2007-2020 роки (далі – Програма, додається).
2. Виконавчим органам міської ради, МКП “Миколаївводоканал” забезпечити безумовне виконання Програми та щорічно, до 1 лютого, інформувати міську раду про хід її виконання.
3. Звернутися до обласної ради, обласної державної адміністрації з питань сприяння фінансуванню заходів з обласного та державного бюджетів.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (Бурова) та заступника міського голови – директора департаменту ЖКГ Яворського В.Л.



Міський головаВ.Д. Чайка


Затверджено
рішенням міської ради
від 20 грудня 2007
№20/7




ПРОГРАМА
"Питна вода" м. Миколаєва
на 2007-2020 роки



З М І С Т

стор.
1.Загальні положення2
2.Мета і завдання Програми3
3.Організація виконання Програми5
4.Фінансування Програми5
5.Очікувані результати виконання Програми6
Додаток до Програми
Заходи щодо реалізації загальнодержавної Програми “Питна вода України” на 2007-2020 роки в м. Миколаєві7

1. Загальні положення

Програма “Питна вода м. Миколаєва” на 2007-2020 роки (далі – Програма) розроблена на виконання Закону України “Про загальнодержавну програму “Питна вода України” на 2006-2020 роки” з урахуванням програм (заходів), розроблених у місті Миколаєві, і направлена на забезпечення населення якісною питною водою в достатній кількості.
Для централізованого питного водопостачання м. Миколаєва використовується вода р. Дніпро. На кінець 2006 року централізованим питним водопостачанням було забезпечено 415,1 тис.осіб, що складає 82,2%.
Кількість населення, охопленого централізованим питним водопостачанням без систем водовідведення – 70,1 тис.осіб, що складає 13,87%.
Загальна кількість будинків, обладнаних централізованим питним водопостачанням – 38770 од., з них встановлено побудинкових лічильників холодної води станом на 01.01.07 – 25100 од., що становить 64,7%.
Загальна кількість будинків, обладнаних централізованим гарячим водопостачанням – 848 од., з них встановлено побудинкових лічильників гарячої води станом на 01.01.07 – 68 од., що становить 8,1%.
Протягом 2006 року відпущено всім споживачам 31,1 млн. мі води, у тому числі населенню 23,2 млн. мі. Загалом подається в місто питної води більше, ніж реалізується споживачам.
Витік та невраховані витрати води у 2006 році склали 33,875% до води, відпущеної всім споживачам.
Станом на 01.01.07 в місті нараховується 1040,9 км водопровідних мереж, з них ветхих й аварійних – 87 км (8,4%), каналізаційних мереж - 636,3 км, з них аварійних - 124,7 км (19,6%).
Очисні споруди водопроводу та каналізаційні очисні споруди м. Миколаєва морально і фізично застарілі. Будувались вони з перспективою збільшення потужностей і на даний час завантаженість більшості їх недостатня, що веде до перевитрат електроенергії.
На даний час в місті послуги з водопостачання та водовідведення надає міське комунальне підприємство “Миколаївводоканал”.
Підприємство працює на основі договірних умов з міською радою. Керівник підприємства має контракт з міською радою.
Усі об’єкти, що експлуатуються цим підприємством, є власністю територіальної громади. У даний час продовжується передача відомчих об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства у комунальну власність (переважно передаються об’єкти військових містечок, окремих підприємств, інколи залізниці та інші). Після прийняття у комунальну власність ці об’єкти передаються на обслуговування МКП “Миколаївводоканал”.
Забезпечення споживачів питною водою в місті виконується з р. Дніпро та підземних вод.
У місті розроблено Програму реформування та розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2006 роки та на період до 2010 року, одним з розділів якої є розвиток водопровідно-каналізаційного господарства з метою забезпечення споживачів безперебійним і якісним водопостачанням та водовідведенням.
Неможливість своєчасної заміни чи реконструкції мереж і об’єктів водопостачання та водовідведення призводить до щорічного збільшення ветхих та аварійних мереж, відсотка замортизованого обладнання, що у свою чергу веде до збільшення аварійних ситуацій і погіршення якості послуг, що надаються.
Для поліпшення ситуації, що склалася, потрібні тарифи, які повністю покривають виробничі витрати та мали б інвестиційну складову. Крім того, необхідно збільшити фінансування з місцевих та державного бюджетів.
Як позитив, у цьому напрямку необхідно відмітити, що з кожним роком збільшується обсяг коштів, які виділяються з місцевих бюджетів для співфінансування робіт по розвитку та ремонту мереж і споруд водопровідно-каналізаційного господарства.
Однак без дієвої фінансової допомоги Держави вирішити проблему зменшення аварійних ділянок мереж, заміни обладнання на сучасне (економічне та надійне), проведення реконструкції існуючих об’єктів і будівництва нових, з метою гарантованого забезпечення населення послугами з водопостачання та водовідведення, неможливо.
Невиконання вказаних заходів веде до вимушеної експлуатації фізично і морально застарілого обладнання на КОС, КНС, ВНС, свердловинах, що призводить до перевитрат енергоресурсів, матеріальних і трудових ресурсів.

2. Мета і завдання Програми

Метою Програми є покращання забезпечення населення міста питною водою нормативної якості; розвиток водопровідно-каналізаційної мережі; підвищення ефективності та надійності її функціонування; поліпшення на цій основі стану здоров’я населення та оздоровлення соціально-екологічної ситуації в місті; охорона та раціональне використання джерел питного водопостачання.
Для досягнення цієї мети необхідне вирішення завдань щодо попередження забруднення джерел питного водопостачання, забезпечення їх відповідності санітарно-епідеміологічним вимогам, підвищення ефективності та надійності функціонування систем водопостачання і водовідведення за рахунок реалізації водоохоронних, технічних, санітарних заходів, контролю за якістю питної води, розвитком систем очищення, транспортуванням питної води та водовідведенням.

3. Організація виконання Програми

Виконання Програми здійснюється за такими основними напрямами:
- охорона і раціональне використання джерел питного водопостачання;
- розвиток та реконструкція систем водопостачання та водовідведення;
- забезпечення підприємства питного водопостачання та водовідведення ресурсо- та енергозберігаючими технологіями подачі питної води та очищення стічних вод і відповідним обладнанням та приладами контролю.
Серед заходів, що дають змогу значно поліпшити якість питного водопостачання, суттєве значення мають заходи щодо покращання стану зон санітарної охорони джерел питного водопостачання, які включають: проведення обстеження стану першого поясу зон санітарної охорони, їх відновлення; здійснення робіт з попередження міграції забруднюючих речовин у другому і третьому поясах зон санітарної охорони; винесення за межі другої зони санітарної охорони особливо небезпечних забруднювачів – звалищ, полігонів твердих побутових відходів, скотомогильників тощо.
Удосконалення водозаборів з підземних джерел питного водопостачання передбачає:
- проведення інвентаризації водозаборів підземних вод з визначенням техніко-економічних, санітарно-епідеміологічних та екологічних критеріїв водозаборів;
- здійснення робіт із вдосконалення конструкцій водозабірних свердловин, фільтрів, підйомного обладнання, контрольно-вимірювальної апаратури;
- розробку комплексу заходів щодо захисту підземних вод від виснаження та забруднення.
У 2007-2010 роках передбачається розширення використання індивідуальних та колективних установок (пристроїв) доочищення води для питних потреб у місцях її безпосереднього споживання. Такі установки (пристрої) питного водопостачання в першу чергу будуть використовуватися для оснащення лікувально-профілактичних, шкільних і дошкільних закладів, підприємств харчової промисловості та громадського харчування.
Розвиток і реконструкція систем питного водопостачання та водовідведення передбачає :
- будівництво та реконструкцію водопровідних споруд;
- реконструкцію та ремонт мереж водопостачання та водовідведення;
- будівництво та реконструкцію споруд з очищення стічних вод;
- запобігання аваріям на підприємстві питного водопостачання та водовідведення.
Основним завданням розвитку систем питного водопостачання та водовідведення є здійснення заходів щодо забезпечення населення питною водою нормативної якості.
Розроблені в Програмі заходи можуть бути виконані за умови реалізації взаємопов’язаних заходів інших програм, зокрема Національної програми екологічного оздоровлення басейну Дніпра та поліпшення якості питної води, загальнодержавної Програми розвитку водного господарства, загальнодержавної Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 роки, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Миколаївської області на 2004-2006 роки та на період до 2010 року.
Технічне переоснащення водопровідно-каналізаційного господарства неможливе без значних капітальних вкладень.
Технічне переоснащення повинно починатись з проведення енергетичного та технічного обстеження об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства, експертизи витрат та втрат, пов’язаних з виробництвом та наданням послуг. На основі цих обстежень повинні бути розроблені та реалізовані інвестиційно-інноваційні проекти, які повинні забезпечити зменшення споживання енергоресурсів, технологічних витрат та втрат, впровадження прогресивних технологій, направлених на поліпшення якості надання послуг.
Для стимулювання енергозбереження на підприємствах повинен бути запроваджений і діяти відповідний механізм.
Встановлення лічильників веде до зменшення споживання послуг, проплати за фактично одержані послуги. Тому потрібно виконувати завдання Програми поетапного оснащення наявного житлового фонду засобами обліку та регулювання споживання води шляхом встановлення будинкових лічильників на лізинговій (поворотній) основі із залученням бюджетних коштів, а також коштів населення та підприємств.

4. Фінансування Програми

Фінансування заходів передбачається здійснювати за рахунок:
- коштів державного бюджету, передбачених на реалізацію загальнодержавної Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004-2010 роки, загальнодержавної Програми “Питна вода України” на 2006-2020 роки;
- коштів місцевих бюджетів;
- коштів підприємств (передусім водопровідно-каналізаційного господарства) відповідно до програм їх розвитку, затверджених органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому законом;
- грантів, кредитів міжнародних організацій, благодійних внесків;
- іноземних інвестицій та коштів фізичних і юридичних осіб, що залучаються шляхом приватизації комунальних підприємств, фінансового лізингу із залученням виробників обладнання або енергосервісних компаній, передачі об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства в управління, оренду, концесію;
- кредитів вітчизняних комерційних банків.
Програмою передбачено використання коштів за рахунок:
- субвенцій з Державного бюджету України місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток регіонів, виконання заходів з упередження аварій та запобігання техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві та на інших аварійних об’єктах комунальної власності і на виконання інвестиційних проектів на відповідний рік, а також коштів місцевих бюджетів та підприємств на умовах співфінансування;
- коштів населення на основі співфінансування з місцевим бюджетом;
- коштів вітчизняних і зарубіжних інвесторів;
- коштів за рахунок впровадження енергозберігаючих технологій та обладнання на підприємстві ВКГ.
Орієнтовний обсяг фінансового забезпечення виконання завдань Програми складає:
Всього: - 474 240,6 млн. грн.,
з них:
кошти державного бюджету - 190700,0 млн. грн.,
кошти місцевих бюджетів - 142570,0 млн. грн.,
інші джерела - 141340,6 млн. грн.

5. Очікувані результати виконання Програми

Оцінка результативності Програми виконуватиметься за такими показниками:
- узагальнений стан (знос) основних фондів водопровідно-каналізаційного господарства;
- показник питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів;
- узагальнена собівартість послуг централізованого водопостачання та водовідведення;
- узагальнена прибутковість (відношення прибутку до доходу) тощо;
- частка населення, яке забезпечене якісною питною водою в достатній кількості.
Реалізація Програми дозволить суттєво поліпшити забезпечення якісною питною водою населення міста.


Додаток
до Програми


ЗАХОДИ
по реалізації загальнодержавної Програми “Питна вода України” на 2007-2020 роки в м. Миколаєві

№ п/пНазва об’єктів, місцезнаходженняОдиниці виміруПотуж-ністьЗагальна вартістьУ тому числі за роками , тис. грн.
2007 2008 2009 2010Перший етап (2007-2010)Наступний етап(2011-2020)
1234567891011
Охорона і раціональне використання джерел питного водопостачання
1.Проведення інвентаризації існуючих джерел водопостачання та моніторинг стану водних об’єктів, вода яких використовується для питного водопостачання 60,060,0 60,0
2.Розробка проекту “Очищення Жовтневого водосховища від замулення” 600,0 600,0 600,0
3.Виконання робіт по розчищенню Жовтневого водосховища 7000,0 2500,02500,02000,07000,0
4.Впровадження в діяльність відомчих лабораторій та лабораторій СЕС нових методик дослідження показників питної води, оснащення лабораторій сучасним обладнанням 320,040,040,080,080,0240,080,0
Науково-технічне забезпечення
1.Удосконалення методів та засобів фізико-хімічного та біологічного очищення води на ОСВ:- впровадження УФ станцій знезараження води 300,0 300,0 300,0
2.Розроблення ПКД реконструкції діючих водоочисних споруд для підвищення ефективності їх роботи 180,0180,0 180,0
Розвиток та реконструкція систем водопостачання та водовідведення
I. Водопостачання
1.Цех водопостачання “Дніпро-Миколаїв”:
1.1.Заміна аварійної ділянки в районі Бориславського шосе 240,0240,0 240,0
1.2.Реконструкція насосної станції 0 підйому ЦВДН, у тому числі: заміна НА №№1,2, встановлення частотних перетворювачів, силового обладнання, перехід в автоматичний режим, диспетчеризаціяод.2 1250,0 650,0 600,0 1250,0
1.3.Реконструкція насосної станції 1 підйому ЦВДН, у тому числі: заміна двох НА, встановлення частотних перетворювачів, силового обладнання, диспетчеризація-//-24600,0 2000,02000,0600,04600,0
2.Очисні споруди водопроводу:
2.1.Реконструкція насосної станції 2 підйому ОСВ № 1, у тому числі: заміна трьох НА, встановлення частотних перетворювачів, силового обладнання -//-32450,0 650,0800,0500,02450,0
2.2.Реконструкція насосної станції 2 підйому № 2 ОСВ, у тому числі: заміна двох НА, встановлення частотних перетворювачів, силового обладнання шт.21700,0 850,0850,0 1700,0
2.3.Автоматизація процесу керування технологічним процесом та обладнанням на ОСВз заміною арматуриод.284500,0 500,02000,02000,04500,0
2.4.Проектування та будівництво відстійника № 1 4300,0300,04000,0 4300,0
2.5.Капремонт контактних камер та камер пластівцеутворенняз заміною труб та технологічного обладнання 225,0 225,0 225,0
2.6.Капремонт існуючих відстійників із заміною трубопроводів та технологічного обладнання 3800,03800,0 3800,0
2.7.Модернізація швидких фільтрів 2700,0 1700,01000,0 2700,0
2.8.Будівництво 2-х резервуарів для збору осадукуб.м46,01080,0 580,0500,0 1080,0
2.9.Будівництво мулових майданчиків із заміною трубопроводів та технологічного обладнанняод.33420,0 3420,0
2.10.Капремонт резервуарів чистої води з заміною трубопроводів та технологічного обладнання 180,0180,0 180,0
2.11.Будівництво хлораторної станціїкг хлора/год.772850,0 2850,0 2850,0
2.12.Будівництво лабораторії 5800,0 800,03000,02000,05800,0
3.Система подачі та розподілу води
3.1.Встановлення резервного обладнання на НСВ 3 підйому на високо- напірну та низьконапірні зониод.21200,0 600,0600,0 1200,0
3.2.Встановлення резервного обладнання на ПНСод.191140,0 300,0300,0540,01140,0
3.3.Встановлення моніторингу у вузлових точках водопровідних мереж од.20400,0 120,0140,0140,0400,0
3.4.Диспетчеризація НСВ та НСК (заміна обладнання)од.1700,0 300,0400,0 700,0
3.5.Реконструкція мереж із заміною гідравлічної схеми ПРВ у 135 мікрорайоні з послідуючим виключенням ПНС ЦТП 135 мікрорайону та переключення на ПНС вул. Новобузька, 99 280,0 280,0 280,0
3.6.Автоматизація ПНСВ по вул. Знаменськійод.1120,0120,0 120,0
3.7.Автоматизація ПНСВ по вул. Електронній, 56 з реконструкцією мереж та виключенням із схеми ПРВ ПНСу бойлерній 124 мікрорайону-//-1160,0 160,0 160,0
3.8.Автоматизація ПНСВ по пр. Героїв Сталінграда, 89-//-155,0 55,0 55,0
3.9.Заміна КЛ-6 кВ: РП 72-ТП35; РП 28-ТП35 на НСВ IV підйомуп/м1000800,0 200,0200,0400,0800,0
3.10.Санітарно-технічний тампонаж недіючих свердловин та шахтних колодязівод.31790,090,090,090,090,0360,0430,0
3.11.Встановлення водолічильників на вводах у багатоквартирні будинки 4800,01200,01200,01200,01200,04800,0
3.12.Проектування та будівництво споруд по знезаражуванню води з підземних горизонтів мікрорайонів В.Корениха, Матвіївкаод.22000,0 1000,0500,0500,02000,0
3.13.Мкр. Матвіївка:- прокладання мережі водопроводу Д=255мм із врізкою в міський водопровід Д=500мм по пр. Героїв Сталінграда від НСВ “Північна” 4000,0 1000,01500,01500,04000,0
3.14.- реконструкція існуючої каналізаційної насосної станції (НСК) ЖКП “Прибужжя”од.11500,0 500,01000,0 1500,0
3.15.- прокладка двох ниток напірного колектора від реконструйованої НСК до існуючого самопливного колектора по пр. Героїв Сталінграда з обладнанням колодязя - гасителя перед врізкою 3500,0 3500,03500,0
4.Мережі водопроводу
Будівництво мереж водопроводу:
4.1.Вулиці Пшеніцина, Пархоменка, Тернопільська, Красносільська та Латиських стрільців,Д=300ммп/м3500 190,030,0160,0 190,0
4.2.Вул. Фонтанна, від № 149 до № 195п/м65060,0 60,0 60,0
4.3.Дюкер через р. П. Буг для забезпечення питною водою мікрорайону Варварівка та мікрорайону В. Корениха, у т.ч. розробки ПКД-//-2000,06000,0 6000,0 6000,0
4.4.Мережі водопостачання м-на Богоявленській-//-1725480,0480,0 480,0
4.5.Дюкер Д=600мм через р. Інгул (старий Інгульський міст)-//-300,02500,0 2000,0500,0 2500,0
Реконструкція мереж водопроводу:
4.6.Водопровід по вул. Металургів, від вул. Радянської Армії до вул. Леваневського (Д=100мм)-//-400900,0 900,0 900,0
4.7.Водоводу Д=400мм від очисних споруд водопроводу по вул. Янтарній до вул. Торгової-//-16002060,0 2060,0
4.8.Водоводу Д=500мм по вул. Торговій, від вул. Об’їзної до вул Радянської Армії-//-6001290,0 1290,01290,0
4.9.Водоводу Д=500мм по вул. Новобудівній, від вул. Радянської Армії до пр. Жовтневогоп/м8001450,0 1450,0 1450,0
4.10.Водоводу Д=500мм по вул. Новосельській, від вул. М. Морської до вул. Корабелів-//-8001280,0 1280,0
4.11.Водоводу Д= 400 мм по вул. Радянської Армії, від вул. Металургів до вул. Балтійської-//-150193,0 193,0 193,0
4.12.Водоводу Д=600 мм по вул. Артилерійській, від вул. Шевченка до вул. Адмірала Макарова-//-100230,0 230,0 230,0
4.13.Водоводу Д=600 мм по вул. Турбінній, від вул. Космонавтів до вул. Новозаводської-//-400892,6 892,6892,6
4.14.Водоводу Д=600мм по вул. Новозаводській, від вул. Турбінної до пр. Миру-//-300670,0 670,0 670,0
4.15.Водоводу Д=600мм від вул. Самойловича до АТВТ завод “Миколаївенергомаш” -//-10005920,0 5920,0
4.16.Водоводу Д=600мм 1 підйом на 2 чергу ОСВ-//-170380,0 380,0
4.17.Водоводу Д=600мм по вул. 2 Військовій, від вул. Сафронова до вул. Конопатної-//-120270,0 270,0 270,0
4.18.Водоводу Д=500мм пр. Героїв Сталінграда, 1 - парк “Перемоги”-//-7002030,0 2030,0
4.19.Водоводу Д=300мм по вул. Архітектора Старова, 2-А-//-100120,0 120,0 120,0
4.20.Водоводу Д=600мм по пров. Парусному до вул. Флотської-//-15003350,0 350,01500,01500,03350,0
4.21.Водоводу Д=500мм вул. Космонавтів, від пр. Миру до Херсонського шосе-//-8101390,0 390,01000,0 1390,0
4.22.Закільцівка водоводів Д=400 мм по вул. Новозаводскій до вул. Кірова-//-400500,0 500,0
4.23.Закільцівка водоводів Д=400 мм попр. Леніна, від вул. Паризької Комуни до вул. Генерала Карпенка-//-500600,0 600,0
Заміна та ремонт пожежних гідрантіві їх покажчиківу м. Миколаєві
Заміна пожежних гідрантів типу “Ленінградський” на тип “Московський”
4.24.Центральний район – 78 пожежних гідрантівтис. грн 300,060,060,060,060,0240,060,0
4.25.Заводський район – 52 пожежних гідрантівтис. грн 200,040,040,040,040,0160,040,0
Ремонт пожежних гідрантів:
4.26.Центральний район тис. грн 125,025,025,025,025,0100,025,0
4.27.Ленінський район тис. грн 125,025,025,025,025,0100,025,0
4.28.Заводський район тис. грн 125,025,025,025,025,0100,025,0
4.29.Корабельний район тис. грн 125,025,025,025,025,0100,025,0
4.30.Заміна покажчиків пожежних гідрантівтис. грн 75,015,015,015,015,060,015,0
II. Водовідведення
1. Очисні споруди каналізації в с. Галицинове
1.1.Будівництво приймальної камериз трубопроводами та технологічним обладнаннямод.1900,0 900,0 900,0
1.2.Будівництво будівлі решіток з встановленням нових решіток 3060,0 3060,0 3060,0
1.3.Будівництво пісколовки 15900,0 15900,0
1.4.Припинити експлуатацію діючого преаератора та побудувати розподільну камеру з трубопроводом 780,0 780,0 780,0
1.5.Капремонт первинних відстійників 768,0 768,0 768,0
1.6.Реконструкція аеротенків 4290,0 4290,0
1.7.Реконструкція повітродувної НС 11700,0 5000,05000,06700,0
1.8.Закінчення будівництва відстійника № 4 4500,0 4500,0 4500,0
1.9.Будівництво 2-х нових відстійників № 5 та № 6 12800,0 6400,0 6400,06400,0
1.10.Реконструкція діючих відстійників 876,0395,0 481,0876,0
1.11.Заміна насосного обладнання насосної станції сирого осаду 8460,0 1000,01460,02460,06000,0
1.12.Модернізація лабораторії 1080,0 1080,0 1080,0
1.13.Реконструкція систем складування та утилізації відходів ОСК 1750,0750,01000,0 1750,0
1.14.Реконструкція та розширення Варварівських каналізаційних очисних споруд, м. Миколаївод.13570,0 3570,0
2. Насосні станції каналізації
2.1. Реконструкція автоматичного управління ГНСКз заміною обладнанняод.21000,0 350,0 300,0 650,0350,0
2.2.Заміна обладнання на НСК 2, 3, 4, 8, 11а, 12, 14, 18, 19, 20, 22, у тому числі перехід на автоматичний режим керуванняод.113300,0 400,0400,01000,01800,01500,0
2.3.Будівництво НСКз самопливними та напірними мережамиу с. Варварівка 5200,0690,03050,0 3740,01460,0
2.4.Будівництво НСКв мікрорайоні Широка Балкаод.1420,0 420,0 420,0
2.5.Заміна КЛ-6 кВ: ТП 1030-РП99; ТП1030-РП99 на НСК 4Ап/м1600420,0 420,0420,0
2.6.Прокладка нового другого вводу на НСК-2 КЛ-6 кВп/м1500390,0 100,0290,0 390,0
2.7.Будівництво НСК в мікрорайоні Балабанівка 380,0 380,0
2.8.Реконструкція НСК-5з заміною обладнання 5100,0 3000,02100,0 5100,0
3. Мережі каналізації
3.1. Напірні колектори
3.1.1.Від ГНС № 1 до очисних спорудп/м20227149500,0 149500,0
3.1.2.Від НСК-11с. Сливине до Варварівських очисних споруд каналізації Д=150мм -//-48750,0 50,0 50,0
3.1.3.Від НСК-10 по вул. Куйбишева Д=300 мм до колодязя гасіння -//-1680750,0 750,0 750,0
3.1.4.Колектор Д=100 мм від НСК дитячого санаторію в мікрорайоні Дубки до вул. Кірова-//-980110,0 110,0 110,0
3.1.5.Колектор 2Д=200 мм від НСК лікарні № 3 м. Миколаєва в мікрорайоні Дубки до вул. Кірова-//-1450650,0 650,0
3.1.6.Колектор 2Д=300 мм, від НСК-9 повул. Генерала Карпенка до вул. Бутоми-//-24001070,0 1070,0
3.1.7.Колектор 2Д=300мм від НСК-22 у мікрорайоні Північний до вул. Флотської-//-33101480,0 480,01000,01480,0
3.1.8.Колектор Д=400 мм від НСК-8 по вул. Пригородній до колектору Д=1200 мм у мікрорайоні Широка Балка-//-15641920,0 1920,0
3.1.9.Д=150 мм, від НСК-12 пожежної частини УВС по пров. Кар’єрному до камери гасіння-//-1000110,0 110,0
3.1.10.Д=500мм перша нитка від НСК-17 до вул. Генерала Попеляз підключенням в колектор Д=1200 мм-//-11801920,0 1920,0 1920,0
3.1.11.Д=600мм друга нитка, від НСК-17 до очисних споруд-//-428410020,0 5020,05020,05000,0
3.1.12.Д=500 мм від НСК-5 по вул. Кірова до камери гасіння по пр. Миру – вул. Анатолія Олійника-//-26804320,0 4320,0
3.1.13.Д=150 мм, від НСК-16 до вул. Металургів – та вул. Глинки (камера гасіння)-//-1372150,0 150,0 150,0
3.1.14.Д=500 мм, від НСК-4по вул. Білій - та вул. Морехідній до пров. Транспортного-//-20003230,0 1000,02230,0 3230,0
3.1.15.Д=150-200 мм, від НСК-11 по Одеському шосе до очисних споруд-//-48255,0 55,0 55,0
3.1.16.Колектор 2Д=600 мм, від НСК-4А до вул. Генерала Карпенка-//-22004850,0 2000,02850,04850,0
3.1.17.Колектор від НСК-3 2Д=250 мм через територію ЗОШ № 39 до вул. Адмірала Макарова-//-9504680,0 4680,0
3.1.18.Колектор від НСК ПМК-240 до вул. Котельної ріг вул. Сиваської дивізії Д=250 мм-//-42001880,0 1880,0 1880,0
3.1.19.Колектор Д=100 –150 мм, від НСК-6 морпорту по вул. 1 Слобідській до вул. Скороходова-//-940750,0 750,0 750,0
2. Самопливні колектори
3.2.1.Самопливний колекторd-300-350-600-800 мм по вул. М Морській, від вул. Спаської до вул. Чкаловап/м13002580,0 580,01000,01000,02580,0
3.2.2.Самопливний колектор d-600 мм по вул. Космонавтів через пр. Жовтневийп/м140300,0 300,0 300,0
3.2.3.Самопливний колекторd-400 мм по вул. Адмірала Макарова, від вул. Обсерваторної до вул. Московськоїп/м10251260,0 1260,0 1260,0
3.2.4.Самопливний колектор d-600 мм по вул. Адмірала Макарова, від вул. Московської до пр. Леніна, по пр. Леніна до вул. М.Морськоїп/м14783140,0 1500,01500,0140,03140,0
3.2.5.Самопливний колектор по вул. Парковій d-800 ммп/м6182090,0 2090,0
3.2.6.Самопливний колектор d-600мм по вул. Громадянській - вул. Чкалова (перехід через дорогу)п/м3065,0 65,0 65,0
3.2.7.вул. 68 Десантників, від вул. Акіма до вул. Садовоїп/м10113419,03419,0 3419,0
3.2.8.вул. Передова, від вул. Авангардної до вул. Паркової, d-500 мм до НСК2 (від колишньої зливної)п/м12351990,0 990,01000,0 1990,0
3.2.9.Самопливний колектор d-400-500 мм по вул. Будівельників, від вул. 9 Поздовжньої до пр. Жовтневогоп/м700995,0 995,0
3.2.10.Самопливний колектор d-800мм від вул. Морехідної по пров. Транспортному та вул. Водопровідній – вул. 9 Поперечній до вул.Фрунзеп/м13053700,03700,0 3700,0
3.2.11.Самопливний колектор d-1200мм, від вул. Інженерної по вул. Громадянській –вул. Скороходова до вул. Пролетарської до ГНСп/м142210510,0 510,02000,02000,04510,06000,0
3.2.12.Самопливний колектор d-600мм вул. Глинки, від вул. Металургів до вул. Айвазовського п/м12372627,0 627,01000,01000,02627,0
3.2.13.Самопливний колектор d-1400-1600мм пров. Суднобудівників - вул. Скороходова - вул. Сидорчука - вул. Лескова – вул. Пролетарськап/м9009420,0 9420,0
3.2.14.Самопливний колектор від ж/будинку по вул. Генерала Карпенка 1аd-600мм до НСК9 у р-ні Будинку дитини п/м220395,0395,0 395,0
3.2.15.Самопливний колектор d-700мм, від пр. Жовтневого по вул. Самойловича до вул. Айвазовськогоп/м8002710,0 2710,0
3.2.16.Самопливний колектор d-400-500-600-800мм в мкр. № 6 Корабельного р-ну, у р-ні НСК17 по вул. Айвазовськогоп/м30315012,0 2000,03012,0 5012,0
3.2.17.М. Морська – від пр. Леніна до вул. Громадянської d-600ммп/м6001280,0 1280,0 1280,0
3.2.18.Самопливний колектор d-1000мм по вул. Космонавтів, від пр. Миру до пр. Жовтневого п/м13009608,0 4608,04608,05000,0
3.2.19.Самопливний колектор d-500мм-600 по вул. Котельній – вул Акима – вул. Потьомкінській, від вул. Сиваської дивізії до вул. Садовоїп/м17653300,0 3300,0
3.2.20.Самопливний колектор d-500-800-1000мм повул. Кірова, від вул. Комінтерна до НСК № 5, по вул. Кірова до вул. 2 Набережної п/м296012220,0 2000,02000,04000,08220,0
3.2.21.Самопливний колектор d-400мм від пр. Жовтневого до вул. Олександра Кобера, по вул. Віктора Хоменка до вул. Красносельської п/м11001350,0 1350,0 1350,0
3.2.22.Самопливний колектор d-500-800мм по вул. Садовій, від вул. Адміральської до вул. Чкаловап/м11352840,0 1000,01000,0840,02840,0
3.2.23.Самопливний колектор d-500-600мм по вул. Будівельників, від вул. Маршала Василевського до території АТП- 14864 та через територію АТП-14864 до вул. Авангардноїп/м510960,0 960,0
3.2.24.Будівництво самопливного колектору по вул. Інженерній 1500,0 1500,0 1500,0
3.2.25.Будівництво глибоководного випуску від міських очисних споруд каналізації у с. Галициновеп/м950,07400,0 3700,03700,0 7400,0
3.2.26.Будівництво самопливного колектору по вулицях: Уборевича, Лесі Українки, Пшеніцина, Ушакова, Лісній, Кубинській, Бела Куна, Дибенка, Генерала Попеля, Лазарева,Пархоменка, Тернопільській, Галицинівській, Красносельській, Латиських стрільців, Тавричеській, Сахарова, пров. Піонерськомуп/м300002100,0 300,0300,0300,0900,01200,0
3.2.27.Будівництво самопливного колектору d – 200 мм по вул. Передовій, від пров. Праці до пров. Перемоги п/м 370,0
3.2.28.Реконструкція самопливної каналізації центральної частини м. Миколаєва 4500,0 500,02000,02000,04500,0
Всього: 474240,617052,064885,071197,050476,6203240,6271000,0

__________________________________________________________________

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: