Мапа порталу

Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції перевіряє законність розміщення тимчасових споруд навколо Центрального ринку: незаконні МАФи винесено на демонтаж

Фахівці департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції  міської ради взялися до виконання доручення щодо ліквідації несанкціонованих об’єктів вуличної торгівлі та демонтажу недозволених малих архітектурних форм на території Центрального ринку.

Нагадаємо, відповідне доручення департамент отримав у п'ятницю, 14 вересня, під час засідання виконкому Миколаївської міської ради. Питання озвучив один з представників виконкому. За його словами, деякі підприємці встановили МАФи навколо території ринку, ведуть бізнес, але не сплачують за оренду землі з 2014 року, порушуючи трудове законодавство та Правила благоустрою.

Як поінформував директор департаменту Андрій Єрмолаєв робота в даному напрямку вже розпочалась. Так, за результатами перевірки стало відомо, що ряд малих архітектурних форм розташовані там незаконно.

- Ми вивчили це питання, взяли на опрацювання усі запити, як саме підприємці сплачують податки та чи сплачують взагалі. Є порушення, як виявилося, по деяким кіоскам було навіть оформлено право власності. Ті МАФи, які знаходяться на території ринку незаконно, та навколо нього, ми будемо прибирати. Сьогодні демонтаж вже розпочато, - зазначив андрій Єрмолаєв.

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/24092018_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: