Мапа порталу

“Відновлення матеріально-технічної бази підприємства та вулиці без бродячих собак”, - керівник КП “Центр захисту тварин” розповів про головні завдання на новій посаді

Новий директор КП “Центр захисту тварин” Олександр Голобродський розповів про першочергові завдання, які він планує вирішити на посаді керівника підприємства. Першим кроком є відновлення матеріально-технічної бази та проведення аудиту фінансової документації установи.

Про це стало відомо у вівторок, 15 травня, у ході засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста.

- На підприємстві панує безлад. На балансі КП знаходиться 6 авто, з них тільки два - працюють. Потребує ремонту каналізація. Крематорій вщент зруйнований. В операційних палатах не працюють розетки. Зараз проходимо наш внутрішній процес аудиту, вивчаємо ситуацію, - сказав Олександр Голобродський та додав, що на виконання першочергових заходів для виведення підприємства з кризи йому знадобиться півтора-два місяці.

Під час засідання депутат міської ради Владислав Єнтін поцікавився, чому при виявленні вагомих правопорушень керівник не звертається до поліції. Олександр Голобродський відповів, що головна причина збитків на підприємстві - недбале ставлення керівництва до своєї роботи та безгосподарність.

- Питання не до поліції, це безгосподарність директора. З приводу агресивних собак, на мою думку вони не повинні повертатися на вулиці. Вважаю, що зграї не повинні знаходитись на вулицях, - зазначив Олександр Голобродський.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/15052018_10)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: