Мапа порталу

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення міськвиконкому «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м.Миколаєва». Проект розроблений Міським комунальним підприємством “Миколаївводоканал” силами Державного підприємства Науково-Дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства” (03035, м.Київ, вул.Урицького,35).

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м.Миколаєва» розміщено на офіційному сайті Миколаївської міської ради https://mkrada.gov.ua/content/proekti-regulyatornih-aktiv.html у розділі «Підприємцям», рубрика «Регуляторна діяльність», підрубрика «Проекти регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань в місячний термін з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: м.Миколаїв, вул. Погранична, 161 (МКП“Миколаївводоканал), тел. 24-01-57.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: