Мапа порталу

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» працює над зменшенням заборгованості населення за послуги теплопостачання: підприємство пропонує боржникам укласти договір реструктуризації

Протягом поточного року відділом по роботі із заборгованістю ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» до фізичних осіб,  які проживають у Миколаєві та Миколаївській області, подано 1 966 позовів до суду на суму понад 25 млн. грн. З них вже винесено 1 036 рішень, сума яких складає 13 млн. грн.

Після винесення судом рішення про стягнення заборгованості за спожиті послуги теплопостачання, боржник зобов’язаний виконати його у повному обсязі. Законодавством України передбачено, що судове рішення обов’язкове для виконання на всій території України. У разі його невиконання, підприємство звертається для примусового стягнення боргу до Державної виконавчої служби. У державного виконавця, який проводить дії відповідно до Закону України «Про виконавче провадження», є багато заходів для стягнення боргів в примусовому порядку. Це арешт рухомого та нерухомого майна, стягнення боргу з заробітної плати, пенсії тощо. Також, судом може бути обмежено право виїзду боржника за кордон.

Працівники підприємства спільно з представниками Державної виконавчої служби м. Миколаєва регулярно здійснюють обхід квартир боржників. ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» наголошує: з метою збереження коштів та недопущення випадків, через які боржник залишається без майна, потрібно завчасно вирішувати питання щодо погашення заборгованості за послуги теплопостачання, а у разі наявності виконавчого провадження - з'являтися до відділу Державної виконавчої служби, з'ясувати розмір заборгованості та сплачувати її.

Якщо абоненти не мають можливості своєчасно сплачувати за послуги теплопостачання, наше підприємство пропонує укласти договір реструктуризації. Договір реструктуризації - це фактично зміна умов розрахунків за послуги теплопостачання, коли для боржника пропонується закрити борг на виплат.

Для укладення договору реструктуризації необхідно мати при собі: паспорт, ідентифікаційний код, сплатити 30% від суми боргу та судові витрати.

Для укладення договору реструктуризації чекаємо за адресами:

- для абонентів Інгульського, Заводського, Центрального районів – Пр. Центральний, 141-Б, каб. № 11, вул. Ген. Свиридова 40/1, 4 поверх;

- для абонентів Корабельного району – в приміщенні ЖКП №20, вул. Рибна, 1-б, каб.№8

Телефони для довідок: 46-51-30, 72-15-46

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/14082018_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: