Мапа порталу

Кораблю морської охорони 3 рангу «Миколаїв» - 30 років!

14 липня 2018 року виповнилось 30 років з дня введення до складу Державної прикордонної служби України корабля морської охорони 3 рангу «Миколаїв».

Довгі роки Миколаївська міська рада та КРМО «Миколаїв» мають тісні шефські зв’язки.

Командування Одеського загону морської охорони Державної прикордонної служби України запросило делегацію Миколаївської міської ради прийняти участь у заходах, приурочених до цієї дати.

14 липня 2018 року начальник відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради Оніщенко Ігор Олексійович прибув до Одеси та взяв участь у зазначених заходах.

Ігор Олексійович привітав командира КРМО «Миколаїв» Тура Андрія Володимировича, моряків-прикордонників зі святом, вручив Подячні листи міського голови і подарунки.

Зі свого боку, Андрій Тур подякував мешканцям Миколаєва за допомогу, надану особовому складу корабля «Миколаїв», та побажав усім миколаївцям міцного здоров’я, щасливої долі, миру та злагоди, подальших успіхів і здобутків. 

 

 

Відділ з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: